Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kopyala yapıştır kontrol panelindeki kilo takip çizelgene canım

:1shok::1shok::1shok: 5 televizyonmu? benım kocıste cok meraklıdır bızdede 2 televızyon var onlar bıle bunaltıyo benı kocaman yer kaplıyo.bıde pc sen onca şeyi nere koyuyon kız
ay bizde aldık canım kosu bandı ama bı türlü kendımı düzenlı yürüyüşe alıstıramamıstım işte ramazandan önce düzenlı yürüdüm 5 kıloyu vermeme cok yardımcı oldu şahsen.

canım ama neyi kopyalıycagını biliyonmu.cizelgeyi yaptıgın sayfada kutu içinde adres yazıyo http diye baslıyo url diye bitiyo sanırım onu kopyalıyon sonra kk da sayfanın üst bölümünde senın nick in olan yer var ya özel mesajına tıklıyon orda solda profili düzenle var oraya tıkla sayfanın en altında kılo takıp cizelgesı yazan yere kopyala canıkm

iyi geceler canım afiyet şeker olsun..
kopyala yapıştır kontrol panelindeki kilo takip çizelgene canım
yaptım canım çok saol güzelim yordum seni ellerin dert görmesina.s.

hayır canım hiç sekmezz
ama adet olcakmışım gibi göğüslerim felaket agrıyorr
zaten bi kere düşük yaptım
allah kimseye aynı şeyi bi daha yaşatmasın
bekliycem 17 sine kadar
kan testi kesin sonuç verirmi ya 2 3 gün gecikmeyle

evet canım kan testi garanti,günü gelmeden bıle cıkıyo kan tahlılıyle.hemen yaptır bari bizede müjdeli haberi verirsin inşallah :1hug:

canım benim 3 günüm vardı adetime yani daha günüm geçmemişti pozitif çıkmıştı.bi dene istersen belki göğüslerinde hamişsin diye ağrıyodur bana öyle olmuştu.inşallah hamilesindir seviniriz beraber..:dance:

bu arada pretty woman resmime yaptıgın yorum için coooook tesekkür ederim inşallah sizde hep mutlu olursunuz

rica edrim hayatım.bu ara benim adım funda.
kan testi en güvenilir sonuç canım.2 gün geçsede hemen belli olur.bence sen p.tesi hemen yaptır sende rahatla tabi bizde:)

fundacım tuğbacım bende çok teşekkür ederim fotoğraf yorumlarınız için.sizde çok yakışmışsınız kocişlerinizle allah hiç bozmasın bitanelerim...:1hug:

fundacım yenı resımler eklemıssın bayıldım sekerım.neyse kuzular ben kacıyom zaten hata vermeye basladı kk... hadi kızlar ben kacar öpüyom hepinizi

teşekkürler fundacım pazartesi yaptırcam kızlar kan tahlilini umarım herkese verir allah bebekama insan hamile kalsa bile korkuyor tekrar düşer mi diye sizde de yok mu o korku

haydaaaaaaaaaa çizelge ingilizce ben hamileyim yazıyoooooooo.yanlış çizelgemi seçmişim.:roflol:

inşallah .
teşekkürler fundacım pazartesi yaptırcam kızlar kan tahlilini umarım herkese verir allah bebekama insan hamile kalsa bile korkuyor tekrar düşer mi diye sizde de yok mu o korku
olmaz mı hayatım.her gebelik bi risk taşıyo, bide kötü sonuçlanınca da tekrar yaşarmıyım korkusu daha fazla oluyo.umarım bir daha böyle talihsizlikler yaşamayız.bir an önce hamiş kalıp sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getiririz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…