- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.561
tubiş senin çizelgen kilo takip di mi?
gerçekten veriyo musun okiloları sen şu anda 4 kilo vermişsin gözüküyo.
toksa otomotik mi atıyo o?
merak ettim, benimde kiloyla başım dertte, hamilelikte aldıklarımı veremediim:)
slm kızlar nasılsınız canım ben ordu unyede oturdum cok guzel bır yer ya tavsıye ederım gezın vallaaaa
evet canım kılo takıp verdıkce degısıtiyosun süreklı.burası bıraz sınır bozucu oluyo ama olsun.100gr cık daha versem tam 5 kılo oluyo.zaten bu 5 kıloyu düşük tehlikesi oldugunda almıstım.stresten hep yemege vurdum işi düşükte yapınca cok üzülmüştüm.ama sonra bi silkelenıp kendımı geldım.sende ne kılosu olcak be filinta gibisdindir ben biliyom yerimseniben
kaydirigubbakcemile5 aynen canım yaaa, çok iyidir şimdi hakkını yemeyeyim ama bende tam ısınamadım.
bir mesafe oluyor hep, olsunda zaten böyle iyi..
3 gün zaten, hemen geçer..
bir hafta falan olsaydı kocamsız gitmezdim :dilcikar:
:roflol: :roflol: yok bee yawrucum ben hiç filinta gibi olmadım, hep çikoyumduur:)
62 kilo ile hamile kaldım doğum yaptığımda 75 kiloydum, hep şişitttttttiiiiiiiiiiiiiim hamileyken.
10 gün sonra 10 kilo gitmişti su tutmuş vucudum, onları attım
sonra kan ilaçlrı vitaminler derken ben 3 kilo daha aldım.
şimdi maşallahım var 68 kiloyum, ve veremiyorruuum, iştahım çok açııııkk cokacimcoook
nasıl olsa hamile kalcam diye sıkmıyorum kendimi sırnaşık şey
:roflol: :roflol: yok bee yawrucum ben hiç filinta gibi olmadım, hep çikoyumduur:)
şimdi maşallahım var 68 kiloyum, ve veremiyorruuum, iştahım çok açııııkk cokacimcoook
nasıl olsa hamile kalcam diye sıkmıyorum kendimi sırnaşık şey
benım zaten yapımda balık etlidir ama evlendiğimde 58 dim.benım kociş sağolsun zayıflıcam diye boyna yedırdı.nişanlıyken bi ara 52 ye düşmüştüm hiç sevmemiş o halımı öle derdı hep.ohh onun rahatlıgıyla kılo almaya basladım.balık etlı olunca hep bütün alıyon, ilk 6 kıloyu anlamadım resmen aldıgımı falan.sonra anam bı tartıldım 65 olmusum :1shok: oda ne.hayatımda hayal edemıyecegım kılodayım diyodum.sonra bı hasta oldum feci bi öksürük.doktor vücudumun direnci cok düştü diye bastı vitamını iğneye.5 de ozaman aldım.hamile kaldım 73 düm düşüğü öğrendim stresten, cıktım79 a düşük yaptım 2 daha aldım kafamçokkarıştı böle berbnat bı hale geldım.simdi 5 i gitti bi 5 daha verirsem süper olcak :sm_cool:
inşallah verirsin tubiş o zaman, azimli gördüm seni ama, ben hiç bu aralar kilo vermek istemiyorum aklıma hep kalorili yemekler geliyo :)
kendimi kilo vermeye hazır hissetmiyorum :roflol: :roflol:
:roflol: :roflol: :roflol: ah aahhh o kalorili yemekler yokmu zaten insanı bitiriyovalla bı ayda verdım işte 5 kıloyu.hızlı vermiyim tekrar geri alırım diye yavas yavas bukadar oldu anca.aman veririm inşallah.kız varya eskı resımlerıme bakıyom vuuyyyyyyy diyom yanı.2 senede evrim gecirmiş gibiyim :roflol::roflol::roflol:
neyse enazından kocacım mjoralımı saglam tutuyo yoksa bitmiştim psikolajik olarak :1closedeyes:
bilmem vall bugun baya gec kaldı.dün yıldönümleriydi ya,hala uyanamadı galiba :))
afferin kocana o zaman, bazı kocalarda karısı biraz kilo alsa söylenirler ya sinir olurum, benim arkadaşımın eşi öyle.
benim kocişimde bişe demez, tontiş prenses diyo :roflol:
aynen canım kalktım buraya kostum.bencede biraz işlere bakalım.bıde varya aksama kayınvalıdem var iftara :) benımde markete inmem lazım.öpyorum kocaman.... işler bitince ugrarız yine
arkadaslar bende gecen kasım ayında dış gebelik yaşadım..ama amelıyat olmadan düşürdüm..hormon testi yaptırdım.prolaktınım yüksek cıktı..doktorum dostinex verdı onu kullanıyorum sımdı ıns bıtınce hamile kalırım..stres yapmalım arkadaslar.. birbirimize destek olalım..inş hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız..
günaydın kıslar ben bu ay kırmızı kartı gördüm ekime inş.hepinizi öptüm.
hıııh bi kaçak daha.neredesiniz siz kızlar ya.bi gittiniz pir gittiniz yani.ses seda yokcanım aramıza hoşgeldin benimde 1 kızım var ikincisi 3.5 aylıkken karnımda öldü 4 ay gecti ve bu ay korunmayı bıraktık bakalım hayırlısı olsun inşallah yeniden hamiş kalırız
sosyete mi o kim ben mi?sosyete kim ben kim peeeeh.naniknanikbu izmir sosyetessii funda hanım nerelerde acaba??
yok ortalıktaaa....
he valla uyanamadım bacımmirmirmirmirbilmem vall bugun baya gec kaldı.dün yıldönümleriydi ya,hala uyanamadı galiba :))
:asigim: artık nasıl bir gece geçirdiyseeeeeee
canım yaaa, kızmazsın di mi bana:))
şaka yapıyorum.. a.s.
--------------------------------------------------------------------------------
ya arkadşlr bişi sorcm ben gecen ay 21
nde regl oldum geçıkmeli olark 17sinde olmm gerkiyodu.ondna oncekı ay oyle olmuştum yanı.interent hesaplayıclırına 22haz 17temmuz 21agust yazıyorum 20eylulde muhtemel adet trarıhın diyo ben yinede 21i diye beklim dimi siz nediyolnuz anlatabıldımmı demk sitediğimi acba yaa :)
:roflol: :roflol: :roflol: ah aahhh o kalorili yemekler yokmu zaten insanı bitiriyovalla bı ayda verdım işte 5 kıloyu.hızlı vermiyim tekrar geri alırım diye yavas yavas bukadar oldu anca.aman veririm inşallah.kız varya eskı resımlerıme bakıyom vuuyyyyyyy diyom yanı.2 senede evrim gecirmiş gibiyim :roflol::roflol::roflol:
neyse enazından kocacım mjoralımı saglam tutuyo yoksa bitmiştim psikolajik olarak :1closedeyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?