- 12 Kasım 2014
- 931
- 920
- 108
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.741
Benmde bi gun once baktk gayet iyiydi 13 subat bayramimdi cok guzel gorunuyordu kalp atisi filanda :/ ama 14 subat berbatt. Sabah kanama cogaldi ve gtti bebek. Ya snu merk ediorm genetik testler yaptiralmmi dedm drum grek yok dedi ama aklmda kaldi valla siz yaptrdnzmiDaha 4 gün öncesi kalp atışlarını duymuştum kanamalar artınca gittim 4 gün sonra ultrasonla bir baktı doktor içerisi bomboş
İlk düşükte gerek olmuyormuş testlere canım Allah korusun ve inşallah Olmasın da tekrar düşük olursa o zaman test yapıyolarmış biz de yaptırmadık oyüzdenBenmde bi gun once baktk gayet iyiydi 13 subat bayramimdi cok guzel gorunuyordu kalp atisi filanda :/ ama 14 subat berbatt. Sabah kanama cogaldi ve gtti bebek. Ya snu merk ediorm genetik testler yaptiralmmi dedm drum grek yok dedi ama aklmda kaldi valla siz yaptrdnzmi
Insallah hayrlsyla kaliriz ve dusmez bebislermzİlk düşükte gerek olmuyormuş testlere canım Allah korusun ve inşallah Olmasın da tekrar düşük olursa o zaman test yapıyolarmış biz de yaptırmadık oyüzden
2ay ollduysan çok iyî hadî ilk sıra senin
Nasıl olalım be canım gün sayıp duruyorum ne zor şey şu beklemekNasılsıniz kizlar
Bu patoloji sonucunda ne çıkıyor. Yani ne için yapiyorlar ki
Benmde bi gun once baktk gayet iyiydi 13 subat bayramimdi cok guzel gorunuyordu kalp atisi filanda :/ ama 14 subat berbatt. Sabah kanama cogaldi ve gtti bebek. Ya snu merk ediorm genetik testler yaptiralmmi dedm drum grek yok dedi ama aklmda kaldi valla siz yaptrdnzmi
Çok geçmiş olsun sana daGecmiş olsun. Bende 07.01 de kalp atisi olmadigi icin kurtaj olmak zorunda kaldim. Doktorum uzmandır, genetik test vs yaptirmak istedigimi soyledim. Sorun degil yaparız dedi,ama söyledigine gore kadınların 100%70 inin ilk hamilelikte başına gelir bu durum,eğer 2 ci defa tekrarlanırsa ozaman yapılması gerek dedi bana. Benim ilk adetim geldi bitti. Şimdi 1 haftaa sonra ovulasyon testi yapmaya başlayacağım devam edecegim. 3 ay beklememe gerek yok diye dusunuyorum. Sonucta ilerlemis bjr hamilelik degildi 8 haftalikti.
Çok geçmiş olsun sana daDoktorun ara vermeni istedi mi peki canım??
Amin canım inşallah hepimize hayırlı evlatlar versin Rabbim. Folik asiti hiç bırakmadım son 4 aydır içiyorum nerdeyse :) aynen devam edicem bebiş olup birkaç aylık olana kadarBana 3 ay bekle dedi. Ama benim 4/5 arkadasim var 8...10 haftalik iken düşük yaptılar. Hemen ilk adeten sonra denemeye basladılar ve 2 ay icinde hamile olan var şu an biri 5 aylık hamile,digeri dogurdu. Sen ilk adeten sonra da denesen eger vucudun kendisini hazir hissediyorsa bebek olur. Hissetmiyorsa 3...4 ay sonra da olur. Sen stres yapma ve pek fazla dusunup takıntı haline getirme. Eger bebek istiyorsan folik asit başla icmeye. Ve dikat et yemene icmene stres ten uzak dur. Allah inşallah bize nur topu gibi evlat verir.
evet canım bende ilk adetimi bekliyorum.günler zor geçiyor.Nasıl olalım be canım gün sayıp duruyorum ne zor şey şu beklemekpatoloji sonucunda Bebeğin pıhtılaşma vb. Sebeple düştüğü falan saptanıyordur heralde diye tahmin ediyorum. Ya merak ediyorum şimdi korunmasak da hamile kalsak düşme ihtimali daha mı yüksek olur acaba bu ay??
meraba.bnde sizler gibi 2 ay önce kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.bnimki 12 haftalıktı.doktorum bir adet görmen yeterli dedi.önemli olan psikolojik olarak hazır olmak demişti.evet canım bende ilk adetimi bekliyorum.günler zor geçiyor.
açıkçası korunma konusunda bende kararsızım.hemen olsun istiyorum bazen.
yani öyle herhangi bir yöntem kullanmıycam olursa da nasipte varsa olur napalım.
çok fazla konu okudum genelde çok var kürtajdan hemen sonra kalan.bana sağlıkocağındaki ebe de dedi kürtaj yada düşükten sonra rahim çok temiz olduğundan kalmak daha kolaymış.ve bizim hemen öyle olmadığı için bi yöntem kullanmayı düşünmüyorum.genel kanı da zaten eğer hazır olmazsa rahim hamile kalınamayacağı.
kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem ama ben akışına bırakıcam sanırım.
ayrıca sen kontrole gittin mi benim salı kontrolüm var ne diyecek bakalım az çok belli olur.
sana da geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede sen de mutlu haberler alırsın.meraba.bnde sizler gibi 2 ay önce kalp atışı durduğu için kürtaj olmak zorunda kaldım.bnimki 12 haftalıktı.doktorum bir adet görmen yeterli dedi.önemli olan psikolojik olarak hazır olmak demişti.
evet ya burdan okuyorum da bazıları 6 ay bile diyebiliyor.zaten bi adet görmek kürtjdan bir ay sonra falan oluyor.önemli lan rahmin hazır olması aliba.çünkü doktorum rahmin toparlansın demişti.doğum bile yapsan rahim hemen topluyor kendini.bu ay korunmadık bakalım bekliyorum bugün yarın.sana da geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede sen de mutlu haberler alırsın.
bu doktorlar neden aynı kanıda değil yaa.biri der 3 ay biri der 6 ay
bazısı bir adet gör yeterli diyor.offf neye göre kime göre.
12 haftalık diyorsun bak mesela bir adet demiş.benim 5 haftalık falandı keseye göre normalde 8.haftada kürtaj oldum.
Anladım canım 32 gün de bana oldu marttan sonra akışına bırakcamYok canim kurtaj olali iki hafta oldu
Benim korunma nisanda bitiyor.
banada 3 adet dönemi dedi a kendini hazır hşssettiğinde gebe kal dedi mens olayımda bakacam artıksana da geçmiş olsun canım inşallah en kısa sürede sen de mutlu haberler alırsın.
bu doktorlar neden aynı kanıda değil yaa.biri der 3 ay biri der 6 ay
bazısı bir adet gör yeterli diyor.offf neye göre kime göre.
12 haftalık diyorsun bak mesela bir adet demiş.benim 5 haftalık falandı keseye göre normalde 8.haftada kürtaj oldum.
Bebekde trombofilili olup olmadığıNasılsıniz kizlar
Bu patoloji sonucunda ne çıkıyor. Yani ne için yapiyorlar ki
hakkında hayırlısı canım inşallah tez zamanda gelir bebeklerimiz.evet ya burdan okuyorum da bazıları 6 ay bile diyebiliyor.zaten bi adet görmek kürtjdan bir ay sonra falan oluyor.önemli lan rahmin hazır olması aliba.çünkü doktorum rahmin toparlansın demişti.doğum bile yapsan rahim hemen topluyor kendini.bu ay korunmadık bakalım bekliyorum bugün yarın.
ilk sırada sen varsın canım hadi inşallah en kısa süre de mutlu haberi alda ayağını sürü arkandan gelelim bizde.Banada
banada 3 adet dönemi dedi a kendini hazır hşssettiğinde gebe kal dedi mens olayımda bakacam artık
o ne kiBebekde trombofilili olup olmadığı
Gittim gittim canım güzel rahim toparlamış kendini dedi ki kürtaj da olmadım ben sadece düşükle sonlandı gebeliğim. Kafam çok Karışık ya her geçen günü kayıp olarak görüyorum hayatımdan bebeğimsiz. Ama burdan 1 ay bekleyemezken yine rahim iyice iyileşmediyse yine düşerse en az 3-4 ay kaybederim onu da düşünüyorumevet canım bende ilk adetimi bekliyorum.günler zor geçiyor.
açıkçası korunma konusunda bende kararsızım.hemen olsun istiyorum bazen.
yani öyle herhangi bir yöntem kullanmıycam olursa da nasipte varsa olur napalım.
çok fazla konu okudum genelde çok var kürtajdan hemen sonra kalan.bana sağlıkocağındaki ebe de dedi kürtaj yada düşükten sonra rahim çok temiz olduğundan kalmak daha kolaymış.ve bizim hemen öyle olmadığı için bi yöntem kullanmayı düşünmüyorum.genel kanı da zaten eğer hazır olmazsa rahim hamile kalınamayacağı.
kimseyi de yanlış yönlendirmek istemem ama ben akışına bırakıcam sanırım.
ayrıca sen kontrole gittin mi benim salı kontrolüm var ne diyecek bakalım az çok belli olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?