- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.481
tamam canım kızma söza.skızlar bide bişey sorucam size benim daha bir ay korunma sürem vardıya biz dün korunmadık korkuyorum şimdi hamile kalırsam bişey olurmu offf ya..:çok üzgünüm:
KIZLAR BUĞÜN BENİM EVLİLİK YIL DÖNÜMÜM
Canım nice yıldönümleri geçirmeniz dileğiylea.s. Allah yuvanıza huzur,, mutluluk,,bereket ve inşallah boy boy bebişler nasip etsin,,,:Saruboceq:a.s
bişey olcağını sanmıyorum.ama istersen görüştüğün bi dr varsa ona danış.kürtaj olduğumdan bu yana ben hiç korunmadım.dr. korkulcak bişi olmadığını söylemişti nilaycım
sölemiştim ama unutmuşsunuzdur ben 2 kere kürtaja girdim birincisinde rahimim acılmamış ikincisinde yine 3 doktor zor almış doktorda 2. adetten sonra dedi ama benim daha bir adet oldu.
slm fıstıklar nehabersınız a.s.
fundacım yıldonumunuz kutlu olsun guzelım mutlu huzurlu ve sevgı dolu uzun yıllar dılegıyle masallah 6 yılı doldurmussunuz
aylıncık yıne gezmedesın bakıyorum ne guzel bugun annecıgınde ıftar yapacaksın ha
aylıncım sızın kac yıl oldu
bızım 2.5 yıl olacak onumuzdekı ay zaman ne cabuk gecıyor dımı sankı dun gıbı dugun falan :1hug:
sölemiştim ama unutmuşsunuzdur ben 2 kere kürtaja girdim birincisinde rahimim acılmamış ikincisinde yine 3 doktor zor almış doktorda 2. adetten sonra dedi ama benim daha bir adet oldu.
hoşgeldiiin kuuuzzzuuumm a.s.
bizimde 2,5 olcak yelizcim.
sen nezaman evlendin.
ben 02.04.2006
hos buldum canım bende 15.04.2006
aramızda 2 hafta var
kızlaaaar çok uykum geldi yaaa azcık uyusam ben, kızmazsınız dimiii?
hos buldum canım bende 15.04.2006
aramızda 2 hafta var
kızlaaaar çok uykum geldi yaaa azcık uyusam ben, kızmazsınız dimiii?
aslında benımde bu saatler uyku saatım ama daha yemegım yok
acıkcası daha karar bıle veremedım yanlız olunca ınsanın ne yapası ne yıyesı gelıyor
heralde aparatıf bıseyler atıştıracam
kızlar bu arada heralde ben adet olucan kahverengı akıntı basladı az once
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?