- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.741
evet canım sadece burada birbirimize söyliycez.herkez çok üzüldü bi şekilde tekrar insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum
kadrişcim nasılsın canım?
yaptım işte bi dünya şeyler..
kayınpederim dedi ki hanım kızım seni geçti, senin yemekler 2. sıraya geriledi dedi..
bi bozuldu kayınvalidem.
aaaa olur mu baba, annem gibi yapamam ben dedim ama iş işten geçmişti kaydirigubbakcemile3
offf bozulur tabi ama doğru söze ne denir dimi ellerine sağlık demekki süpermiş hepsi..kaydirigubbakcemile5
aylincim senin gittiğin hastanenin adı ne canım hangi yakada..şutarafagitti
bakırköy'de canım.
acıbadem..
sen istanbulda nerdesin?
canım ben acıbademde oturuyorum.yakınız kız..hihoyyyt
:roflol: :roflol: oo kuzum senin işin çok uzunn:)kızlar ben kaçar kocam uyuyacak yoksa daha çalışma yapmamız lazım.kaydirigubbakcemile2sonra banyo sonra sahur yapcaz ooo sabah uyurum artık.hepinizi kocaman öptüma.s.:enbuyukkk:
kızlar hepinize iyi geceler bu sefer son .:))
kocişin beklemeye takati kalmadı:))
öpüyorum hepinizi
Ya ozel olcek ama bişi sorsam ilişkide özle bi metod deniyomusn yani bzi yastikkoyuyoruz belimn altina öle işte anlatabildim mi isterseniz cevaplamayabilirsinz sorumu
Ya ozel olcek ama bişi sorsam ilişkide özle bi metod deniyomusn yani bzi yastikkoyuyoruz belimn altina öle işte anlatabildim mi isterseniz cevaplamayabilirsinz sorumu
canım ya resmen sanıye farkı benneyaptımki ben cıktım sen msj yollamısın.merak ettik kız senı hıc ugramayınca.evt saolsunlar cok begendıler yemeklerımı hatta benım kocıs dedıkı"dıkkatımı cektı annem gercekten cok begenmıs yemeklşerı 3 kere söyledi" dedi ee bende kabardım tabi kaydirigubbakcemile3 kayınpederim zaten begenır herseferınde söyler.öle yanı ama asıl sana ne demelı kayınpederın ayvayı yemiştir eve gidiğnce yazıkkktubiş gitti mi, ben geldim yazıyoduuu ilk geldiğimde..
tubiiiiş nerdesiin, kayınvaliden beğendi mi yemeklerrii:)
saol fundacım, bende özlüyorum valla, bir boşluk oluyo size yazmazsam:)
çok isabetli karar fundacım, ben insanları telkin etmekten yorulmuştum valla, hastaneye gelen ağlıyo, herkes üzülüyo..
bilmesin kimse benim rahatsızlığım 20. haftadan sonra çıkıyo en azından ozaman kadar kimseye söylemicem..
sadece annelerede mi sölemiceezz?
ona söz veremem heee kaydirigubbakcemile3
ooo kimseler yok di mi halaaaaa??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?