• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

yaptım kızlar koydum albüme resimlerimihihoyyyt sadece çizelgeyi yapamadım:1no2: neyse onuda anlatırsanız yaparım:dance: herkese iyi iftarlar öpüldünüz..a.s.

resımlerıne baktım canım allah mesut etsın bır omur
cızelgeyı ben bılmıyorum aylın ve tugba bılıyor
onlar sana yardımcı olur sanırım

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bi sorum olacak.acele cevaplarsanız çok sevinirim.dün idrar testi yaptım pozitif çıktı bir çizgi pembe diğeri beyaza yakın.ama bugün regl oldum.hamile olabilirmiyim

arkadaşlar aranıza yeni katıldım.bi sorum olacak.acele cevaplarsanız çok sevinirim.dün idrar testi yaptım pozitif çıktı bir çizgi pembe diğeri beyaza yakın.ama bugün regl oldum.hamile olabilirmiyim

hoşgeldin arkadaşım.eğer poaitif olduğuna emimsen hamilesindir .üstüne de görüyo olabilirsin.bence bi kan testi yaptır orada kesin çıkar.inşallah hamişsindira.s.

evlilik çizelgesi istiyosan bana evlenme tarihini gün ay yıl olarak söylersen yaparım sene kopyalarsın tamam mı.bu verdiğim siteden dene tickerfactory.com a girebilrsin orada var yapamazsan ben yaparım

selam canım valla çok sopa sayılmam ama 46 kiloyum ben yinede hamile kalmadan önce ideal bir kiloda olmakta fayda var.gerçi sizde kilolu değilsinizki...kaydirigubbakcemile5
bence baya sopasın diycektım ama resımlerıne baktım fıstık gibisin.kesınlıle katılıyorum hamıle kalmadan ideal bı kıloda olma fikrine ama oolmayınca olmuyo işte senağlama

aşkolsun biz vardık herhalde kimseciklermi yaptın bizi...:CüvCüv:

oyy şekerim senı hiç kimsecikler sayarmıyım ben kımse yazışmamaız demek istedım.hanı bazen bi bakıyorum sayfalar gecmıs oluyo.onu kastettım canım :1hug:

yok hamile kalınca içmem artık :delphin: offf keşke bırakabilsem zaten ya..

kesınlıkle katılıyorum canım hamıle kaldgında içmemelisin.ama keske kalmadan önce bırakabılse.cünkü hamıle oldugunu ögrendıgınde zaten 4 haftalık olcak nerdeyse.biliyosun ilk 3 ay gelısımı için cok önemlı.insallah bırakırsın canım

hoşgeldın canım,bence enkısa zamanda kan tahlılı yaptırmalısın :1hug:

iyilikcanım dondurma yiyorum gel birlikte yiyelim:))
hay Allah kız bende şimdi kocişimi aradım gelirken dondurma al dedım.bukadar olur yanı canım.afıyet olsun ben kocısımı beklıyım onla beraber yerız yoksa atlar gtelırdım 2 dakka sana beraber yerdık kaydirigubbakcemile3
yok canım aylin gelmedi hiç.

aaa nıye ugramadıkı bızım kuzu,hiç böle yapmazdı,kocişiyle lafa daldılar heralde

Back