Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

hamile olan arkadaşlarım inşallah hayırlı bir hamilelilk ve çok kolay bi doğum süreci geçirirler, düşük yada kürtaj olduktan sonra tekrar hamile kalan arkadaşları okudukça çok daha mıtlu olyorum, rabbim inşallah kimsenin muradını gözünde koymaz :) bu arada kürtajımdan yaklaşık 35 gün ilk reglimden 8 gün geçmesine rağmen bugün beta hcg değerim 7.75 çıktı, ne zaman sıfırlanacak bu değer anlamıyorum ???

arkadaşlar benim kürtajdan sonra 2. adetim ama ikiside 2 gün sürdü. korkmaya başladım. rahimde perde falan yapışıklık olmamıştır inş. (

benim normalde 6 gün sürer ama kürtajdan sonra ilk reglimde 4 gün sürdü ama aşırı bir kanama oldu, seninde kanaman fazla ise ondan olmuş olabilir bence? beta hcg değerine baktırdın mı acaba 0 landı mı sende?

canım değerlerime baktırmadım ama 0 lanmıştır diye düşünüyorum çünkü ben 1 nisan da kürtaj oldum. 81. gün bugün.

canım değerlerime baktırmadım ama 0 lanmıştır diye düşünüyorum çünkü ben 1 nisan da kürtaj oldum. 81. gün bugün.

ben bugün baktırdım kürtajdan 35 gün 7,75 çıktı o yüzden sorayım dedim , bu arada kanaman normal mi oldu yoksa aşırı mı, ona bağlı olarak değişiyor sanırım...

ben bugün baktırdım kürtajdan 35 gün 7,75 çıktı o yüzden sorayım dedim , bu arada kanaman normal mi oldu yoksa aşırı mı, ona bağlı olarak değişiyor sanırım...

ilgin için saol canım. adetim 2 gün sürdü ve normaldi galiba. yani çok az falan diyemem. ama adet öncesi göğsümde şiş falan olmadı. oysaki 30 yaşındayım ve bende hep adet öncesi olurdu.
Allah'ım inşallah ters giden bişey yoktur. ((

yok canım hemen panik yapma dur bakalım :) bende kürtaj olmadan önceki zamanlarda adetime 1 hafta kala göğüs ağrısı, mide bulantısı, bel ağrısı, karın ağrısı ne varsa çekiyordum 6 günde adetim sürüyordu ettimi sana 15 gün yani anlayacağın ayın yarısını adet psikolojisiyle geçiriyordum, ama kürtajdan sonra ki ilk adetimde hiç bir belirti olmadı affedersin lavaboya bi gittim hasta olmuşum, ama için rahatlayacaksa hemen bi doktora görün en azından daha fazla düşünmezsin...

kürtaj sonrası herşey allak bullak oldu. Allah'ım inşallah bu acıyı yaşayan tüm anne adaylarına hayırlı evlatlar nasip eylesin.
kendimi bu kadar çocuk sevdalısı bilmezdim ama şimdi kucağında bebişleri olanları görünce içim akıyor.
inşallah bigün bizde anne olacağız.

canım ya sağol seninde çok temiz bir kalbin var çok yardımcı oluyorsun her sorumuza maalesef sinyallerini verdi üzüntünün acısı yavaş yavaş çıkıyor sonuçlarım çıktı hiç bir şey anlaşılmıyormuş ve 2 ay sonra ilerleme ve allah korusun tümör felanmı diye tekrar mr çekecekler kan tahlili yapacaklar ilaç ne vermedi 2 ay bekle dedi hayırlısı artık. bazen dayanamıyorum neslee ağlama krizleri yeter artık diyorum çok yıprandım maddi yönünü hiç takmıyorum ama manevi olarak artık katlanamıyorum herkes olur yaşın genç diyor anlamıyorlar tamam rabbim nezaman dediyse ozaman olacak yada olmayacak bilemiyorum dua ediyorum bebeğimi vereceksen bana nezaman gelecekse ozamana kadar bana sabır ver diyorum olmuyor yolda çocuk sevmekten herkesin eline bakmaktan hamileleri izlemekten sıkıldım geçen hastanedeyim ağrım var eğildim oturuyordum bi kadın bebeğiyle geçti ana kucağındaydı eline almış tam önünden geçti yeni doğmuş belli daha 1 aylık sanırsam nasıl mis bir kokudur ya rabbim bebek kokusu içime çektim sonra başladım ağlamaya eşim ne oldu dedi dedimki aldınmı mis gibi koktu bebek kokusu ağlama beni üzüyorsun diyor dayanamoyrumki napayım. eşimin başka çocukları sevmesi özlemle bakması kendi bebeğimiz olunca şöyle yaparız ne diye konuşunca gözlerinin parlaması beni daha kat be kat üzüyor oda senin üzülmen beni üzüyor olmazsada seni seveceğim hep diyor ama bu yuvada çocuk sesleri olsun istiyorum beni kızdırsın sonra gözlerime anne kızma diye masum masum baksın istiyorum rabbimden tek dileğim kimseyi evlat ile sınamasın ben benim gibi tüm bebbek isteyenlere rabbim nasip etsin kimseyi başkalarının kucağına bakıtmasın aminn..

sağol canım benim valla hastalık peşimi bırakmadı hee öyle teselli edecem artık aman olmasın canım artık hayırlısıyla doğumunuza az zaman kaldı hızla geçiyor zaman rabbim neslee sana minikkelebeğe ewpata hayırlı doğumlar nasip etsin

hayırlı uğurlu olsun canım inşallah bu sefer kucağına alırsın çok güzel haber şubat annesi sen çıktın bakalım mart ayı kime kısmet olacak hamile olan ayağını sürüsün yere tek tek gelsin hamişler inşallah.. bence belirtilere takma her hamilelikte farklı olur benim bi tanığım var ilk hamileliğinde ne ağrı ne bulantı kız taş gibiydi koştur koştur ne işler yapardı ama ikici hamileliğinde yataktan kalkamadı bulantı ağrı kansızlık neler neler neyseki çocukları sağlıklı allah a şükür o yüzden bence takma belirtilerin olup kesilmesi önemli ama hiç olmaması korkulacak bir şey yoktur kendine dikkat ett

sağol canım inşallah ummadığımız anda gelecek bebeğimiz inşallah annelerinin kucağına gelmek için acele ederlerde biran önce gelirler... canım benim idrarımda hep tortu olur hatta ben eşimi bile ikna edip zorla idrar örneği almıştım onda benden çok tortu vardı sen hamilesin demiştim

kızlar nasılsınız neslecim herşey yolunda inşallah hamilelerimizin hepsine maşallah:)
.............
ilkinde olmuştu benm tortu sizde de olmuşmuydu kızlar?????
canım kendi adıma hiç farketmedim belki de olmuştur
ama kendimi pek dinlememeye çalışıyordum ondan farkında değilim belki de..

mrb arkadaşlar düşükten sonra hamile kalıpta her şey normal olan var mı? düşük yapan birisinin diğer hamileliği daha iyi geçer dediler tekrar denemeye korkuyorum açıkçası bilginiz var mı?
var canım çok var hep duyuyoruz
ben de krtjdan sonra korunma sürem bitince 3 ay sonra hamile olduğumu öğrendim
burdaki tüm arkadaşlarımız inşallah daha da kısa sürede öğrenir inşallah hamiş olduğunu
allahım kimselere aratmasın

amin canım inşallah
hepimize nasib olsun inşallah

neslimm hayırlı olsun çok güzel bi seçim, nehirini öpüyorum şimdiden

Son düzenleme:

teşekkür ederim canım darısı sizlere valla canım bu ne işti anlamadım dünden beri kasık agrımda yok bakalım ne olcak daha 30. Gün bu gün çok erken ultrasondada bişey görünmez önümüzdeki hafta 2 günde bir kan vereyım dıyorum bu kezde sakata gelmeyim

mrb arkadaşım bende 2 hafta kadar önce düşük yaptım doktorum 1 ay korunman lazım dedi kürtajda da 3 ay falan diyolar doktorunla bi görüş istersen en uygununu onlar bilirler tabi.

bende 10 gün önce düşük yaptım çok küçüktü cerrahi müdahale gerekmedi herşeyde normal dedi doktor ama 3 ay bebek yapmayın dedi bende anlamadım kürtaj olanlara 3 ay deniliyo ama ben kürtaj olmadım niye 3ay sınırı getirdi anlamadım

Herkese iyi akşamlarr hanımlar....iyice bunaldım...4 mayıs da başlayan kanamamla birlikte 5 mayısta kürtaja gerek olmadan bebeğimi düşürdüm... 26 mayısta 23 gün sonra tekrar adet oldum...çok şükürrr doktor kontrollerimde bir sorun olmadığını söyledi doktorum....27. Günümdeyimm hala adet olmadım....ağrım mağrımda yok...bu normal mi acaba...gecikebilir bu kadar dimi....sizlerr 2. Adetinizi kaç gün sonra oldunuz... Iyice gerildimmmm....olsam rahatlıycam sanki....bu belirsizlikkk bunaltıyoorr beni....

düşükten sonrasını bilmiyorum ama kürtaj dan sonra adet görülmezse sıkıntı ben 55. gün ilaçla oldum 35 günü geçerse doktora git bence geçmiş olsun

kuzum hayirli olsun bebegin saglicakla yoluna devam et insAllah

ah kızlar ah gezinirken 2014 mart anneleri topiğini gördüm içim cızz etti belki dedim...
4 hamiş arkadaş varmış çiçeği burnunda
rabbimin izniyle bizde bi giriversek o topiğe.
yine doktorlar yine testler yaptık kocacağızımla yine vitaminler ilaçlar...
eşimin guatr da tavan yapmış oda etkilermi hamileliği kızlar
adamcağızımın kullanmadığı ilaç kalmadı.
ah mahtuana kız geçenki yazın neydi öyle çok duygulandım.
eşinle birlikteyken bir çocuk görüpte ağlamanı anlattığın. seni okadar okadar iyi anlıyorumki
buda çok büyük bir imtihan ve biz geçicez bu imtehandan inş kardeşcağızlarım
neyse ben ovlsyn testini yapmaya gidiyorum dua ile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…