Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bugun sonuç için aradım trombofilili paneli için sonuç normal dediler,öğleden sonra bidaha arıycam yönlendiren doktor yoktu bide ondan duyayım pofff niye sonlandı gebelik ozaman üzüntüm çok arttı şuan..

amiiin çok şükür çıkaartıyoruz ama Rabbimden hayırlısı ile salih evlatlarımızla huzurlu günler niyaz ediyoruz en doğru dua hayırlısı demek aslında çok kafa yormadan tedbirle teslim inşallah

gözün aydın lalsuu, genetik yaptırmış mıydın onlar çıkmamış mı?
canım genetikte çıkmış normalmiş.telefonda bilgi aldım ögleden sonra bidaha arayıp bayan bir dr yönlendirmişti onun değerlendirmesini istiycem insan şok oluyor normal diyince niye düştü sorgulaması yapıp üzüldüm ama takdir ilahi((

Kizlarrr kirtajdan sonra bugun ilk kontrole gittim. Hersey yolundaymis rahim artık toparlanmis. 07.01 de olmustum 8 haftaliktim. Doktor 3 ay bile beklemene gerek yok başlaya bilirsiniz dedi. :) insallah bu sefer sağlıkla sorunsuz olur. Allah hepinize en yakin zamanda saglikli bebisler versin

hayırlısı olsun inşallah canım güzel haberlerini bekliycez artık desene

Kizlar hepinize iyi aksamlar.yaklasik 4haftalik bir gebeligim vardi.bugün kanamam basladi ve betaya tekrar baktirdigimda düşük yaptigimi söyledi doktorum.alttan da muayene yapti kürtaja gerek yok kanamayla atilabilecek gibi dedi.cok agladim ama elden hic bir sey gelmiyor. Ben ekim ayinda iki yumdanda acik kist ameliyati olmustum. Tek tesellim hamile kalabiliyorum demekki diyebilmek oldu.belimde ve karnimda kasilmalarim oluyor ara ara. Adet oluyor gibiyim ayni.ddoktor parca geldi mi.dedi yok dedim.gelecek demekki daha. Doktorum kanaman biter bitmez normal calismalara devam dedi. Vücut bu durumda hamileliğie daha hazir oluyormus. Allah büyük Rabbim hepimiz icin en hayirlisini versin insallah.4haftalikta olsa o heyecani o duyguyu yasamak cok guzeldi. Beni birakip gitti gibi hissediyorum ayri bir duygu tarifi yok bu buruklugun.sŞuan düşük surecindeyim umarim cabucak gecer bu süreçte kanlari gördükçe iyice geriliyorum.

Geçmis olsun canim. Allah güç versin. Bende bur doktora daha muayne ol sen. Bana sorarsan seni tenizlemedi daha iyi hem saglik açısından hem piskolojik açıdan. Her tuvalete gittiginde korkuyla gideceksin. Ki cogu doktor düşukten sonra temizler diye biliyorum ben.

canim bugun bende sonuclarini aldim hersey normal pihtilasma sorunu da yokmus dr malesef cogu dusuklerin sorunu boyle bulunamiyor dedi bir sorun cikmadigina sevinsemmi uzulsemmi bilemedim ama 8 haftaya kadar düşük ler normal kabul ediliyormus bundan sonraki gebeligini kadin dogumcunla planla verecegi ilaclar vitaminler olabilir dedi yarinda rahim mr sonucumu alicam sonra hemen kadin dogum dr una gidicem Allah yardimcimiz olsun canim belki onumuzdeki gebelik hayirlisi olur tutunur yavrularimiz

Bana vermedi canım sadece folik asite devam etmemi istedi okadar. Progestanı düşük yapmamam için kullandırmıştı hamileyken siz de kullanmışsınızdır zaten ama onun da faydası olamadı maalesef

Valla canım progesteronu bana hamileyken hiç vermemişti çünkü bebek tehlikede değildi benim hiç kanamam olmadı. Ben rüyamda bebeğimin öldüğünü gördüm panikle doktora gittim ultrasonla baksın diye o zaman kalbinin atmadığını anladılar.

Yani anlayacağın ilk defa progesteron alıyorum bir de vitaminleri. İnşallah işe yarar

Sıkıntı etmeyin hemen gebe kalırsınız insallah bu tamamen zamana baglı

Sağol canimm. Gittim bugün rahim temiz dedi.patolojide birşey yok dedi.
Üç ay korun dedi.birsey daha sorcam sana sen bu pıhtılaşma icin araştırma hastanesinden kadin dogumcudan randevu alip direkt mi gittin yoksa nasil oldu.

Geçmiş olsun canim. Allah tekrar yasatmasin. Bu günlerde pek dışarı çıkma cikarsan bile yaninda biri olsun bazen kanama birden geliyor tansiyon düşüyor.kucuk olduğu için cabuk temizlenir.hakkinda hayırlısı olsun.

Çok çok geçmiş olsun ben de aynı durumu yaşadım, 5,5 haftalıktı benimkisi de . Allah hayırlısını hayırlı zamanda versin demekten başka çare yok. Yalnız benim doktor bana 2 adet dönemi beklesen iyi olur dedi.

Kızlar beta hcg m 4,8 çıktı. Doktor 10 gün sonra yaptır demişti. Normal değere inmiş. 2. Adet dönemim de gelsin sonra çalışmalara başlamak istiyorum. Anne olmakistiyorum artık

Düşük yaptığımda ablamın minik geldi gelir gelmez teyze bebeğini görebilir miyim demez mi

Kızlar dün hcg yaptırdım. 4,8 çıktı düşük kanaması biteli 2 hafta oldu, değer normal mi sizce? Bana biraz hala yüksek gibi geldi

geçmiş olsun kader

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…