- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.501
slm nılaycım gecmış olsun ılk olarak kurtaj genel anestezıyle yapılmadı mı?
nasıl yanı rahım acılmamıs
hatırladım hayatım.ha 2. adet ha 1. adet arada çok uzun zaman yok ki .hadi 6-7 ay olsa tamam diycemde.bişi olmaz tatlım telaş edipte üzme kendini.aylinciimin dediği gibi atış serbest.devam bacım...
canım valla narkoz verdiler hatta önceden rahim acılsın diye ilaçta vermişlerdi ama benim rahimim acılmamış canım.
iyi uykular aylincim..kızlaaaar çok uykum geldi yaaa azcık uyusam ben, kızmazsınız dimiii?
hay allah bıraz zorlamıs senın rahım
canım bana ılac falan vermedıler dırek kolumdan anestezı verıp uyuttular aslında kendı dr.um muayenhanesınde yapacaktı once ılac verıp rahmı yumusatırız demıstı ama ben hastane ortamında olmasını ıstedım her ıhtımale karsı ozel bır hastanede yaptırdım hıcbır
sorun yasamadım hatta 15 dakıka falan surmus
canım kaçmış gibi olcak ama kusura bakma canım sabahtan beri bekliyorum halı yıkamayı bu saatte geldiler.sonra gelirim yine ben tama mı cxanım öpüyorum.
benimde özel hastanede oldu canım sorun benim rahimdeydi herhalde ikincisinde bile 3 doktor zorlanmışlar acılmamış adam gibi.herkesin farklı demekki senin varmı korunma süren canım ne kadarlıktı meleğin?a.s.
benım 11. haftada alındı canım dr.um 3 adet donemı korunma onerdı
benım adetlerım duzensız oldugu ıcın 4 ayı gectı korunma surecı
3 aydırda olmadı bu ay umıtlıydım yıne gecıktı test yaptın negatıf bugunde lekelenme basladı adet yolda sanırım bu ayda tutturamadık anlasılan senağlama
ben kacıyorum guzelım yemegım yok daha bırseyler hazırlıyım bay
merhaba arkadaşlar.ben yeni katılıyorum aranıza.2 yıllık evliyim. 11 aydır bebek istiyoruz.istediğimiz 4.ayda olmayınca dayanamayıp eşim ve ben tahlillerimizi olduk.herhangi bir sorun çıkmadı.zaten mayıs ayında hamile kaldım okadar sevinmiştimki.kan değerim 140tı.1 hafta sonra gel dedi doktor,gittik ama keseyi göremedk ve 2 gün sonra kanamam oldu düşük yaşadım.ve 3 ay oldu hala beklemedeyim.ama psikolojim çok bozuluyo ara ara.
merhaba arkadaşlar.ben yeni katılıyorum aranıza.2 yıllık evliyim. 11 aydır bebek istiyoruz.istediğimiz 4.ayda olmayınca dayanamayıp eşim ve ben tahlillerimizi olduk.herhangi bir sorun çıkmadı.zaten mayıs ayında hamile kaldım okadar sevinmiştimki.kan değerim 140tı.1 hafta sonra gel dedi doktor,gittik ama keseyi göremedk ve 2 gün sonra kanamam oldu düşük yaşadım.ve 3 ay oldu hala beklemedeyim.ama psikolojim çok bozuluyo ara ara.
bence biraz daha bekle canım sikolojin cok önemli olcakmı olmıycakmı diye düşünmek gebe kalmayı oldukca etkiliyor biraz zaman tanı kendine bence dr insanı stres yapıyo :1no2:yaaaaaaaasizlerneler yapıyorsunuz.1 ay sonra 1 yıl olacak tekrar doktora gitmeyi düşünyrum belki yumurta takibi yapar ilaç verir.ne bileyim.sizlerde bu yöntemlere başuran varmı akıl verin bana.bir yandan doktora gitmek istemiorum sürekli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?