Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yanlız farkındamısınız bilmiyorum ama aynı şeyleri neredeyse birebir yaşamışız bizim durumuzda olan okadar çok insan varki ister istemez şaşırıyorum acaba buna sebep olan bir şeymi var diye yinede tevekkül hakkımızda hayırlısı en güzeli kısmet değilmiş demekki

bu aralar sankı kayıp yasayan çok yediğimizdenmi strestenmı bilmiyorum ama bende çok stres vardı çok hassastım

bence olumsuz şeylerle uğraşmayalım oldu bişeyler keşke olmasaydı ama oldu( şuan önümüze bakalım yeniden adet leri takip edelim hayatımızı düzenleyelim ilk adeti olmayı bekleyip 1 ay daha korunup ya soğan suyu yada bal tarcın çörek otuna başlıycam :) bişey sorcam hepinize sizinde beliniz agrıyormu bende bel agrısı oldu düşükten sonra

aynı şeyi düşünüyorum tatlım ben unuttum gitti hayırlısı değilmiş diyorum bel ağrısı bendede kaldı bide kasık ağrısı soğan kürü yaptım şimdide aslanpencesi cayı içiyorum yola devam Allah sağlık versin bedenimize :)

bende hiç agrı yok çok şükür,

aslında ben ilk adeti göreyim öyle başlıyım diyorum sogan kürüne 7 . gün başlanıp 15 gün içilcekmiş soganı depoluyum eve:))) moralımızı yüksek tutalım

Bendede öyle sadece kanama başladı doktorum yatırsaydo belki suan devam ediyordu ben hatayı doktorda yaptım dinlen yat deseydi yada hst yatırsaydo devam edebilirdi diyorum ama takdir ilahi bir noktada olmayınca olmuyor
[/QUOTE]
Hayırlısı Allah tan demek Lazm, takdir bakalm inşlh diğer bebeğimize

Hayırlısı Allah tan demek Lazm, takdir bakalm inşlh diğer bebeğimize[/QUOTE]
Evet ama şimdi gebe kalmakla ugraşcaz ne zaman kalacağımızın süreçi bilinmiyor

offff sende mi geldin canımbenim yaa ne desem boş çok zor günler geçiriyoruz hepbirlikte ama hepsi geçip gidecek.
ve mayısa totem yaptım hepimiz ozamana hamileyiz inşallah allahın izniyle.
ben kürtaj oldum canım nisandaki adetime kadar koruncam mayıs gibi çalışmalara başlarım.
ama sen kendiliğinden düşük yapmışssın o yüzden bence bir ay sonra doktora gidip rahim durumunu sor ve ne zaman hazır hissedersen başla.
doktorlar üç ay altı ay diyor tabi ama rahim toparlandıysa o kadar gerek yok bence.
allah yardımcımız olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…