- 26 Kasım 2014
- 187
- 98
- 38
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #17.581
canım benimde kürtajdan sonra ilk adetim 25 gün sonra geldi 3 ocakta kürtaj olmuştum bende ıkınciyi bekliyorum hayırlısı hakkımızda :)kaç gün sonra adet oldunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım benimde kürtajdan sonra ilk adetim 25 gün sonra geldi 3 ocakta kürtaj olmuştum bende ıkınciyi bekliyorum hayırlısı hakkımızda :)kaç gün sonra adet oldunuz
ay çok heyacanlandım bende mart sonu olsun istiyorum tekrardan hepimiz aynı anda olsak:)))canım benimde kürtajdan sonra ilk adetim 25 gün sonra geldi 3 ocakta kürtaj olmuştum bende ıkınciyi bekliyorum hayırlısı hakkımızda :)
kaç haftalıktı düşüğünüzcanım benimde kürtajdan sonra ilk adetim 25 gün sonra geldi 3 ocakta kürtaj olmuştum bende ıkınciyi bekliyorum hayırlısı hakkımızda :)
8 haftalıkkaç haftalıktı düşüğünüz
canım çok geçmiş olsun aynı durumu yaşamışızmerhaba bende 2 aylık hamileydim geçen hafta ikiz bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim.malesef aldırmak zorunda kaldım.geçen cuma operasyon geçirdim çok az kanamam oldu.sabahta biraz kanaman oldu.
sizin kanamalar ne zaman geçti? adet düzeniniz değiştimi normalde benim adet başlangıcım 22 şubat olması gerek.
ilk adetinizi eski adet tarihine göremi oldunuz?
inşallah temmuz annesi olacaktım kısmet olmadı arada bi bakim diyorum içim almıyo üzülüyorum o yüzden oraya hiç bakmıyorumay çok heyacanlandım bende mart sonu olsun istiyorum tekrardan hepimiz aynı anda olsak:)))
canım pataolojide sadece mol gebelikmi ona bakılıyo doktor ne gördüyse alınan onu yazıyo rapora işte bebkten alınan parça vs neden kaybettiğinle ilgili bilgi yokbenim bebeklerde 9 haftalıktı.kan tahlili ne bakacaklar.pıhtılaşma varmı diye.
ayrıca bebeklerden birini patolojiye gönderdiler bakalım inş sonrakinde bişey olmaz.
bende temmuz annesiydim sildim olası doğum tarihi linkiniinşallah temmuz annesi olacaktım kısmet olmadı arada bi bakim diyorum içim almıyo üzülüyorum o yüzden oraya hiç bakmıyorum![]()
onu silerken ellerim titredi zaten o günkü üzüntümü unutamıyorum halabende temmuz annesiydim sildim olası doğum tarihi linkini
yani.... doktprlara kalsa benim hiç normal hamile kalma şansım yoktu ona ne demeli peki.bu gün düşük yapmış olabilirim ama demekki hamile kalabiliyomusum bunu öğrendim. tüp bebekte bile şans vermiyolardıDr'un bu soyledıklerı bana azda olsa saçma geliyor cnm, 1 ay ıcınde kadının yumurtasının canlı kalma suresı 24 saattır , erkegın spermının ıse sadece 72 saat yanı 3 gun, koca 1 ay ıcınde bu kombınasyonu tuturabılmek ıcın cıddı kısıtlı bır zaman var ve DR akısına bırakın dıyor :) hesaplamayın ölçmeyin biçmeyin diyor :) bu şekilde olasılık dedıgı gıbı en ıyı sekılde %25 dir :) bence dahada az :) zaman kaybetmeden hamıle kalmak istiyorsak bu gunlerı hesaplamalıyız bence...
bende 34 umçok korkuyorum aynı şeyleri yaşamaktan ayrıca yaş 33 oldu
sağlıklı olsun inşallah
ben 1 saat ugraştım silinmedi sinir oldum ekranda sürekli haftası cıkıyorduonu silerken ellerim titredi zaten o günkü üzüntümü unutamıyorum hala![]()
bende 34 um