- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #1.461
nilaycım hoşgeldin canım nasılsın?
mesajların sağ alt köşesinde MQ yazıyo ya, cvp vermek istediğin mesajlarda ona tıklıcan son mesajdada alıntı yapa tıklıcan cvp penceresinde seçtiğin tüm mesajlar açılcak, onların altınıda kendi cevaplarını yazcan. :1hug:
aylincim canım selamlar annene öpüyorum ellerinden.sen nasılsın keyifler nasıl?
evet alperde burya gelcek iş çıkışı, burdayız bu akşam iftara..
sürpriz var mı funda bu akşam için :asigim:
evet canım saol MQ ye baştığım bütün mesajlar sürekli çıkmaya başladı şimdide silinmiyolar biraz beceriksizim herhalde benkaydirigubbakcemile3
saol nilaycım iletiyorum anneme sağolsun ne tatlı kızlar onlar diyo:)
birde annem diyo ki bu maberek günlerde çok içten dua ediyorum hepiniz için bebişleriniz olucak diyo, hepinizi öpüyomuuş:)
saol nilaycım iletiyorum anneme sağolsun ne tatlı kızlar onlar diyo:)
birde annem diyo ki bu maberek günlerde çok içten dua ediyorum hepiniz için bebişleriniz olucak diyo, hepinizi öpüyomuuş:)
aa aşkolsun senden deildir o, site biraz arızalı ya bugün ondandır belki a.s.
cevap penceresinde yazmayacaklarını sil cvp yazacakların kalsın, birde öyle dene bakalım.
yemekler hazırladım, tatlılar yaptım güzel bi akşam yemeği yeriz.benim tarafımdan pek bi süpriz yok ama ondan gelirmi bilmiyorum.sabah sarıldık kocişimle birbirimize.bahadır 2 sene mi oldu aşkım evleneli deyip giliyo.
eğer tekrar dünyaya gelseymiş yine benimle evlenirmiş.bu sözün üstüne süpriz falan olmasa da olur.:asigim:
öle yaptım bende sonra tekrar çıkıyo neyse ya hallederim sonra saolun yardımınız için.sagara içen varmı kızlar aranızda?
yemekler hazırladım, tatlılar yaptım güzel bi akşam yemeği yeriz.benim tarafımdan pek bi süpriz yok ama ondan gelirmi bilmiyorum.sabah sarıldık kocişimle birbirimize.bahadır 2 sene mi oldu aşkım evleneli deyip giliyo.
eğer tekrar dünyaya gelseymiş yine benimle evlenirmiş.bu sözün üstüne süpriz falan olmasa da olur.:asigim:
tamam canım yok ben hiç kullanmadım sigara nilaycım.
sen içiyo musun?
öle yaptım bende sonra tekrar çıkıyo neyse ya hallederim sonra saolun yardımınız için.sagara içen varmı kızlar aranızda?
ben kullanmıyorum canımcın eşimde hiç kullanmamış.biz yeşil aycıyız:1rolleyes:
ayrıca ben evdede sigara içirtmiyorum gelenlere.klava:
sen kullanıyomusun
maşallah Allah hiç ayırmasın inşallah bebişlerle şenlendirsin mutlu evliliğinizi..hihoyyyt
malesef canım hamileykende bırakamamıştım ben tam dayaklığımklava:
malesef canım hamileykende bırakamamıştım ben tam dayaklığımklava:
ben kullanmıyorum canımcın eşimde hiç kullanmamış.biz yeşil aycıyız:1rolleyes:
ayrıca ben evdede sigara içirtmiyorum gelenlere.klava:
sen kullanıyomusun
bundan sonra söz ver hamile kaldığında içmiyceksin tamam mı hııı kızarız valla bütün kızlar
tamam canım kızma söza.skızlar bide bişey sorucam size benim daha bir ay korunma sürem vardıya biz dün korunmadık korkuyorum şimdi hamile kalırsam bişey olurmu offf ya..:çok üzgünüm:
bir aydan bişe olmaz canım beniiim, atış serbest olsun boşver :CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?