- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.661
canım bizde aldık koşu bandı ve bisiklet ama bir kere bile yürümedim ya sıkılıyorum hemen alışmak lazım sen alışmışsın ne güzel.fundacım ben çok soru soruyorum ama kocam yaptı çizelgeyi ama nasıl koyacağımı bilmiyorum amann ne zor işler bunlar..
:1shok::1shok::1shok: 5 televizyonmu? benım kocıste cok meraklıdır bızdede 2 televızyon var onlar bıle bunaltıyo benı kocaman yer kaplıyo.bıde pc sen onca şeyi nere koyuyon kızcanım bizde 3 tane var benim kociş biraz teknoloji hastası mesela 5 tanede televizyon var artık evde yer kalmadı vallakaydirigubbakcemile3 bende size katılıcam inşallah en kısa zamanda yeşilay cı olcam.bunu sölerken bile elimde sigara var ya:mymeka:
ay bizde aldık canım kosu bandı ama bı türlü kendımı düzenlı yürüyüşe alıstıramamıstım işte ramazandan önce düzenlı yürüdüm 5 kıloyu vermeme cok yardımcı oldu şahsen.bende sıcaklarda zor oluyo diye geçen sene koşu bandı aldım.çok işime yaradı .evimin rahatlığında keyifli yürüyüşler yapıyorum.hem sağlık açısından da çok faydalı.kolestrol için birebir.benim kolestrolüm çok düşüktür mesela. sürekli yürüdüğüm için.bi de şu kociş alışsa yürümeye ne iyi olcakşakkıdı
kızlar benım kocıs geldı kacıyorum kahve soz verdım onu yapacam
soyle bol kopuklu bır kahve yapayımda ıcelım karsılıklı:içelim:
ıyı geceler fıstıklar hepınızı opuyorum o guzel yanaklarınızdan:1hug:
canım bizde aldık koşu bandı ve bisiklet ama bir kere bile yürümedim ya sıkılıyorum hemen alışmak lazım sen alışmışsın ne güzel.fundacım ben çok soru soruyorum ama kocam yaptı çizelgeyi ama nasıl koyacağımı bilmiyorum amann ne zor işler bunlar..
iyi geceler canım afiyet şeker olsun..kızlar benım kocıs geldı kacıyorum kahve soz verdım onu yapacam
soyle bol kopuklu bır kahve yapayımda ıcelım karsılıklı:içelim:
ıyı geceler fıstıklar hepınızı opuyorum o guzel yanaklarınızdan:1hug:
yaptım canım çok saol güzelim yordum seni ellerin dert görmesina.s.kopyala yapıştır kontrol panelindeki kilo takip çizelgene canım
:1shok::1shok::1shok: 5 televizyonmu? benım kocıste cok meraklıdır bızdede 2 televızyon var onlar bıle bunaltıyo benı kocaman yer kaplıyo.bıde pc sen onca şeyi nere koyuyon kız
3 odada salonda bide mutfakta televizyonlar.pc lerinde ikisi laptop bende sıkılıyorum kalabalıktan ama napcan kociş isteyince alıyo işte...
mrb canım,bıkac gün daha bekle istersen cünkü gec yumurtlamıs ve gec hamile kalmıs olabılırsın.normalde hiç sekmezmı adetın hep 28 günde birmi olursun.2 gun daha bekle öle yap baktın hala negatıf ve hala adet olmadıysan bıde kan tahlılı yaptırırsın canım.hakkında hayırlısı olsuna.s.
hayır canım hiç sekmezz
ama adet olcakmışım gibi göğüslerim felaket agrıyorr
zaten bi kere düşük yaptım
allah kimseye aynı şeyi bi daha yaşatmasın
bekliycem 17 sine kadar
kan testi kesin sonuç verirmi ya 2 3 gün gecikmeyle
hayır canım hiç sekmezz
bekliycem 17 sine kadar
bu arada pretty woman resmime yaptıgın yorum için coooook tesekkür ederim inşallah sizde hep mutlu olursunuz
kan testi en güvenilir sonuç canım.2 gün geçsede hemen belli olur.bence sen p.tesi hemen yaptır sende rahatla tabi bizde:)hayır canım hiç sekmezz
bekliycem 17 sine kadar
fundacım yenı resımler eklemıssın bayıldım sekerım.neyse kuzular ben kacıyom zaten hata vermeye basladı kk... hadi kızlar ben kacar öpüyom hepinizi
saol canımcım resimlerime yorumların için.tamam yavrucum yarın görüşürüz iyi geceler.
fundacım yenı resımler eklemıssın bayıldım sekerım.neyse kuzular ben kacıyom zaten hata vermeye basladı kk... hadi kızlar ben kacar öpüyom hepinizi
haydaaaaaaaaaa çizelge ingilizce ben hamileyim yazıyoooooooo.yanlış çizelgemi seçmişim.:roflol:
haydaaaaaaaaaa çizelge ingilizce ben hamileyim yazıyoooooooo.yanlış çizelgemi seçmişim.:roflol:
olmaz mı hayatım.her gebelik bi risk taşıyo, bide kötü sonuçlanınca da tekrar yaşarmıyım korkusu daha fazla oluyo.umarım bir daha böyle talihsizlikler yaşamayız.bir an önce hamiş kalıp sağlıkla bebeklerimizi dünyaya getiririz..teşekkürler fundacım pazartesi yaptırcam kızlar kan tahlilini umarım herkese verir allah bebekama insan hamile kalsa bile korkuyor tekrar düşer mi diye sizde de yok mu o korku
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?