• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

Sağol canimm. Gittim bugün rahim temiz dedi.patolojide birşey yok dedi.
Üç ay korun dedi.birsey daha sorcam sana sen bu pıhtılaşma icin araştırma hastanesinden kadin dogumcudan randevu alip direkt mi gittin yoksa nasil oldu.

Geçmiş olsun canim. Allah tekrar yasatmasin. Bu günlerde pek dışarı çıkma cikarsan bile yaninda biri olsun bazen kanama birden geliyor tansiyon düşüyor.kucuk olduğu için cabuk temizlenir.hakkinda hayırlısı olsun.
Sağol canim evdeyim 2 gün rapor aldim dinleniyorum simdilik.normal adet gibi mi sürer aceba günü? Evet küçük olmasinda da vardir bir hayir.

herkese geçmiş olsun öncelikle. bende 2 kürtaj yaşadım ve tekrar gebelik düşünüyorum Mart ayında. inşallah 3. defada bebeğimi kucağıma alırım. Allah yaşatmasın kimseye.

evet bir adet görürsem korunmayı marttan sonra bırakcam:)))
hımm iyi canım ben 2. adetimi oldum 2. kürtaj sonrası, bugün de yumurtam çatladı :) ama eşim grip oldu, nasip değilmiş. ilaç falan kullandı, korkuyorum açıkçası yine bişi olur diye. yoksa deneyecektim ben de bu ay.

Sağol canimm. Gittim bugün rahim temiz dedi.patolojide birşey yok dedi.
Üç ay korun dedi.birsey daha sorcam sana sen bu pıhtılaşma icin araştırma hastanesinden kadin dogumcudan randevu alip direkt mi gittin yoksa nasil oldu.

cnm ben direk genetik bölümünden aldım randevu, 2 düşüğüm var dedim ama, ona bile zor yapacaktı uzaktan geldim diye aldı kanımızı, normalde 3. dşükten sonra bakıyorlarmış, sende gidersen 2 yada 3. düşüğüm dersin...

aaa çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun. baya büyükmüş bebişin. :KK43: peki sen de ne problem var. test yapıldı mı ? bende pıhtılaşma çıktı
Sıkıntı çıkmadı pıhtılaşmada çıkmadı erkek bebekti kanamam vardı bırazda dr ihmali lanet olsun ona hayırlısı artık

Sıkıntı çıkmadı pıhtılaşmada çıkmadı erkek bebekti kanamam vardı bırazda dr ihmali lanet olsun ona hayırlısı artık

Anladım canım Allah tekrar yaşatmasın. malesef dr. lar bizi düşünmüyor. gerçekten taş kalpli olduklarını düşünüyorum. benimde kalbi zayıf atıyordu önlem olarak iğne falan kullan demedi. kalbi durunca pıhtılaşma testi yaptır dedi. en azından önlem olarak başlasaydı keşke iğneye. ne desek boş olan oldu :(

Back