• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım sadece burada birbirimize söyliycez.herkez çok üzüldü bi şekilde tekrar insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum

çok isabetli karar fundacım, ben insanları telkin etmekten yorulmuştum valla, hastaneye gelen ağlıyo, herkes üzülüyo..
bilmesin kimse benim rahatsızlığım 20. haftadan sonra çıkıyo en azından ozaman kadar kimseye söylemicem..
sadece annelerede mi sölemiceezz?
ona söz veremem heee kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]
annelere babalara serbest:)
kadrişcim nasılsın canım?
yaptım işte bi dünya şeyler..
kayınpederim dedi ki hanım kızım seni geçti, senin yemekler 2. sıraya geriledi dedi..
bi bozuldu kayınvalidem.
aaaa olur mu baba, annem gibi yapamam ben dedim ama iş işten geçmişti kaydirigubbakcemile3

offf bozulur tabi ama doğru söze ne denir dimi ellerine sağlık demekki süpermiş hepsi..kaydirigubbakcemile5

kızlar ben kaçar kocam uyuyacak yoksa daha çalışma yapmamız lazım.kaydirigubbakcemile2sonra banyo sonra sahur yapcaz ooo sabah uyurum artık.hepinizi kocaman öptüma.s.:enbuyukkk:

haydi bakalım o zaman, çalışması olanlara bereketler diliyorum, olmayanlarada tatlı rüyalar diliyorum, hepinizi öpüyorum iyi geceleeeerrr...

günayddıııınn.
herkese güzel pazarlar arkadaşlarııımm.
bi uyumuşum ki burdan çıkınca, sahura zor kalktım.
bana kalsa hiç kalkmıcamda kocama masa hazırlamak için uyanıyorum mecburen.
herkee uyuyoo muuu dün akşamki trafikten sooraaa:)

tubiş gitti mi, ben geldim yazıyoduuu ilk geldiğimde..
tubiiiiş nerdesiin, kayınvaliden beğendi mi yemeklerrii:)
saol fundacım, bende özlüyorum valla, bir boşluk oluyo size yazmazsam:)
canım ya resmen sanıye farkı benneyaptımki ben cıktım sen msj yollamısın.merak ettik kız senı hıc ugramayınca.evt saolsunlar cok begendıler yemeklerımı hatta benım kocıs dedıkı"dıkkatımı cektı annem gercekten cok begenmıs yemeklşerı 3 kere söyledi" dedi ee bende kabardım tabi kaydirigubbakcemile3 kayınpederim zaten begenır herseferınde söyler.öle yanı ama asıl sana ne demelı kayınpederın ayvayı yemiştir eve gidiğnce yazıkkk

çok isabetli karar fundacım, ben insanları telkin etmekten yorulmuştum valla, hastaneye gelen ağlıyo, herkes üzülüyo..
bilmesin kimse benim rahatsızlığım 20. haftadan sonra çıkıyo en azından ozaman kadar kimseye söylemicem..
sadece annelerede mi sölemiceezz?
ona söz veremem heee kaydirigubbakcemile3

aynen bende bıkmıstım görenın ayy cok üzldüm nıye neden nasıl sorularından.oyuzden yok yanı ama anne ve ablalarım konusunda söz veremem :utangac: söylememden duramam onlara

ooo kimseler yok di mi halaaaaa??

geldim kuzum geldım Şeniz

gunaydın canım ben burdayım gecmısı okuyordum
nasılsın fıstık herkesler uyuyor heralde yada malum bugun pazar kocısler evdedır belkı
bende 12 yı gecıyordu kalktım gece ıyı uyuyamadım
benım adet start verdı bıraz sancım vardı sabah bıraz uyuyabıldım

ooo gelmiş benim fıstıklar, hoşgeldiniz tubişim, yelizcim..
nasılsınız?
tubiş ellerine sağlık kayınvalide iftarını atlattık, rahatladık..
valla eve gidince noldu bilmiyorumda burdayken bayağı bir bozuldu, özellikle güllaçta çok iddaılıdır kayınvalidem, bende dün yaptığım güllaça nar koydum ben çok severim.
ondan kayınpederim bir nara sattı karısını :))

yelizcim o sancıda çok kötü oluyo ya, minoset iç bari biraz rahatlatır belki.

Back