Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hmm sen 6 sı için beklıyon bende 2 si veya 3 ü işte.daha benımde var.hemen yollıyım bı tabak.içine mısırda koyucam sen sevmessen eklemıyım senınkıne mısır :))

sevmemmi kızım benim sevmediğim bişi yok ki ben pis boğazımdır.koy koy içine ne buluyosan koy ben hepciini yerimcokacimcoook
bende sana balık göndereyim bir salata,haydari bide sakızlı muhallebi .))

arkadaşlar benim adetim 28 gün sürüyor ve en son agustosun 10 unda adet olmuştum
su ana beklemedeyim dua edin emi
idrar testi yaptım negatif cıktı sizce ne zaman yapmalıuyım 2. testi

arkadaşlar benim adetim 28 gün sürüyor ve en son agustosun 10 unda adet olmuştum

hoşgeldin naren.daha 3 gün geçmiş istersen 2 gün daha bekle bi de öyle dene canım.inşallah poziftir.hayırlı haberlerini alırız umarım

ohh valla hayır demem gönder banada ne buluyosan gönder cokacimcoook.ohhh buldum ben gibi bogazına düşkünleri,zaten bız mıknatıs gıbı cekmısız sekerım birbirimizi,sizde yeşilaycıymısınızkaydirigubbakcemile5 asla sigara içmem içendende hıc haz etmem.evıme gelen yallah balkona.eşimde içmez zaten,en sevmedıgım seydır evde baskın bı sigara kokusu iğğğğğğğğğğğğğğğ :dilcikar:

mrb canım,bıkac gün daha bekle istersen cünkü gec yumurtlamıs ve gec hamile kalmıs olabılırsın.normalde hiç sekmezmı adetın hep 28 günde birmi olursun.2 gun daha bekle öle yap baktın hala negatıf ve hala adet olmadıysan bıde kan tahlılı yaptırırsın canım.hakkında hayırlısı olsuna.s.

neyse fundacım ben kacıyım artık,masayı falan hazırlarım salata olcak corba falan baya işim var kuzum.aksam girebilirsem bı ara ugrarım.hadi herkeze hayırlı iftarlar.öpüyom hepinizi tek tek

eve girdin mi miss gibi kokmalı.bazı evlere gitiğimde suradına tokat gibi çarpıyo valla o siğaranın kokusu.ayrıca insanın üstünede siniyo koku.benim bi arkadaş var annesi çok içiyo sigara.onlara gidip geldiğim zaman duş almak zorunda kalıyorum.saçlarıma kadar kokuyorum çünkü .ıyyy

selam canım valla çok sopa sayılmam ama 46 kiloyum ben yinede hamile kalmadan önce ideal bir kiloda olmakta fayda var.gerçi sizde kilolu değilsinizki...kaydirigubbakcemile5
aşkolsun biz vardık herhalde kimseciklermi yaptın bizi...:CüvCüv:

nilaydı ama biz ona oklavaları gösterdik aylincimle.söz verdi bir daha hamiş kalınca içmiycek.
yok hamile kalınca içmem artık offf keşke bırakabilsem zaten ya..
canım eşimde bende içiyoruz ama bizde evde içmiyoruz balkonda dediğin gibi ev çok kötü kokuyo..

yaptım kızlar koydum albüme resimlerimihihoyyyt sadece çizelgeyi yapamadım:1no2: neyse onuda anlatırsanız yaparım:dance: herkese iyi iftarlar öpüldünüz..a.s.

kızlar bakıyorum burdasınız ben gecmısı okuyup gelene kadar kacıyorsunuz hepsını okumak ıstıyorum fransız kalmıyım dıye gelıyorum bızım kuslar ucmus

slm canım daha donusemedı maalesef zorluyor hala lekelenme seklınde gecen ay 15 gun
bu ayda bır haftam gıttı sınır oluyorum vallahı
offf ya orucumuda tutturmadı bugun bana olup bıtseydıde
bızde calısmalara baslasaydık dıyorum kaydirigubbakcemile

fundacım ne guzel bır suprız yapmıs kocacın cok hos valla kuren hayırlı olsun canım
bende bır eve gırdıgım zaman ılk adımda yaptıgım sey koklamak olur bazen kendı evımı bıle dısardan gırerken koklarım benım her turlu kokuya cok hassasım hemen bas agrısı yapar kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…