- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.601
saol canım o senın güzelliğin valla senın fotolarının yanında lafı bile olmaz.massllah cok güzelsin vede cok yakıssmıssınız canım ya.
hmm sen 6 sı için beklıyon bende 2 si veya 3 ü işte.daha benımde var.hemen yollıyım bı tabak.içine mısırda koyucam sen sevmessen eklemıyım senınkıne mısır :))
gecmısı okuyodum bı ara kımdı o hmişken sigara içen şimdi hatırladım bıanda.oklava gelıyo ona,
arkadaşlar benim adetim 28 gün sürüyor ve en son agustosun 10 unda adet olmuştum
su ana beklemedeyim dua edin emi
idrar testi yaptım negatif cıktı sizce ne zaman yapmalıuyım 2. testi
arkadaşlar benim adetim 28 gün sürüyor ve en son agustosun 10 unda adet olmuştum
su ana beklemedeyim dua edin emi
idrar testi yaptım negatif cıktı sizce ne zaman yapmalıuyım 2. testi
neyse fundacım ben kacıyım artık,masayı falan hazırlarım salata olcak corba falan baya işim var kuzum.aksam girebilirsem bı ara ugrarım.hadi herkeze hayırlı iftarlar.öpüyom hepinizi tek tek
selam canım valla çok sopa sayılmam ama 46 kiloyum ben yinede hamile kalmadan önce ideal bir kiloda olmakta fayda var.gerçi sizde kilolu değilsinizki...kaydirigubbakcemile5sen mi çikosun peeeh.çırlop gibisin kızım çirloooop.artist mübarek.
ne öyle 2 sopanın üzerinde duran saksı gibi .ben öyle hatunlardan da hoşlanmıyorum.kadun dediğin azcık balık etli olcak şahsen.şakkıdı
aşkolsun biz vardık herhalde kimseciklermi yaptın bizi...:CüvCüv:ohh mis oolmus halılar.valla dünaksam bende giremedım kımsecıklerde yokmustu iyiki aklım kalmıstı valla yerimseniben evet bugun baya kaynatmısız aylınle,kız giremedımya dünaksam sabah gözümü acar acmaz kendımı KK da buldum kaydirigubbakcemile3 ama sen yoktun :çok üzgünüm: olsun senıde simdi buldum.yogurtlu makarnada yapmaya karar verdım.mutfakla pc arasında gıdıp gelıyorum kaydirigubbakcemile3 aaayyyy az kaldı aksama yuppiiiii ,
yok hamile kalınca içmem artıknilaydı ama biz ona oklavaları gösterdik aylincimle.söz verdi bir daha hamiş kalınca içmiycek.
canım eşimde bende içiyoruz ama bizde evde içmiyoruz balkonda dediğin gibi ev çok kötü kokuyo..eve girdin mi miss gibi kokmalı.bazı evlere gitiğimde suradına tokat gibi çarpıyo valla o siğaranın kokusu.ayrıca insanın üstünede siniyo koku.benim bi arkadaş var annesi çok içiyo sigara.onlara gidip geldiğim zaman duş almak zorunda kalıyorum.saçlarıma kadar kokuyorum çünkü .ıyyy
ayrıca kızlar burda adı geçen prof. cihat ünlü varya benim gittiğim hastanenin profesörü.
hep oda ilgilendi ben hastaneye yattığım dönemlerde ama olmadı maalesef..
fundacıım nasıldı dün akşam evlilik yıldönümü kutlamanıızzz, gelde anlat şekercim..
tubiş misafirlerinide ağırladı yoruldun mu canım benimm..
yelizcim adete dönüştü mü senin lekelenme? merak ettim.
kızlaaarrr nerelerdesiniiiizzz?
eve girdin mi miss gibi kokmalı.bazı evlere gitiğimde suradına tokat gibi çarpıyo valla o siğaranın kokusu.ayrıca insanın üstünede siniyo koku.benim bi arkadaş var annesi çok içiyo sigara.onlara gidip geldiğim zaman duş almak zorunda kalıyorum.saçlarıma kadar kokuyorum çünkü .ıyyy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?