• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben geçen hafta bebeğim gelişmediği için 7 haftalıkken kürtaj olmak zorunda kaldım ve ilk hamileliğimdi, ben de senin gibi merak ediyorum ama çevremden çok duydum düşükten sonra şu kadar çocuğu var laflarını.
sanırım korkmamamız gerekiyo diğer hamileliklerimiz için tabi ki daha temkinli olmak şartıyla

Psikolojik olarak çok etkilendim korku var ya olmazsa ya da gene düşük olursa diye tabi herşey Allah'a kalmış kısmetimizde varsa olur ama gönül öyle demiyor işte :)

merhaba arkadaşlari geçen ay kürtaj oldum kalp atışı duyulmadığı için 6 haftalıktı, kürtajdan 28 gün sonra regl oldum, acaba kaç regl daha geçmiş olması gerekiyor arkadaşlar tekrar hamile kalabilmek için? bu konuda bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olabilirler mi?

merhaba arkadaşlari geçen ay kürtaj oldum kalp atışı duyulmadığı için 6 haftalıktı, kürtajdan 28 gün sonra regl oldum, acaba kaç regl daha geçmiş olması gerekiyor arkadaşlar tekrar hamile kalabilmek için? bu konuda bilgisi olanlar lütfen bana yardımcı olabilirler mi?

mrb arkadaşım bende 2 hafta kadar önce düşük yaptım doktorum 1 ay korunman lazım dedi kürtajda da 3 ay falan diyolar doktorunla bi görüş istersen en uygununu onlar bilirler tabi.

Mrb arkadaşlar bende hamile olduğumu düşünmeye başladığımdan beri bu siteyi takip ediyorum, herkes farklı şeyler yaşıyor acaba benim durumumda olan var mı? bilmiyorum.Yaklaşık 1 ay önce evde yapmış olduğum 3 teste silik çift çizgi çıktı, aradan bi kaç gün sonra rahatsızlanarak acile gittim acilde yapılan kan testinde b hcg değerim 5 çıktı.Doktorlar tuhaf karşıladı ya çok yeni ya da sorunlu bir gebelik olabilir 48 saat sonraki değer bizim için önemli dedi. 48 saat sonra yaptırmış olduğum teste 6,47 çıktı, bu arada benim kanamam başlamıştı.Kendi doktorum hamilesin fakat düşüğe doğru giden bi yükseliş dedi kanamam var deyince de düşüyor dedi Ben tabi hamile olduğumu öğrendiğim anda düşük yaptığımıda öğrenmiş oldum.Çok üzülmüştüm sonra ağrılı 3 gün kanamam oldu bitti.Bi kaç gün sonra rahatsızlanınca başka bir kadın doğum hastanesinin aciline gittim tekrar kan testi yapıldı ve değer 0.1 çıktı yani hamile değildim ve doktor aslında benim hiç hamile olmadığımı söyledi 1 hafta içinde biri hamilesin düşük yapıyorsun diğeri de sen hiç hamile olmamışsın diyen iki doktor vardı psikolojim bozuldu aynı durumda olan arkadaşlar varsa yaşadıklarını paylaşabilir mi?

canim gecmis olsun, sanirim kimyasal gebelik gecirmissin. deger zaten cok dusuk oldugu icin kanamadan sonra degerin 0lanmistir cok normal. kimyasal maalesef cok gecirilebilen bir sey erken test yapsak farkinda bile olmayacagimiz bir durum. ben de gecmise donunce dusunuyorum iki kere reglim gecikmisti ve sonra cok yogun pihtili kanamam olmustu kimyasal gecirmis olabilirim farkinda olmadan diye. hic merak etme insallah hemen gene saglikli bir sekilde hamile kalirsin.

kızlar nasılsınız neslecim herşey yolunda inşallah hamilelerimizin hepsine maşallah:)yeni hamilemiz de varmış galiba

mahtuana ya çok çok geçmiş olsun canım ama en ummadığın anda gelecek bebişin buna eminim:)

akyaka sen test yaptın mı günün baya geçmiş

ben bu ay ümitlenmeyecektim aslında çünkü doktor yumurtlamışsın ama atamamışsın kanama alanı falan dedi aklımı karıştırdı pek ümitli konuşmadı bu ay için ama şimdi adetime 5 gün falan var idrarımda tortu var diye ümitleniverdim:)
ilkinde olmuştu benm tortu sizde de olmuşmuydu kızlar?????

canim bende sanirim tortu olmadi ama olan cok oluyormus okumustum hatta burda ondan hep idrarimi inceliyordum :DDD sadece biraz degisik kokmaya baslamisti benim idrarim :ppp

her sey yolunda gibi canim bizde,insallah boyle gider..5 temmuzda doktor randevumuz hala her randevuya heyecanla gidiyoruz, doguma kadar degismeyecek bu durumlar herhalde. ismine de karar verdik kizin Nehir olacak ismi insallah. Nehir'im insallah sagsalim dogar sizlere de ugur getirir su kizim, ben bebeklerin kismetleriyle geldiklerine inaniyorum her ay bir hamile haberi gelmeye basladi topige,boyle de devam edecek insallah.

mrb arkadaşlar düşükten sonra hamile kalıpta her şey normal olan var mı? düşük yapan birisinin diğer hamileliği daha iyi geçer dediler tekrar denemeye korkuyorum açıkçası bilginiz var mı?

ben kurtajdan bir regl sonra hamile kaldim canim, biraz stresli bir hamilelik geciriyorum ama su ana kadar Allah'ima sukurler olsun yolunda gidiyor.

selam kardeşler ben de geçtiğimiz pazar 7 haftalık bebeğimi kaybettim..
kesesine göre gelişim göstermediği ve kalp atışı olmadığı için doktorlar alınması gerektiğine karar verdi..
hamileliğim tamamen sürpriz olmuştu zaten,çok ağlamıştım gebelik testinde çift çizgi gördüğümde,ama ondan daha çok,kaybedeceğimi öğrendiğimde ağladım ve hala kendime gelmiş değilim... Allah hayırlısını versin tabi ki ama insanız işte,üzülüyoruz ...
ama artık bilinçli olarak hamile kalmak istiyorum nasip olursa,şu süreci hayırlısıyla atlatabilirsem...:)
benim gibi olan kardeşlerin de Allah yardımcısı olsun ve o güzel duyguları yeniden yaşamayı nasip etsin Rabbim...
sağlıcakla kalın kardeşler...

canım, 4:30 da ne belli olacak? DR muayene etmedi, kan sonucunu mu belkiyecen?

evet canım kan sonucu için bekledim:) doktor muayene etti şükür ki hiçbir problem yok bebek de yok :) ama renglimin gelmesi için ilaç vermedi doğal sürecini hiç bozma bırak kendiliğinden gelsin dedi...bende şimdi kırmızıları bekliyorum tabi kasık ağrılarıda cabası sanırım gelmeye çalıştıkça ağrı yapıyor :( düşük insanın dengesini amma bozuyormuş yaaaa...

Dün erken düşükten sonra 35.günümdü. Düşük sonrası 15 gün sonra idrar testi yaptığımda sıfırlanmıştı.. Normalde adet periyodum 26 gündür... Bu durumda dün gebelik testi almaya karar verdim.. Koyu bir pozitif... Bu ay sadece iki gün korunmamıştım...
Ben yeniden hamileyim doktor çok çabuk kalırsın demişti... Şimdi tek kaygım bir batım bile yok...

evet canım kan sonucu için bekledim:) doktor muayene etti şükür ki hiçbir problem yok bebek de yok :) ama renglimin gelmesi için ilaç vermedi doğal sürecini hiç bozma bırak kendiliğinden gelsin dedi...bende şimdi kırmızıları bekliyorum tabi kasık ağrılarıda cabası sanırım gelmeye çalıştıkça ağrı yapıyor :( düşük insanın dengesini amma bozuyormuş yaaaa...

Hayirlisi olsun canim benim

Dün erken düşükten sonra 35.günümdü. Düşük sonrası 15 gün sonra idrar testi yaptığımda sıfırlanmıştı.. Normalde adet periyodum 26 gündür... Bu durumda dün gebelik testi almaya karar verdim.. Koyu bir pozitif... Bu ay sadece iki gün korunmamıştım...
Ben yeniden hamileyim doktor çok çabuk kalırsın demişti... Şimdi tek kaygım bir batım bile yok...

Canim hayirli olsun! Doktora gorundun mu? Bati merak etme ultrasonda tarih verirler sana. Allah tamamina erdirsin

olumsuz birşeyinin olmamasına sevindim canım. biliyosun benim de 45 gün sonra geldi. düzenimiz gerçekten bozuldu :((

Canım gözün aydın hemencecik hamişsin. Allah'ım sağlıklı bir hamilelik ve doğum nasip eylesin ...

Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Doktor için biraz zaman geçsin kan tahlili için...(Kaçıyorum biraz da ) Belki de bir iki hafta sonra direk ulturasona girerim diye düşünüyorum (Pıhtılaşma sorunu yok bende)... Gelişmeler için bilgi veriririm muhakkak

canim gecmis olsun, sanirim kimyasal gebelik gecirmissin. deger zaten cok dusuk oldugu icin kanamadan sonra degerin 0lanmistir cok normal. kimyasal maalesef cok gecirilebilen bir sey erken test yapsak farkinda bile olmayacagimiz bir durum. ben de gecmise donunce dusunuyorum iki kere reglim gecikmisti ve sonra cok yogun pihtili kanamam olmustu kimyasal gecirmis olabilirim farkinda olmadan diye. hic merak etme insallah hemen gene saglikli bir sekilde hamile kalirsin.

saol cnm sanırım bende öyle olduğunu düşünüyorum çünkü hayatımda ilk defa bu kadar farklı şeyler yaşadım. adetim 4 gün gecikt i(ki 1 gün bile gecikmez) 3 gün sürmesi ve yoğun kan pıhtısı şeklinde gelmesi ve daha bir sürü şey. 2 haftada hamile olduğumu, düşük yaptığımı ve aslında hiç hamile olmadığımı öğrendim yani bazı doktorlar kimyasalı gebelikten saymıyorlar.Bakalım artık inş hayırlısı olur hepimiz için ben zaten şuan olsun gibi bi isteğim yoktu olursa kısmet dedik olunca da bunları yaşamak baya etkiliyor insanı.

Yorum yapan arkadaşlara çok teşekkür ederim.Doktor için biraz zaman geçsin kan tahlili için...(Kaçıyorum biraz da ) Belki de bir iki hafta sonra direk ulturasona girerim diye düşünüyorum (Pıhtılaşma sorunu yok bende)... Gelişmeler için bilgi veriririm muhakkak

canım bence zaman kaybetmeden DR a görün. sonuçta seninde 1 düşük var (yalnış bilmiyorsam) bu nedenle lütfen zaman kaybetme.

canım ben kırmızıları görüyorum şuan. ama heyecanlıyım çünkü Allah nasip ederse bu ay ilk denemeye başlayacağım umarıö bebişler bizi bekletmez ve tez zamanda gelir.
gerçi bir dahaki hafta sonu DR a gitmek istiyorum gebelik için hazırmı vücudum diye. Allah ım inşallah bizide Annelikle onurlandırsın.:))))

amin canım sen daha denemelere yeni başlayacaksın demek allah bekletmeden en kısa zamanda hayırlısıyle versin bebişini:)

canim bende sanirim tortu olmadi ama olan cok oluyormus okumustum hatta burda ondan hep idrarimi inceliyordum :DDD sadece biraz degisik kokmaya baslamisti benim idrarim :ppp

her sey yolunda gibi canim bizde,insallah boyle gider..5 temmuzda doktor randevumuz hala her randevuya heyecanla gidiyoruz, doguma kadar degismeyecek bu durumlar herhalde. ismine de karar verdik kizin Nehir olacak ismi insallah. Nehir'im insallah sagsalim dogar sizlere de ugur getirir su kizim, ben bebeklerin kismetleriyle geldiklerine inaniyorum her ay bir hamile haberi gelmeye basladi topige,boyle de devam edecek insallah.

oyyy maşallah ya ismi de çok güzelmiş canım ismiyle yaşasın su sibi güzel duru berrak olsun eminim ki öyle olacaktır:)

bakalım canım ya tortu hala var ama bilmiyorum fazla umtlanmak istemiyorum batım gelmedi daha günüm geçerse test yaparım anca haftaya

Back
X