• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

merhaba bende 2 aylık hamileydim geçen hafta ikiz bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim.malesef aldırmak zorunda kaldım.geçen cuma operasyon geçirdim çok az kanamam oldu.sabahta biraz kanaman oldu.
sizin kanamalar ne zaman geçti? adet düzeniniz değiştimi normalde benim adet başlangıcım 22 şubat olması gerek.
ilk adetinizi eski adet tarihine göremi oldunuz?

merhaba bende 2 aylık hamileydim geçen hafta ikiz bebeklerimin kalbinin durduğunu öğrendim.malesef aldırmak zorunda kaldım.geçen cuma operasyon geçirdim çok az kanamam oldu.sabahta biraz kanaman oldu.
sizin kanamalar ne zaman geçti? adet düzeniniz değiştimi normalde benim adet başlangıcım 22 şubat olması gerek.
ilk adetinizi eski adet tarihine göremi oldunuz?
canım çok geçmiş olsun aynı durumu yaşamışız :KK43: missed kalplerinin durması nedeniyle üç ocakta kürtaj oldum 27 ocaktada adet oldum kanamam reğl kanaması gibi bir hafta sürdü kürtajdan sonra adetimde yine öyle bir hafta sürdü bitti adet tarihinde olmuyosun kürtajın ilk gününü adet tarihin olarak kabul ediyosun tatlım

benim bebeklerde 9 haftalıktı.kan tahlili ne bakacaklar.pıhtılaşma varmı diye.
ayrıca bebeklerden birini patolojiye gönderdiler bakalım inş sonrakinde bişey olmaz.
canım pataolojide sadece mol gebelikmi ona bakılıyo doktor ne gördüyse alınan onu yazıyo rapora işte bebkten alınan parça vs neden kaybettiğinle ilgili bilgi yok

Dr'un bu soyledıklerı bana azda olsa saçma geliyor cnm, 1 ay ıcınde kadının yumurtasının canlı kalma suresı 24 saattır , erkegın spermının ıse sadece 72 saat yanı 3 gun, koca 1 ay ıcınde bu kombınasyonu tuturabılmek ıcın cıddı kısıtlı bır zaman var ve DR akısına bırakın dıyor :) hesaplamayın ölçmeyin biçmeyin diyor :) bu şekilde olasılık dedıgı gıbı en ıyı sekılde %25 dir :) bence dahada az :) zaman kaybetmeden hamıle kalmak istiyorsak bu gunlerı hesaplamalıyız bence...
yani.... doktprlara kalsa benim hiç normal hamile kalma şansım yoktu ona ne demeli peki.bu gün düşük yapmış olabilirim ama demekki hamile kalabiliyomusum bunu öğrendim. tüp bebekte bile şans vermiyolardı

Back
X