Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

sen mi çikosun peeeh.çırlop gibisin kızım çirloooop.artist mübarek.
ne öyle 2 sopanın üzerinde duran saksı gibi .ben öyle hatunlardan da hoşlanmıyorum.kadun dediğin azcık balık etli olcak şahsen.şakkıdı

tuğbiş ordamısın yavrim.ışığın yaniiiiyyy.senn yoksuuun
bu arada dün kocişim bana küpe almış hediye olarak.ben görmeden de buzluğa koymuş.dondurmaları çıkarırken gördüm anam bi baktım süslü püslü bi paket.
çok beğendim zevkli kociştir vesselam(ee benden belli değil mi):icecream:
akşam sizlere vakit ayıramadım artık kusura bakmazsınız demi.ama aklım sizdeydi valla.

bne geldim canim yumurtlam gunu için hesapladim bitti yumurtlama gunude ora muhtemel adet trihinz 20si diyo ben gece ay 21inde oldumya oyuzden kaişti kafam azcik canm

hııımmm.yumurtlama günü bittiyse senin çalışmalar son buldu herhede.şimdi sıra geldi beklemeye.hadi hayırlısı bakalım.inşallah hamiş müjdesini verirsin bu ay

şimdi geldim anacım bi ara ugradım ama acılmadı bizim topik.bi okuyım neler olmus ben yokken.ee sen napıyon bakalım cıtır

ah ahhh canım valla yemek deme zaten açım hiç yemek deme.sorma bende tatlı yıyom iftardA.ohh bide güzel gidiyokı sorma cokacimcoook
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: süpersin hayatım 2 sopanın üstünde duran saksı.hay Allah iyiliğini versin kuzum güldürdün beni :roflol: :roflol:
sen bugun yıne erken kalkmıssın asıl ben uyudum bugun saat 12yı geciyodu uyandıgımda :1shok:

şimdi geldim anacım bi ara ugradım ama acılmadı bizim topik.bi okuyım neler olmus ben yokken.ee sen napıyon bakalım cıtır

hoşgeldin canıımm. ne yapayım bi işim yok buğün oturuyorum.yemekte iftara yakın olcağı için rahatım.balık günümüz buğün.yanına da bi salata ohh misss.bitirdin mi işleri sen..

amaan uyu tabi ne yapcan erkenden kalkıpta .eteğimizden tutup çeken yokken uyu uyuyabildiğin kadar.çok kısa bir zaman sonra bebeişler izin vermiycek çünkü
ben de çok acıktım yaa.karnımdan acayip sesler geliyo.bir an önce akşam olsun artık.buğün burası da o kadar sıcak ki.dilim damağıma yapıştı.

ohh balık günü demek bugun ayy nefis olur canım cektı valla.ben zaten dün bi dünya iş yapmıstım hazır ev temızken bıde kayınvalıdemı cagırayım dedım.buaksam onlar var iftarda.yemeklerımde hazır zaten.bı tavugu vercem fırına okadar,bıde corba yapcam oda son yarım saat.

evet canım bebişlerden sebeb pekde uyuyamöıycaz bılıyorum oyüzden simdi peşin peşin uyuyorum :roflol: :roflol: :roflol: valla burasıda aynı fena bı sıcak var,bıde sen pazar yaptın dimi bugun.oyy kıyamam kız sana,böle cok degısık bi sıcak sıkıntılı bi hava var.Allahtan carsıya inip alısveriş yapmak zorunda kalmadım kociş sağolsun getirdi yoksa bu sıcakta incektim bı eve cıkarken bayır cıkcaktım -tatlicadiarzu-

ooooo sen halletmişsin erkenden maşallah.benimde dün halılar geldi.miss gibi olmuşlar parfüm kokuyo bütün ev.görümcemin halılarınıda vermiştim o çalıştığı için anahtarı bana bırakmıştı ,biz görümcemle aynı sitede oturuyoruz bu arada.benimkileri eve koyduktan sonra oraya gittim.dün akşamda giremedim.
aylinciimle baya kaynatmışsınız sizde ohh.kulaklarım çınladı yani.))

ohh mis oolmus halılar.valla dünaksam bende giremedım kımsecıklerde yokmustu iyiki aklım kalmıstı valla yerimseniben evet bugun baya kaynatmısız aylınle,kız giremedımya dünaksam sabah gözümü acar acmaz kendımı KK da buldum kaydirigubbakcemile3 ama sen yoktun :çok üzgünüm: olsun senıde simdi buldum.yogurtlu makarnada yapmaya karar verdım.mutfakla pc arasında gıdıp gelıyorum kaydirigubbakcemile3 aaayyyy az kaldı aksama yuppiiiii ,

yağmur sıcağı gibi bir hava var.keşke yağmur yağsada rahatlasak biraz.
sen beklemeye geçtin dimi tuğbişim.şafak kaç canım

he valla aynı yagmur yagcak gıbı bı baskı var yağsa valla bı toprak ferahlasa.tabı bızde,özledim kız yagmur kokusunu resmen.burda yagdı gecenlerde ama cok az :çok üzgünüm: ay aylının 10 gun kalmıs safak.benımde 15 sanırım senın kac? zaten hep peşpeşe alcaz inşallah güzel haberleri :dance: :dance: :dance:

bende giremediğim zamanlar inşallah kimsecikler yoktur diye dua ediyorum.sonra aklım burda oluyo.off yoğurtlu makarna ay canım çekti kızzzz.cokacimcoook

hmm sen 6 sı için beklıyon bende 2 si veya 3 ü işte.daha benımde var.hemen yollıyım bı tabak.içine mısırda koyucam sen sevmessen eklemıyım senınkıne mısır :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…