- 11 Mart 2013
- 12.209
- 3.184
- 178
- Konu Sahibi minik_kelebek
-
- #15.381
arkadaşlar benim kürtajdan sonra 2. adetim ama ikiside 2 gün sürdü. korkmaya başladım. rahimde perde falan yapışıklık olmamıştır inş.(
benim normalde 6 gün sürer ama kürtajdan sonra ilk reglimde 4 gün sürdü ama aşırı bir kanama oldu, seninde kanaman fazla ise ondan olmuş olabilir bence? beta hcg değerine baktırdın mı acaba 0 landı mı sende?
canım değerlerime baktırmadım ama 0 lanmıştır diye düşünüyorum çünkü ben 1 nisan da kürtaj oldum. 81. gün bugün.
ben bugün baktırdım kürtajdan 35 gün 7,75 çıktı o yüzden sorayım dedim , bu arada kanaman normal mi oldu yoksa aşırı mı, ona bağlı olarak değişiyor sanırım...
ilgin için saol canım. adetim 2 gün sürdü ve normaldi galiba. yani çok az falan diyemem. ama adet öncesi göğsümde şiş falan olmadı. oysaki 30 yaşındayım ve bende hep adet öncesi olurdu.
Allah'ım inşallah ters giden bişey yoktur.((
canim senin o kadar temiz ve hassas bir kalbin var ki iste uzuntuden vucudun boyle sinyaller veriyor(( cok gecmis olsun,Allah caresiz hastalik vermesin. ilacla atilir kistin insallah. ne olur kendini bu kadar yipratip uzme bak kendine gunah gene olan sana oluyor
canım hakkaten hep bi hastalık geçmiş olsun
allahın sevgili kulusun demek, naapalım öyle teselli etces kendimizi
ben çok şükür iyiyim, şimdilik bi yaramazlık yok
ev arıyoruz o yüzden çok sık giremiyorum
önümüzdeki pazartesi kontrolümüz var inşallah hayırlı haberlerle döneriz
nesle gurbetgüzeli ewpat deliasena sheflera serhatice minikkelebek muniskedi ve tüm arkadaşlar hepinizi kocaman öpüyorum
allahım hayırlısıyla kavuştursun bebeklerimize inşallah, en güzel günlere vesile olsun bu mübarek 3aylar inşallah
uzunca bir zamandır yoktum ama çok güzel haberler varmış burda :) hamiş kızları tebrik ediyorum ŞİMDİ HAMİŞ KIZLAR Bİ TOPLANSINDA ŞU İŞE BİR EL ATSINLAR 5 GÜN OLDU HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENELİ AMA BENİM HİÇ AKINTIM YOK BU NE İŞTİR KIZLAR ANLAMADIM GİTTİ SANKİ REGL OLCAKMIŞIM GİBİYİM DEHŞET VE KORKU İÇİNDE AKINTI GELMESİNİ BEKLİYORUM VE GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞMEDİ BU KEZ ACIMIYOLARDA BEN NASIL HAMİLEYİM YAAAA
kızlar nasılsınız neslecim herşey yolunda inşallah hamilelerimizin hepsine maşallah:)yeni hamilemiz de varmış galiba
mahtuana ya çok çok geçmiş olsun canım ama en ummadığın anda gelecek bebişin buna eminim:)
akyaka sen test yaptın mı günün baya geçmiş
ben bu ay ümitlenmeyecektim aslında çünkü doktor yumurtlamışsın ama atamamışsın kanama alanı falan dedi aklımı karıştırdı pek ümitli konuşmadı bu ay için ama şimdi adetime 5 gün falan var idrarımda tortu var diye ümitleniverdim:)
ilkinde olmuştu benm tortu sizde de olmuşmuydu kızlar?????
canım kendi adıma hiç farketmedim belki de olmuşturkızlar nasılsınız neslecim herşey yolunda inşallah hamilelerimizin hepsine maşallah:)
.............
ilkinde olmuştu benm tortu sizde de olmuşmuydu kızlar?????
var canım çok var hep duyuyoruzmrb arkadaşlar düşükten sonra hamile kalıpta her şey normal olan var mı? düşük yapan birisinin diğer hamileliği daha iyi geçer dediler tekrar denemeye korkuyorum açıkçası bilginiz var mı?
amin canım inşallahsağol canım benim valla hastalık peşimi bırakmadı hee öyle teselli edecem artıkaman olmasın canım artık hayırlısıyla doğumunuza az zaman kaldı hızla geçiyor zaman rabbim neslee sana minikkelebeğe ewpata hayırlı doğumlar nasip etsin
hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu sefer kucağına alırsın çok güzel haber şubat annesi sen çıktınbakalım mart ayı kime kısmet olacak hamile olan ayağını sürüsün yere tek tek gelsin hamişler inşallah.. bence belirtilere takma her hamilelikte farklı olur benim bi tanığım var ilk hamileliğinde ne ağrı ne bulantı kız taş gibiydi koştur koştur ne işler yapardı ama ikici hamileliğinde yataktan kalkamadı bulantı ağrı kansızlık neler neler neyseki çocukları sağlıklı allah a şükür o yüzden bence takma belirtilerin olup kesilmesi önemli ama hiç olmaması korkulacak bir şey yoktur kendine dikkat ett
mrb arkadaşım bende 2 hafta kadar önce düşük yaptım doktorum 1 ay korunman lazım dedi kürtajda da 3 ay falan diyolar doktorunla bi görüş istersen en uygununu onlar bilirler tabi.
Herkese iyi akşamlarr hanımlar....iyice bunaldım...4 mayıs da başlayan kanamamla birlikte 5 mayısta kürtaja gerek olmadan bebeğimi düşürdüm... 26 mayısta 23 gün sonra tekrar adet oldum...çok şükürrr doktor kontrollerimde bir sorun olmadığını söyledi doktorum....27. Günümdeyimm hala adet olmadım....ağrım mağrımda yok...bu normal mi acaba...gecikebilir bu kadar dimi....sizlerr 2. Adetinizi kaç gün sonra oldunuz... Iyice gerildimmmm....olsam rahatlıycam sanki....bu belirsizlikkk bunaltıyoorr beni....
uzunca bir zamandır yoktum ama çok güzel haberler varmış burda :) hamiş kızları tebrik ediyorum ŞİMDİ HAMİŞ KIZLAR Bİ TOPLANSINDA ŞU İŞE BİR EL ATSINLAR 5 GÜN OLDU HAMİLE OLDUĞUMU ÖĞRENELİ AMA BENİM HİÇ AKINTIM YOK BU NE İŞTİR KIZLAR ANLAMADIM GİTTİ SANKİ REGL OLCAKMIŞIM GİBİYİM DEHŞET VE KORKU İÇİNDE AKINTI GELMESİNİ BEKLİYORUM VE GÖĞÜSLERİMDE ŞİŞMEDİ BU KEZ ACIMIYOLARDA BEN NASIL HAMİLEYİM YAAAA
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?