- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.701
bende ilk size haber vericem zaten ilk 3 ay kimseye söylemiycem söyledimde ne oldu zamanında ben bebeğimi kaybettim hala tebrik telefonları geliyodu o daha çok üzüyo bir kesinleşsin 3 ay sonra..
ben bayraklıdayım canım .kayınvalidem ve büyük görümcemler orada oturuyo.sık sık gidiyorum ben oraya .izmire gelirsen görüşürüz canım inşalah.hihoyyyt
kızlar bi tavsiye.çalışmalardan sonra hemen kalkıp yıkanmayın.1 saat yatın belinizin altına yastık da koyun.ben öyle hamile kalmıştım
baya bi yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoş geldiniz kızlar bol bebişli yıllar diliyorum hepinize
ana hamişmisin yoksa ay inşallah canım..
nihalcim ya sen yarın bi test yapsana tatlm ya.böyle acabalarla muallakta kalmasak.hem sen de rahatlarsın .p.tesi oğluşunu okula götürdükten sonra ilk iş eczaneye uğra bence.bana fenalık geldi valla.çatlıycam meraktan yahu
aynen nilay
saklamaya gerek yok ben hep şöyle düşünüyorum annesi belli babası belli söylememekle düşmeyecek diye bişey yok
batıl inanç o zaten
az bi olasılık ama imkansız değil de pek zannetmiyorum daha düşükten sonra hiç adet olmadım bi kaç gün önce az bi leke geldi devamı gelmedi bekliyorum bakalım nolcak normalde kanamam geçen ayın 8 inde oldu ama 10 unda bebek düştü bakalım nolcak
benimde aklıma gelmiyo değil ama korkuyorum düşürdüğüm bebeğe hamileyken bile 12. gün yapmıştım testi
kızlar ben yatıyorum hepinize iyi geceler
iyi geceler nihalcim.
bende çıkıyorum kızlar ,size doyum olmaz ama malum çalışma zamanı.
hepinizi öpüyorum.yarın görüşmek dileğiyle.hoşçakalııııın,
aylin kuzuuuuum.ya çok merak ettim seni iyisin demiiiii..bi ses vermedin aklım sende kaldı.alışmışım hep seni burda görmeye. öpüyorum senideŞeniz
a.s. :enbuyukkk:
aynen nilaycım ben test yaptım hatta dedımkı benım kocıse "askım bı doktora gidelim kesin olsun öle söyleriz sakın kımseye söyleme " dedım yazık kocacımda tamam dedı ama ben aksam olmadan massllah gördüğüme söyledim görmediğimede telefon actımbende ilk size haber vericem zaten ilk 3 ay kimseye söylemiycem söyledimde ne oldu zamanında ben bebeğimi kaybettim hala tebrik telefonları geliyodu o daha çok üzüyo bir kesinleşsin 3 ay sonra..
kesınlıkle canım göbiş bellı olsun hersey yolunda olsun ondan sonra inşallah söylicem.aynen canım benim göbeğim belli oluncaya kadar kimseye söylemiycem hamiş olduğumu.
:CüvCüv:
kız öle deme burda bi kız var (hatta onla tesadüfen KK da rastlastık ve ikimizde akcakocalı cıktık :1shok:)düşük yapmıs sonra tekrar zaten hamıle kalmam hemen diye korunmamıs suan hamıle ve riskli dönemıde atlatmıs.sonra bırı var tanıdık oda 2 düşük yaptı hemde düşürdü öbür ay tekrar hamiş kaldı tekrar düşürdü tekrar hemen hamiş kaldı.3.cüye hamıle ve oda riskli dönemi atlattı.bence yarın hemen test al canım.hem ne demıs ananelerımız düşen bebegın tek ayagı içerde olurmus.hemen hamiş olunurmus yanı kaydirigubbakcemile5az bi olasılık ama imkansız değil de pek zannetmiyorum daha düşükten sonra hiç adet olmadım bi kaç gün önce az bi leke geldi devamı gelmedi bekliyorum bakalım nolcak normalde kanamam geçen ayın 8 inde oldu ama 10 unda bebek düştü bakalım nolcak
ohhh kızlar ben geldım siz kactınız,gercı bende cıkcam bırazdan.huu kuzular size iyi calısmalar.aylıncımk valla bende cok merak ettım senı.ugrarım diyodun ugramadında.sen mutlaka bı selam cakardın bize,neyse kötü bişe yoktur inşallah,öpüyorum kızlar hepiniizi
ben geldiiiiiiiimm kimsler var mıııııı
aay canım geçmişi okumadım beni merak mı ettiniz, yerim hepiniziiiiii..
senden özendim kayınvalidemleri iftara çağırdım, ne akla hizmetse.
evde bir tane yemek yok..
giriştiim mutfağa bu saat oldu yeni gittiler
valla daha kapıyı kapattım, size yazıyorumm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?