- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.721
hoşgeldin kumriiiimaay canım geçmişi okumadım beni merak mı ettiniz, yerim hepiniziiiiii..
senden özendim kayınvalidemleri iftara çağırdım, ne akla hizmetse.
evde bir tane yemek yok..
giriştiim mutfağa bu saat oldu yeni gittiler
valla daha kapıyı kapattım, size yazıyorumm.
amaaaaaan ne çok yazı varya nası okucaz bunlarııııı
aaaaa kız tam kapatıyodum son dakkada piştiiii
nerelerdeydin yavrucum merak ettim seni göremeyince
saol nilaycım geldim ama , yarın görüşürüz artık..hoşgeldin canım nerelerdesin sen özlettin kendini ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz öpüldünüz..
hoşgeldin kumriiiim
aman iiyi kötü bişi olmasında .dedik acabaa gezmelere mi gitti bu kız.bi ceee derdi en azından diye düşündük.meğer ağır toplar varmış misafirlikte.iyi hadi atlatmışsın.
nilaycım fotolarıma yorum yapmışssın çok saol canım benim, güzel bakıyosun güzel görüyosun onun için.
teşekkür ederriim.
evet tubişcim bende önüme gelene söyledim ama o zaman ilk hamileliğimde şimdi daha bilinçlendim öğrenmesinler canım hemen ne gerek var.
kaydirigubbakcemile3 böyle son dakka yakalarıım iştee:)
nasılsın canımm?
görüşemedik bugün..
misafirim vardı iftara kayınvalidemler geldi anca gittiler.
özledim sizi yaaaaa :1hug:.[/QUOTE
iyim canım laflaşıyoduk kızlarla.bizde özledik bi tanem özlerimiz seni aradı valla:1hug:
hamile kalırsak birbirimizden başkasına söylemicez diye mi konuştunuz kaydirigubbakcemile5
bende öyle düşünüyorum, sizden başka kimseye söylemicem, karnım belli olana kadar :CüvCüv:
çok üzüldüm çünkü ilk hamileliğimde benneyaptımki
çok saol canım benim.amin inşallahkaydirigubbakcemile3atlattım tatlışkom ama, birde bana sor, yoruldum valla.
olsun aradan çıktı iyi oldu kaydirigubbakcemile3
en önemli şeyi okudum, kocişin küpe almış sana, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canımcım, güle güle kullan.
aynen canım kaldım, benim ki yatmıyomuyuz daha demeye başladı 5 dk daha deyip oyalıyorumay gidemiyorum ben ya nescafede yaptım kendime kocişler bekliycek artık biraz daha
evet canım sadece burada birbirimize söyliycez.herkez çok üzüldü bi şekilde tekrar insanların sorularına maruz kalmak istemiyorumhamile kalırsak birbirimizden başkasına söylemicez diye mi konuştunuz kaydirigubbakcemile5
bende öyle düşünüyorum, sizden başka kimseye söylemicem, karnım belli olana kadar :CüvCüv:
çok üzüldüm çünkü ilk hamileliğimde benneyaptımki
evet canım sadece burada birbirimize söyliycez.herkez çok üzüldü bi şekilde tekrar insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum
EE EN GUZELLER DOKTURDUN KAYINVALIDENE CANIM
kadrişcim nasılsın canım?
yaptım işte bi dünya şeyler..
kayınpederim dedi ki hanım kızım seni geçti, senin yemekler 2. sıraya geriledi dedi..
bi bozuldu kayınvalidem.
aaaa olur mu baba, annem gibi yapamam ben dedim ama iş işten geçmişti kaydirigubbakcemile3
kadrişcim nasılsın canım?
yaptım işte bi dünya şeyler..
kayınpederim dedi ki hanım kızım seni geçti, senin yemekler 2. sıraya geriledi dedi..
bi bozuldu kayınvalidem.
aaaa olur mu baba, annem gibi yapamam ben dedim ama iş işten geçmişti kaydirigubbakcemile3
:roflol: :roflol:
yandı kayınbaban eve gidince bi tomar fırça yer şimdi adamcağız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?