• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar ben geldim kimse varmı nasılsınız ben bi geçmişi okim sonra görüşürüz

teşekkürler fundacım pazartesi yaptırcam kızlar kan tahlilini umarım herkese verir allah bebekama insan hamile kalsa bile korkuyor tekrar düşer mi diye sizde de yok mu o korku

bende çok korkuyorum ama malesef korkunun ecele faydası yok inşallah yaşamayız bir daha böyle üzüntü.olumlu düşünelim olumlu olsun tatlım...

sende tatlısına.s. iyiki tanımışım sizi özlüyorum yaa giremeyince keşke görüşebilsek şöyle hep beraber tolanıp ne güzel olur...

valla nilaycım aynı şeyi ben buğün düşündüm keşke bir araya gelip görüşebilme fırsatımız olsa ne güzel olurdu yaa.hepimiz ayrı ayrı şehirlerde.offff .bi ortayı bulsak ne iyi olurdu

kızlar ben geldim kimse varmı nasılsınız ben bi geçmişi okim sonra görüşürüz

hoşgeldin canım.bende çıkıcam birazdan malum bende başladım çalışmalara kaydirigubbakcemile3bugün 14. günüm kızlar ya daha önce 7.8 günde hamile kalmıştım.14 biraz geçmi sizce:uhm:

valla nilaycım aynı şeyi ben buğün düşündüm keşke bir araya gelip görüşebilme fırsatımız olsa ne güzel olurdu yaa.hepimiz ayrı ayrı şehirlerde.offff .bi ortayı bulsak ne iyi olurdu

evet ya bir biz aylinle istanbuldayız.benim halam var izmirde geliyodum hep evlenmeden ama evlenince gidemiyorum öyle kocişimi bırakıpta.halam bucada sen nerdesin.?

hoşgeldin canım.bende çıkıcam birazdan malum bende başladım çalışmalara kaydirigubbakcemile3bugün 14. günüm kızlar ya daha önce 7.8 günde hamile kalmıştım.14 biraz geçmi sizce:uhm:

valla canım ben 10 .gün başladım 12. 13. 15.(buğün 15 gün ) 17. 19. 21. gün diye çalışıcam.14. gün normal bence düzenli yumurtlayanlar için.sen diğierinde baya erken günlerde kalmışın.sen çalış bacım ne olur ne olmaz.atış serberst.bende az sonra çalışmaya gitcem .tembellik yok hadi bakalım tempokaydirigubbakcemileŞeniz:CüvCüv::emir_bebek:
olay bu işte...

hoşgeldin canım.senin oğlan uyudu galiba.fırsat bu fırsat soluğu burda aldın dimikaydirigubbakcemile3
oğlum uyanık ben blututtan telefonuma müzik etıyorum arada sizede bakim dedim

hoş bulduk ist nin neresinde oturuyorsun

evet ya bir biz aylinle istanbuldayız.benim halam var izmirde geliyodum hep evlenmeden ama evlenince gidemiyorum öyle kocişimi bırakıpta.halam bucada sen nerdesin.?

ben bayraklıdayım canım .kayınvalidem ve büyük görümcemler orada oturuyo.sık sık gidiyorum ben oraya .izmire gelirsen görüşürüz canım inşalah.hihoyyyt

aynen nilay
saklamaya gerek yok ben hep şöyle düşünüyorum annesi belli babası belli söylememekle düşmeyecek diye bişey yok
batıl inanç o zaten

valla canım ben 10 .gün başladım 12. 13. 15.(buğün 15 gün ) 17. 19. 21. gün diye çalışıcam.14. gün normal bence düzenli yumurtlayanlar için.sen diğierinde baya erken günlerde kalmışın.sen çalış bacım ne olur ne olmaz.atış serberst.bende az sonra çalışmaya gitcem .tembellik yok hadi bakalım tempokaydirigubbakcemileŞeniz:CüvCüv::emir_bebek:
olay bu işte...

bende gidicem birazdan sonra banyo falan saat geç oluyo.canım listeye 1 ekim yazabilirsin benim için.gerçi bu ay geç başladım hiç umudum yok ama hayırlısı artık..

baya bi yeni gelen arkadaşlar olmuş hepiniz hoş geldiniz kızlar bol bebişli yıllar diliyorum hepinize

Back