- Konu Sahibi minik_kelebek
- #1.541
yendin di mi tubiş okeyde herkesi :)))
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ama aylincim nere kayboldun :çok üzgünüm:
biz gezdik canım ya napalım, ilk önce kahve dünyasına gittik dondurma falan yedik kalabalıktık bayağı, sonrada sahile indik yürüyüş yaptık.
bişeyler yiyip eve döndük
bende geç uyandım.
eşim bugün çalışmıyor ama arabayı servise götürmüş evde yok, bende rahat rahat burdayım.
yendin di mi tubiş okeyde herkesi :)))
ohh istanbulun tadını cıkardınız yanı negüzel,benımde denız sahil tam karsımda ama sahurda cıkıp sahilde falan yürümeye kalksak sanırım sadece ayyaşlar ve sarhoslar olur bu zamanda.bizim buranın yazı,denızın tadını cıkarma zevkımız kısa bi zaman :1no2:
onu hiç sorma zaten benneyaptımki negüzel biz arkadasımla yeniyoduk koçişleri onlar 8 di biz 2,anaaaa bi ugursuzluk geldı onlar yendı.cok üzüldüm :çok üzgünüm: ee napalım kumarda kaybeden aşkta kazanır :jeyyar:
amanıın ramazan ramazan içilir mi kıııızzz..
çarpılırlar valla, hiç korku kalmamış kimsede hee, ne kadar ayıp..
tubişim denizi görmek bile insana huzur verir, ben çok severim denizi.
orduluyum ben, ordudaki evimiz tam denizin kenarında o kadar seviyorum ki orayı.
bayılıyorum valla.
işte okeyin hiç sağı solu belli olmuyo valla.
ama bişe diyim mi böyle oyunlarda erkekler çok hırslı oluyo, kaybetselerdi varya çok üzülürlerdi.
biz arkadaşlarla toplandığımızda kızlara erkekler tabu oynuyoruz, nasıl kavga kıyamet bir görsen.
hep erkekler takımı mızıkçılık yapıyo. kafamçokkarıştı
ayy kız içen ölede bi içiyolarkı ne korku ne utanma,ya zaten onlar olmasa bile cok tenha olur onu demek istedim.bende cok severım denızı,denıze aşığımdır resmen,hep diyorum denızsız biyerde yasadıgımı düşünemiyorum diye.insallah öyle bişe yasamak zorunda kalmam yerimseniben cok rahatlarım denıze bakınca.zaten karadenız sahılı öyle hep sahil boyunca evler var,benım durdugum ev suan denıze en fazla 50 m.sankı uzansam dokuncam. a.s hersene gidip rahatlıyondur orduda, oralarda cok güzeldir kesın,hiç gidip görmedım ama karadenızı cok severım zaten :1hug:
hamilelik testi için takvim yaptım kendime, bugün 19. günüm. yanı 10 gün kalmış bakalım nolcak.
aslında ben 27 günde oluyorum adet ama bu ay nasıl olcak bekleyelim..
birde varya son günleri sayarken istanbulda olamayacağım, kayınvalideciğim :)) ve görümcem ile bodruma gidiyoz 3 günlüğüne. 20-23 tarihlerinde, en önemli tarihleri sizlerle yaşayamıcaam((
inşallah güzel haberler ile dönerim..
ayy bende sadece bizim koçişler sanıyodum kaydirigubbakcemile5 aynen okdaar hırs varkı anlatamam.sankı devlet meselesı kaydirigubbakcemile3 bı hırs bı hırs görme.hele bıde pizzasına falan girdiysek eyvah yanı.gercı onlar kazansada kazanmasada bu sefer biz yapıyoz mızıkcılık hep onlara aldırıyoz :dilcikar: ohhh cokda iyi yapıyoz kaydirigubbakcemile5
aayy bak terbiyesizlere yaaa, üff sinirlendim şimdii onlara bir dayakklava:
evet tubişim aynı fikirdeyim bende denizi çok seviyorum valla Allah gördüklerimizden geri koymasın bizleri bende denizsiz biryerde yapamam gibi geliyo.
fırsatın olunca bir gez tubiş çok güzeldir karadeniz. :asigim:
aa gercektenmı neyse oolsun sen fırsat buldugunda hemen yazarsın artık.gezmeye gitceksiniz hıı iyi biizim yerimizede gezin bari sekerim.ayy heycanlı bekleyış basladı.10 gün kız cok az kalmıs.benım daha ohhoooo ooooocok var.15 gün falan var.ayy kız heycan bastı şimdi
yok anacıım yokk hepsi aynı valla, hala çocuk bunlar hihoyyyt
:roflol: ama bu durumda bayanlarda aynı demek ki bizde aynısını yapıyooooozzz :sm_cool:
hmm gezmeye gitcez ben annem ve kardeşimle gitmeyi tercih ederim ama neyse piyangodan onlar çıktı. daha önce hiç kayınvalidemle aşim olmadan biryere gitmemiştim biraz geriliyorum sanki ama neyse bakalım :sm_confused:
aay evet yaa aaz kaldı, bakalım neler olcaak:)
ayy canım sende bendensın ozaman cak kaydirigubbakcemile5 bende kendı annenlerle terıh ederım hep.daha kayınvalıdemle gitmedim hiç biyere bende cok geriliyorum.cok severim kayınvalidemı cok da iyidir ama hala tam anlamıyla bırakamadım kendımı
slm kızlar nasılsınız canım ben ordu unyede oturdum cok guzel bır yer ya tavsıye ederım gezın vallaaaa