- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.521
umarım canım ama sen bizim kadar stres yapmazsın.bir yavrun var.anneliği tadan o şanslı kadınlardansın.bazen okadar korkuyorum ki ya içimde bebeğimi hiç hissedemezsem.Allah böyle bi acı yaştmasın bana ve anne olmak isteyen hiçbir kadına.
ya kararsızım şuan adetliyim 1 ay daha deneyelim dedik.sonra gidelim.bazen diyorum acaba vakitmi kaybediyoruz yoksa 2-3 ay daha bekliyeyimmi diye.ama beklemekde mahvetti beni.burada düşük yapıp doktordan destek alan varmı.
ya kararsızım şuan adetliyim 1 ay daha deneyelim dedik.sonra gidelim.bazen diyorum acaba vakitmi kaybediyoruz yoksa 2-3 ay daha bekliyeyimmi diye.ama beklemekde mahvetti beni.burada düşük yapıp doktordan destek alan varmı.
kızlarrrrrrrrrrr nerdesiniz kimseden tık yok.....işiniz var dimi bu saatte sizi gidi sizikaydirigubbakcemile3
merhaba arkadaşlar.ben yeni katılıyorum aranıza.2 yıllık evliyim. 11 aydır bebek istiyoruz.istediğimiz 4.ayda olmayınca dayanamayıp eşim ve ben tahlillerimizi olduk.herhangi bir sorun çıkmadı.zaten mayıs ayında hamile kaldım okadar sevinmiştimki.kan değerim 140tı.1 hafta sonra gel dedi doktor,gittik ama keseyi göremedk ve 2 gün sonra kanamam oldu düşük yaşadım.ve 3 ay oldu hala beklemedeyim.ama psikolojim çok bozuluyo ara ara.
sizlerneler yapıyorsunuz.1 ay sonra 1 yıl olacak tekrar doktora gitmeyi düşünyrum belki yumurta takibi yapar ilaç verir.ne bileyim.sizlerde bu yöntemlere başuran varmı akıl verin bana.bir yandan doktora gitmek istemiorum sürekli.
tuğbacım senin misafirin vardı dimi?
aylinde annesindeydi..
fundanında evlilik yıldönümü kocasının güzel bir sürprizi oldu herhalde.
kızlar girince hep beraber giriyosunuz girmeyince hiç biriniz girmiyosunuz.yerimseniben
arkadaslar bende gecen kasım ayında dış gebelik yaşadım..ama amelıyat olmadan düşürdüm..hormon testi yaptırdım.prolaktınım yüksek cıktı..doktorum dostinex verdı onu kullanıyorum sımdı ıns bıtınce hamile kalırım..stres yapmalım arkadaslar.. birbirimize destek olalım..inş hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız..
günaydın kıslar ben bu ay kırmızı kartı gördüm ekime inş.hepinizi öptüm.
fundacıım nasıldı dün akşam evlilik yıldönümü kutlamanıızzz, gelde anlat şekercim..
tubiş misafirlerinide ağırladı yoruldun mu canım benimm..
yelizcim adete dönüştü mü senin lekelenme? merak ettim.
kızlaaarrr nerelerdesiniiiizzz?
ay canım valla yorulmusum yenı kalktım :1shok: gözler daha yumuk yuymuk hemen size kostum.kesın kaynatmısınızdır dünaksam ben yok tum cok üzüldüm hemen gecmişi okuycam tabı KK sorun vermesse
günaydın güzel hatunlar günaydın a.s.
canım öncelıkle gecmiş olsun psikolojinin bozulmasını anlıyorum ama bence kafanı en kısa zamanda boşaltmaya bakmalısın cünkü bu şekilde miniğin cok daha fazla gecikecektir.biz burdakı kader arkadasları anlıyoruz birbirimizi konustukca rahatlıyoruz çünkü bu sadece bizim basımıza gelmıyor oyuzden üzme tatlı canını oldumu şekerim.bak en azından hamile kalabılme şansın var.bunu en iyi şekılde degerleendırmelıyız dimi canım a.s.merhaba arkadaşlar.ben yeni katılıyorum aranıza.2 yıllık evliyim. 11 aydır bebek istiyoruz.istediğimiz 4.ayda olmayınca dayanamayıp eşim ve ben tahlillerimizi olduk.herhangi bir sorun çıkmadı.zaten mayıs ayında hamile kaldım okadar sevinmiştimki.kan değerim 140tı.1 hafta sonra gel dedi doktor,gittik ama keseyi göremedk ve 2 gün sonra kanamam oldu düşük yaşadım.ve 3 ay oldu hala beklemedeyim.ama psikolojim çok bozuluyo ara ara.
evet canım misafirlerim vardı okeye dalmısız saat 1.5 du kalktıklarından sonrası malum kaydirigubbakcemile Şeniz yataga yatmam 2 5 u buldu nerdeyse.sabhata 12.5 kalktım :1shok:tuğbacım senin misafirin vardı dimi?
aylinde annesindeydi..
fundanında evlilik yıldönümü kocasının güzel bir sürprizi oldu herhalde.
kızlar girince hep beraber giriyosunuz girmeyince hiç biriniz girmiyosunuz.yerimseniben
gecmiş olsun canım,kesınlıkle katılıyorum mümkün oldugunca stresten uzak duralım meleklerımız daha cabuk gelsınler bizearkadaslar bende gecen kasım ayında dış gebelik yaşadım..ama amelıyat olmadan düşürdüm..hormon testi yaptırdım.prolaktınım yüksek cıktı..doktorum dostinex verdı onu kullanıyorum sımdı ıns bıtınce hamile kalırım..stres yapmalım arkadaslar.. birbirimize destek olalım..inş hepimiz hayırlısıyla hamiş kalırız..
günayddııın canııım hoşgeldiiinnnn..
ooh dinlenmişsin işte ne güzeelll..
bende kimse yok yalnız kaldım diyodum, şimdi düşükle ilgili bilgiler bulup yazıyodum buraya:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?