• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tubişcim haklısın ilk bir ay çok önemli ama öle zorki bırakmak şu zıkkımı.bende kendime çok kızıyorum:oklava: sende fıstık gibisin canım benim baktım fotona hepiniz çok güzelsiniz afetlerim benim:nazar:a.s.

ıste geldım burdayım :lepi::
ne haber kızlar afıyet olsun fundacım topak topak et olsun pıt pıt yag olsun :dance:

hosgeldın şekerim ama o ne fena bı dua öyle:1shok: ,, aman sakın yanlıslıkla falan bana o duayı etme oldumu canım ,yoksa cok daha fazla harekete ihtiyacım olcak hihoyyyt kaydirigubbakcemile2 senağlama

tubişcim haklısın ilk bir ay çok önemli ama öle zorki bırakmak şu zıkkımı.bende kendime çok kızıyorum:oklava: sende fıstık gibisin canım benim baktım fotona hepiniz çok güzelsiniz afetlerim benim:nazar:a.s.

o senın güzelliğin hayatım ama yanı massallah topiğimiz afet dolmus afett.. sigara konusundada cok haklısın emınm cok zordur bırakmak ama inşallah bı azım gelır sana bırakabılırsın.gercı eşin içtiği için cok zor olcak senın için.bıraksan bıle o içerken canın isticek

hosbuldum canım funda ya takılım dedım sadece:jeyyar:
senın masallahın var tatlım 5 kılo vermıssın tebrık ederım valla
azmın zaferı ben evlendıgımde 60 kıloydum yaklasık 2 yıldır 63
aslında su 3 u vermek ıstıyorum ama zaman gecınce kolay verılmıyor

ıste geldım burdayım :lepi::
ne haber kızlar afıyet olsun fundacım topak topak et olsun pıt pıt yag olsun :dance:
HAYIIIIIIIR yelizcim aşk olsun yani.tam kalbimden vurdun beni.:dilcikar:

hay Allah kız bende şimdi kocişimi aradım gelirken dondurma al dedım.bukadar olur yanı canım.afıyet olsun ben kocısımı beklıyım onla beraber yerız yoksa atlar gtelırdım 2 dakka sana beraber yerdık kaydirigubbakcemile3

aaa nıye ugramadıkı bızım kuzu,hiç böle yapmazdı,kocişiyle lafa daldılar heralde

bende merak ettim doğrusu.belki gezmeye gitmişlerdir.gezenti aylin duramamıştır evde:icecream:

o senın güzelliğin hayatım ama yanı massallah topiğimiz afet dolmus afett.. sigara konusundada cok haklısın emınm cok zordur bırakmak ama inşallah bı azım gelır sana bırakabılırsın.gercı eşin içtiği için cok zor olcak senın için.bıraksan bıle o içerken canın isticek

al bendende o kadar hadi bırakalım diyo benim kociş bir bakıyorum elinde :delphin: bende dayanamıyorum...ne güzel içmiyosunuz siz utandım kendimden valla:utangac:

bu kadar tesaduf olmaz pes yanı benımde canım dondurma ıstedı bugun azonce arıyayım askımı alsın dedım ama daha aramadım yola cıkmamıstır dıye ayyy hemen arayım sımdı daha cok ıstedı canım

aylinin kocası bilgisayardadır belki ondan gelememiştir.allahtan kocamla benim bilgisayar ayrı yoksa zor valla,hayatta vermezdi bana:roflol:

hosbuldum canım funda ya takılım dedım sadece:jeyyar:
senın masallahın var tatlım 5 kılo vermıssın tebrık ederım valla
azmın zaferı ben evlendıgımde 60 kıloydum yaklasık 2 yıldır 63
aslında su 3 u vermek ıstıyorum ama zaman gecınce kolay verılmıyor

biliyorum canım takıldığını.:1hug:
valla ramazanda pek yürüyemedim.aç aç mecalim olmuyo.normalde her sabah 5 km yürürüm ben.o yüzden herşeyi gönül rahatlığıyla yiyorum.yoksa duba gibi olurdum bu iştahla ben.:icecream:

fundacım benimde canım dondurma :icecream:istedi bak yarın alırım artık..ben yapamadım çizelgeyi canım olmadı anlayamadım evlilik yıldönümüm 21.10.2007:asigim:

biliyorum canım takıldığını.:1hug:
valla ramazanda pek yürüyemedim.aç aç mecalim olmuyo.normalde her sabah 5 km yürürüm ben.o yüzden herşeyi gönül rahatlığıyla yiyorum.yoksa duba gibi olurdum bu iştahla ben.:icecream:

bende yuruyusu cok severım ama bır yaz yuruyemedım malum havalar cok sıcak bırde esım bu yıl ıse erken gıdıyor once sabah cıkar yuruyusumuzu yapar bırazda yuzer gelırdık maalesef bu yıl yanlız kaldım ama hava bıraz serınlesın baslıcam ınsallah hihoyyyt

ohh funda herkezın iştahını actın yanı:icecream:,insallah sende bırakabılırsın nılaycım:delphin: sigarayı.valla bız burda biraz yesilay cı gibi olduk ama senıde isteriz yanı butarafa :)) evet fundacık ;gezentı aylınımız ya gezıyo yada kocişinde bilgisayar.oh nılay evde 2 bılgısayarmı var.hayırdır canım ya cafe mi accaksınız :roflol::roflol:

ohh funda herkezın iştahını actın yanı:icecream:,insallah sende bırakabılırsın nılaycım:delphin: sigarayı.valla bız burda biraz yesilay cı gibi olduk ama senıde isteriz yanı butarafa :)) evet fundacık ;gezentı aylınımız ya gezıyo yada kocişinde bilgisayar.oh nılay evde 2 bılgısayarmı var.hayırdır canım ya cafe mi accaksınız :roflol::roflol:

canım bizde 3 tane var benim kociş biraz teknoloji hastası mesela 5 tanede televizyon var artık evde yer kalmadı vallakaydirigubbakcemile3 bende size katılıcam inşallah en kısa zamanda yeşilay cı olcam.bunu sölerken bile elimde sigara var ya:mymeka:

bende yuruyusu cok severım ama bır yaz yuruyemedım malum havalar cok sıcak bırde esım bu yıl ıse erken gıdıyor once sabah cıkar yuruyusumuzu yapar bırazda yuzer gelırdık maalesef bu yıl yanlız kaldım ama hava bıraz serınlesın baslıcam ınsallah hihoyyyt

bende sıcaklarda zor oluyo diye geçen sene koşu bandı aldım.çok işime yaradı .evimin rahatlığında keyifli yürüyüşler yapıyorum.hem sağlık açısından da çok faydalı.kolestrol için birebir.benim kolestrolüm çok düşüktür mesela. sürekli yürüdüğüm için.bi de şu kociş alışsa yürümeye ne iyi olcakşakkıdı

bende sıcaklarda zor oluyo diye geçen sene koşu bandı aldım.çok işime yaradı .evimin rahatlığında keyifli yürüyüşler yapıyorum.hem sağlık açısından da çok faydalı.kolestrol için birebir.benim kolestrolüm çok düşüktür mesela. sürekli yürüdüğüm için.bi de şu kociş alışsa yürümeye ne iyi olcakşakkıdı

canım bizde aldık koşu bandı ve bisiklet ama bir kere bile yürümedim ya sıkılıyorum hemen alışmak lazım sen alışmışsın ne güzel.fundacım ben çok soru soruyorum ama kocam yaptı çizelgeyi ama nasıl koyacağımı bilmiyorum amann ne zor işler bunlar..

bır ara bende dusundum kosu bandı ama kocış pek yanasmadı bısıklet aldık bır ıkı kullandık
sımdı koyacak yer arıyorum cocuklu mısafır gelınce oynuyorlar

kızlar benım kocıs geldı kacıyorum kahve soz verdım onu yapacam
soyle bol kopuklu bır kahve yapayımda ıcelım karsılıklı:içelim:
ıyı geceler fıstıklar hepınızı opuyorum o guzel yanaklarınızdan:1hug:

Back