Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hoşgeldin kumriiiim
aman iiyi kötü bişi olmasında .dedik acabaa gezmelere mi gitti bu kız.bi ceee derdi en azından diye düşündük.meğer ağır toplar varmış misafirlikte.iyi hadi atlatmışsın.

aaaaa kız tam kapatıyodum son dakkada piştiiii
nerelerdeydin yavrucum merak ettim seni göremeyince

kaydirigubbakcemile3 böyle son dakka yakalarıım iştee:)
nasılsın canımm?
görüşemedik bugün..
misafirim vardı iftara kayınvalidemler geldi anca gittiler.
özledim sizi yaaaaa :1hug:
hoşgeldin canım nerelerdesin sen özlettin kendini ben çıkıyorum kızlar yarın görüşürüz öpüldünüz..
saol nilaycım geldim ama , yarın görüşürüz artık..
öptüm canım iyi geceler.

hoşgeldin kumriiiim
aman iiyi kötü bişi olmasında .dedik acabaa gezmelere mi gitti bu kız.bi ceee derdi en azından diye düşündük.meğer ağır toplar varmış misafirlikte.iyi hadi atlatmışsın.

atlattım tatlışkom ama, birde bana sor, yoruldum valla.
olsun aradan çıktı iyi oldu kaydirigubbakcemile3
en önemli şeyi okudum, kocişin küpe almış sana, Allah iyi günlerde kullanmak nasip etsin canımcım, güle güle kullan.

evet tubişcim bende önüme gelene söyledim ama o zaman ilk hamileliğimde şimdi daha bilinçlendim öğrenmesinler canım hemen ne gerek var.

evet tubişcim bende önüme gelene söyledim ama o zaman ilk hamileliğimde şimdi daha bilinçlendim öğrenmesinler canım hemen ne gerek var.

hamile kalırsak birbirimizden başkasına söylemicez diye mi konuştunuz kaydirigubbakcemile5
bende öyle düşünüyorum, sizden başka kimseye söylemicem, karnım belli olana kadar :CüvCüv:
çok üzüldüm çünkü ilk hamileliğimde benneyaptımki

tubiş gitti mi, ben geldim yazıyoduuu ilk geldiğimde..
tubiiiiş nerdesiin, kayınvaliden beğendi mi yemeklerrii:)
saol fundacım, bende özlüyorum valla, bir boşluk oluyo size yazmazsam:)

öle kararlaştırdık biz canım karnımız belli olana kadar kimseye söylemek yok sadece birbirimize:1hug:

çok saol canım benim.amin inşallahkaydirigubbakcemile3
ay gidemiyorum ben ya nescafede yaptım kendime kocişler bekliycek artık biraz daha
aynen canım kaldım, benim ki yatmıyomuyuz daha demeye başladı 5 dk daha deyip oyalıyorum

evet canım sadece burada birbirimize söyliycez.herkez çok üzüldü bi şekilde tekrar insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum

evet canım sadece burada birbirimize söyliycez.herkez çok üzüldü bi şekilde tekrar insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum[/QUOTE]

çok isabetli karar fundacım, ben insanları telkin etmekten yorulmuştum valla, hastaneye gelen ağlıyo, herkes üzülüyo..
bilmesin kimse benim rahatsızlığım 20. haftadan sonra çıkıyo en azından ozaman kadar kimseye söylemicem..
sadece annelerede mi sölemiceezz?
ona söz veremem heee kaydirigubbakcemile3

evet canım sadece burada birbirimize söyliycez.herkez çok üzüldü bi şekilde tekrar insanların sorularına maruz kalmak istemiyorum

çok isabetli karar fundacım, ben insanları telkin etmekten yorulmuştum valla, hastaneye gelen ağlıyo, herkes üzülüyo..
bilmesin kimse benim rahatsızlığım 20. haftadan sonra çıkıyo en azından ozaman kadar kimseye söylemicem..
sadece annelerede mi sölemiceezz?
ona söz veremem heee kaydirigubbakcemile3[/QUOTE]

yoook annelere serbest.bende duramam annişime söylemedenyerimseniben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…