Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

tamam canım kızma söza.skızlar bide bişey sorucam size benim daha bir ay korunma sürem vardıya biz dün korunmadık korkuyorum şimdi hamile kalırsam bişey olurmu offf ya..:çok üzgünüm:

bişey olcağını sanmıyorum.ama istersen görüştüğün bi dr varsa ona danış.kürtaj olduğumdan bu yana ben hiç korunmadım.dr. korkulcak bişi olmadığını söylemişti nilaycım

bişey olcağını sanmıyorum.ama istersen görüştüğün bi dr varsa ona danış.kürtaj olduğumdan bu yana ben hiç korunmadım.dr. korkulcak bişi olmadığını söylemişti nilaycım

sölemiştim ama unutmuşsunuzdur ben 2 kere kürtaja girdim birincisinde rahimim acılmamış ikincisinde yine 3 doktor zor almış doktorda 2. adetten sonra dedi ama benim daha bir adet oldu.

slm fıstıklar nehabersınız a.s.

fundacım yıldonumunuz kutlu olsun guzelım mutlu huzurlu ve sevgı dolu uzun yıllar dılegıyle masallah 6 yılı doldurmussunuz

aylıncık yıne gezmedesın bakıyorum ne guzel bugun annecıgınde ıftar yapacaksın ha
aylıncım sızın kac yıl oldu

bızım 2.5 yıl olacak onumuzdekı ay zaman ne cabuk gecıyor dımı sankı dun gıbı dugun falan :1hug:

Benimde bugün kürtajımın 4. günü ve biraz sancım ve bel ağrım var kanamam aynı seyrinde gidiyor ne çok ne de az:çok üzgünüm:,,,umarım ters bişe yoktur çarşamba günü kontrolüm var,,,doktorun verdiği ilaçlarıda kullanıyorum dört gözle normal adet olacağım günü bekliyorum,,,,umarım eskisi gibi adetim düzene girer ilkkez kürtaj olduğum için biraz telaşlıyım:çok üzgünüm:

hoşgeldiiin kuuuzzzuuumm a.s.
bizimde 2,5 olcak yelizcim.
sen nezaman evlendin.
ben 02.04.2006

sölemiştim ama unutmuşsunuzdur ben 2 kere kürtaja girdim birincisinde rahimim acılmamış ikincisinde yine 3 doktor zor almış doktorda 2. adetten sonra dedi ama benim daha bir adet oldu.

hatırladım hayatım.ha 2. adet ha 1. adet arada çok uzun zaman yok ki .hadi 6-7 ay olsa tamam diycemde.bişi olmaz tatlım telaş edipte üzme kendini.aylinciimin dediği gibi atış serbest.devam bacım...

aslında benımde bu saatler uyku saatım ama daha yemegım yok
acıkcası daha karar bıle veremedım yanlız olunca ınsanın ne yapası ne yıyesı gelıyor
heralde aparatıf bıseyler atıştıracam

kızlar bu arada heralde ben adet olucan kahverengı akıntı basladı az once

yaaa olursan da üzülme ama tamam mı.olmazsa öbür aya tamam mı canım

nasılsın fundacım evet tam zamanında yapmısız dugunu havalar ıyıydı
adana yazları cok sıcak oldugu ıcın yazın bıraz zor oluyor malum ısler Şeniz
senın ne zamandı dugun

canım kaçmış gibi olcak ama kusura bakma canım sabahtan beri bekliyorum halı yıkamayı bu saatte geldiler.sonra gelirim yine ben tama mı cxanım öpüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…