- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.641
ıste geldım burdayım :lepi::
ne haber kızlar afıyet olsun fundacım topak topak et olsun pıt pıt yag olsun :dance:
tubişcim haklısın ilk bir ay çok önemli ama öle zorki bırakmak şu zıkkımı.bende kendime çok kızıyorumklava: sende fıstık gibisin canım benim baktım fotona hepiniz çok güzelsiniz afetlerim benim a.s.
HAYIIIIIIIR yelizcim aşk olsun yani.tam kalbimden vurdun beni.:dilcikar:ıste geldım burdayım :lepi::
ne haber kızlar afıyet olsun fundacım topak topak et olsun pıt pıt yag olsun :dance:
hay Allah kız bende şimdi kocişimi aradım gelirken dondurma al dedım.bukadar olur yanı canım.afıyet olsun ben kocısımı beklıyım onla beraber yerız yoksa atlar gtelırdım 2 dakka sana beraber yerdık kaydirigubbakcemile3
aaa nıye ugramadıkı bızım kuzu,hiç böle yapmazdı,kocişiyle lafa daldılar heralde
o senın güzelliğin hayatım ama yanı massallah topiğimiz afet dolmus afett.. sigara konusundada cok haklısın emınm cok zordur bırakmak ama inşallah bı azım gelır sana bırakabılırsın.gercı eşin içtiği için cok zor olcak senın için.bıraksan bıle o içerken canın isticek
hosbuldum canım funda ya takılım dedım sadece:jeyyar:
senın masallahın var tatlım 5 kılo vermıssın tebrık ederım valla
azmın zaferı ben evlendıgımde 60 kıloydum yaklasık 2 yıldır 63
aslında su 3 u vermek ıstıyorum ama zaman gecınce kolay verılmıyor
biliyorum canım takıldığını.:1hug:
valla ramazanda pek yürüyemedim.aç aç mecalim olmuyo.normalde her sabah 5 km yürürüm ben.o yüzden herşeyi gönül rahatlığıyla yiyorum.yoksa duba gibi olurdum bu iştahla ben.:icecream:
bencede bırakın canım sıgarayı cok sukur bızde ıcmıyoruz ben bı ara ıcer gıbı oldum ama gecen yıldan berı ıcmedım
ohh funda herkezın iştahını actın yanı:icecream:,insallah sende bırakabılırsın nılaycımsigarayı.valla bız burda biraz yesilay cı gibi olduk ama senıde isteriz yanı butarafa :)) evet fundacık ;gezentı aylınımız ya gezıyo yada kocişinde bilgisayar.oh nılay evde 2 bılgısayarmı var.hayırdır canım ya cafe mi accaksınız :roflol::roflol:
bende yuruyusu cok severım ama bır yaz yuruyemedım malum havalar cok sıcak bırde esım bu yıl ıse erken gıdıyor once sabah cıkar yuruyusumuzu yapar bırazda yuzer gelırdık maalesef bu yıl yanlız kaldım ama hava bıraz serınlesın baslıcam ınsallah hihoyyyt
bende sıcaklarda zor oluyo diye geçen sene koşu bandı aldım.çok işime yaradı .evimin rahatlığında keyifli yürüyüşler yapıyorum.hem sağlık açısından da çok faydalı.kolestrol için birebir.benim kolestrolüm çok düşüktür mesela. sürekli yürüdüğüm için.bi de şu kociş alışsa yürümeye ne iyi olcakşakkıdı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?