- 26 Kasım 2014
- 187
- 98
- 38
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #17.601
aminnn canım rabbimden kötülük gelmez inanıyorum ne verirse hayırlısını verir :)iyiki burdayız deneyimlerimizi paylaşıyoruz insallah bu aydan sonra herşey güzel olur bebeklerimizi alırız kucaklarımıza
bu aralar sankı kayıp yasayan çok yediğimizdenmi strestenmı bilmiyorum ama bende çok stres vardı çok hassastımyanlız farkındamısınız bilmiyorum ama aynı şeyleri neredeyse birebir yaşamışız bizim durumuzda olan okadar çok insan varki ister istemez şaşırıyorum acaba buna sebep olan bir şeymi var diye yinede tevekkül hakkımızda hayırlısı en güzeli kısmet değilmiş demekki
aynı şeyi düşünüyorum tatlım ben unuttum gitti hayırlısı değilmiş diyorum bel ağrısı bendede kaldı bide kasık ağrısıbence olumsuz şeylerle uğraşmayalım oldu bişeyler keşke olmasaydı ama oldu( şuan önümüze bakalım yeniden adet leri takip edelim hayatımızı düzenleyelim ilk adeti olmayı bekleyip 1 ay daha korunup ya soğan suyu yada bal tarcın çörek otuna başlıycam :) bişey sorcam hepinize sizinde beliniz agrıyormu bende bel agrısı oldu düşükten sonra
bence olumsuz şeylerle uğraşmayalım oldu bişeyler keşke olmasaydı ama oldu( şuan önümüze bakalım yeniden adet leri takip edelim hayatımızı düzenleyelim ilk adeti olmayı bekleyip 1 ay daha korunup ya soğan suyu yada bal tarcın çörek otuna başlıycam :) bişey sorcam hepinize sizinde beliniz agrıyormu bende bel agrısı oldu düşükten sonra
aslında ben ilk adeti göreyim öyle başlıyım diyorum sogan kürüne 7 . gün başlanıp 15 gün içilcekmiş soganı depoluyum eve:))) moralımızı yüksek tutalımaynı şeyi düşünüyorum tatlım ben unuttum gitti hayırlısı değilmiş diyorum bel ağrısı bendede kaldı bide kasık ağrısısoğan kürü yaptım şimdide aslanpencesi cayı içiyorum yola devam Allah sağlık versin bedenimize :)
pıhtılaşma testi yaptırdım ama eksik yapmışlar bişey çıkmadı yapılanlarda tekrar hepsini yaptıracağımbebe aspirini niye başladın pıhtılaşmamı başladı
değil cnmkafamı kaldı allah aşkına özürdilerim şimdi farkettim olur mu öyle şeytamamen farkına varmadım duygularımı yanlış ifade etmişim canım,güleceğiz ama en yakın zaman da yine merak etme......
Ben de Eylül annesi olacaktıminşallah temmuz annesi olacaktım kısmet olmadı arada bi bakim diyorum içim almıyo üzülüyorum o yüzden oraya hiç bakmıyorum
Ya ben de müthiş bir hamilelik geçiriyor gibi hissediyordum bulantım hiç yoktu ascık bel ağrısı ve çokça uyumak vardı :) ne kolaymış hamilelik diyodumbu aralar sankı kayıp yasayan çok yediğimizdenmi strestenmı bilmiyorum ama bende çok stres vardı çok hassastım
Ya ben de müthiş bir hamilelik geçiriyor gibi hissediyordum bulantım hiç yoktu ascık bel ağrısı ve çokça uyumak vardı :) ne kolaymış hamilelik diyodum[/QUOTE.
Bendede öyle sadece kanama başladı doktorum yatırsaydo belki suan devam ediyordu ben hatayı doktorda yaptım dinlen yat deseydi yada hst yatırsaydo devam edebilirdi diyorum ama takdir ilahi bir noktada olmayınca olmuyor[/QUOTE]
[/QUOTE]Bendede öyle sadece kanama başladı doktorum yatırsaydo belki suan devam ediyordu ben hatayı doktorda yaptım dinlen yat deseydi yada hst yatırsaydo devam edebilirdi diyorum ama takdir ilahi bir noktada olmayınca olmuyor
wake slm kader arkadaşım nbr nasılsın, eylül annelerindeydim ben degeçen hafta gebelik sonlandı 5,5 haftalıktı. Adam gibi bir neden söylemediler onca doktor gezdik, önce hafif kanama başladı öğleye kadar arttı, sonra şiddetli bir sancı ve ertesi gün de bebeğin kesesinin görünmediği söylendi. Kürtaj yapmadılar, ilk bebek ve küçük olduğu için vücut atar dediler. Tkrar kontrole gidicem de acaba bizde de korunma süresi olur mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?