Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet canım saol MQ ye baştığım bütün mesajlar sürekli çıkmaya başladı şimdide silinmiyolar biraz beceriksizim herhalde benkaydirigubbakcemile3

evet alperde burya gelcek iş çıkışı, burdayız bu akşam iftara..
sürpriz var mı funda bu akşam için :asigim:

yemekler hazırladım, tatlılar yaptım güzel bi akşam yemeği yeriz.benim tarafımdan pek bi süpriz yok ama ondan gelirmi bilmiyorum.sabah sarıldık kocişimle birbirimize.bahadır 2 sene mi oldu aşkım evleneli deyip giliyo.
eğer tekrar dünyaya gelseymiş yine benimle evlenirmiş.bu sözün üstüne süpriz falan olmasa da olur.:asigim:

evet canım saol MQ ye baştığım bütün mesajlar sürekli çıkmaya başladı şimdide silinmiyolar biraz beceriksizim herhalde benkaydirigubbakcemile3

aa aşkolsun senden deildir o, site biraz arızalı ya bugün ondandır belki a.s.
cevap penceresinde yazmayacaklarını sil cvp yazacakların kalsın, birde öyle dene bakalım.

saol nilaycım iletiyorum anneme sağolsun ne tatlı kızlar onlar diyo:)
birde annem diyo ki bu maberek günlerde çok içten dua ediyorum hepiniz için bebişleriniz olucak diyo, hepinizi öpüyomuuş:)

Allah razı olsun anneciğinden canıma.s. inşallah temiz kalpli teyzemin duaları en yakın zamanda kabul olacak..

aa aşkolsun senden deildir o, site biraz arızalı ya bugün ondandır belki a.s.
cevap penceresinde yazmayacaklarını sil cvp yazacakların kalsın, birde öyle dene bakalım.

öle yaptım bende sonra tekrar çıkıyo neyse ya hallederim sonra saolun yardımınız için.sagara içen varmı kızlar aranızda?

:sm_cool: :sm_cool:
ay ne güzel iltifat o öyleee... :asigim:
maşallaaaaah.
tamaaam sürpriz olmasada oluuurrr

maşallah Allah hiç ayırmasın inşallah bebişlerle şenlendirsin mutlu evliliğinizi..hihoyyyt

öle yaptım bende sonra tekrar çıkıyo neyse ya hallederim sonra saolun yardımınız için.sagara içen varmı kızlar aranızda?

ben kullanmıyorum canımcın eşimde hiç kullanmamış.biz yeşil aycıyız:1rolleyes:
ayrıca ben evdede sigara içirtmiyorum gelenlere.klava:
sen kullanıyomusun

maşallah Allah hiç ayırmasın inşallah bebişlerle şenlendirsin mutlu evliliğinizi..hihoyyyt

amin canım.cümlemizinkini

malesef canım hamileykende bırakamamıştım ben tam dayaklığımklava:

of o çok kötü bak.hadi kendine kötüğü yapıyosun ki yapmaman gerek.bir de bebişine yazık değilmi nihalcim.

malesef canım hamileykende bırakamamıştım ben tam dayaklığımklava:

evet hee hamileyden içilir mi aşkolsuuuunnn..
neyse inşallah bu seferki hamileliğinde içmezssiin :1hug:

ben kullanmıyorum canımcın eşimde hiç kullanmamış.biz yeşil aycıyız:1rolleyes:
ayrıca ben evdede sigara içirtmiyorum gelenlere.klava:
sen kullanıyomusun

bende evde gelenlere içirtmem, yallah balkona kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…