- 3 Ocak 2015
- 1.497
- 1.585
- 108
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.801
Sağol canim evdeyim 2 gün rapor aldim dinleniyorum simdilik.normal adet gibi mi sürer aceba günü? Evet küçük olmasinda da vardir bir hayir.Sağol canimm. Gittim bugün rahim temiz dedi.patolojide birşey yok dedi.
Üç ay korun dedi.birsey daha sorcam sana sen bu pıhtılaşma icin araştırma hastanesinden kadin dogumcudan randevu alip direkt mi gittin yoksa nasil oldu.
Geçmiş olsun canim. Allah tekrar yasatmasin. Bu günlerde pek dışarı çıkma cikarsan bile yaninda biri olsun bazen kanama birden geliyor tansiyon düşüyor.kucuk olduğu için cabuk temizlenir.hakkinda hayırlısı olsun.
mart ayı çok verimli geçeçek desene
evet bir adet görürsem korunmayı marttan sonra bırakcam:)))sen demi düşünüyorsun canım ? eski mesajları çok okumadım açıkçası :)
hımm iyi canım ben 2. adetimi oldum 2. kürtaj sonrası, bugün de yumurtam çatladı :) ama eşim grip oldu, nasip değilmiş. ilaç falan kullandı, korkuyorum açıkçası yine bişi olur diye. yoksa deneyecektim ben de bu ay.evet bir adet görürsem korunmayı marttan sonra bırakcam:)))
Ben de 66 olmuşum hamilelik öncesi kilo vermemiz lazımmmmmsenin kilon süper, ben 64 üm((
yaa off spor yapmam lazm
Kürtajjdan sonra kaç gün sonra adet oldunhımm iyi canım ben 2. adetimi oldum 2. kürtaj sonrası, bugün de yumurtam çatladı :) ama eşim grip oldu, nasip değilmiş. ilaç falan kullandı, korkuyorum açıkçası yine bişi olur diye. yoksa deneyecektim ben de bu ay.
Sağol canimm. Gittim bugün rahim temiz dedi.patolojide birşey yok dedi.
Üç ay korun dedi.birsey daha sorcam sana sen bu pıhtılaşma icin araştırma hastanesinden kadin dogumcudan randevu alip direkt mi gittin yoksa nasil oldu.
cnm ben direk genetik bölümünden aldım randevu, 2 düşüğüm var dedim ama, ona bile zor yapacaktı uzaktan geldim diye aldı kanımızı, normalde 3. dşükten sonra bakıyorlarmış, sende gidersen 2 yada 3. düşüğüm dersin...
Kürtajjdan sonra kaç gün sonra adet oldun
Olabilir benim ilk düşük 15 hftlıktı henuz olmadım 35 gün olduIlk kürtajında 41 gün sonra 2. Kürtajında 32 gün sonra oldum. Normal döngüm 28 gün. Ilkinde bebek 7 haftalıktı diğeri daha küçüktü belki ondan farklı oldu .
aaa çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun. baya büyükmüş bebişin.Olabilir benim ilk düşük 15 hftlıktı henuz olmadım 35 gün oldu
Sıkıntı çıkmadı pıhtılaşmada çıkmadı erkek bebekti kanamam vardı bırazda dr ihmali lanet olsun ona hayırlısı artıkaaa çok üzüldüm canım ya geçmiş olsun. baya büyükmüş bebişin.peki sen de ne problem var. test yapıldı mı ? bende pıhtılaşma çıktı
Ya insilün direncim de sıkıntı varmış benim, hızlı kilo alıp kolay verememe ile ilgili. Kitapyurdundan karatay diyeti, insülin diyeti vs ile ilgili bi kaç kitap alıcamBen de 66 olmuşum hamilelik öncesi kilo vermemiz lazımmmmmama nasıl ??
Kızlar ben de Mart ayında başlaayım diyorum :)) düşükten sonra bi kere daha adet olayım daevet bir adet görürsem korunmayı marttan sonra bırakcam:)))
AA kızlar düşükten sonra çok mu geç tekrar adet olumuyoOlabilir benim ilk düşük 15 hftlıktı henuz olmadım 35 gün oldu
Ah bilsem 35 i gördüm hala tık yokAA kızlar düşükten sonra çok mu geç tekrar adet olumuyo(
Sıkıntı çıkmadı pıhtılaşmada çıkmadı erkek bebekti kanamam vardı bırazda dr ihmali lanet olsun ona hayırlısı artık
değişiyor canım ya bilmiyorum neye göre ama çok farklı zamanlar söylüyor herkes. 50 gün e kadar normalmiş.AA kızlar düşükten sonra çok mu geç tekrar adet olumuyo(
hadi bakalım Mart a baya kişi var galiba, benim Martın sonu oluyor ama olsun :)Kızlar ben de Mart ayında başlaayım diyorum :)) düşükten sonra bi kere daha adet olayım da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?