• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aylin kız aynı anda online olduk galiba kız.actım ama hemen girmedı anca cvp yazdım :)
funda kız nerdesın biz geldık,arzu sen ordamısın şeker

evet kelebekçim biz aynı anda geldikte fundayla arzu gitmişler galibaaa..
belki sesimizi duyar gelirler..
naptın şekercim sen halıları silcem üstünden diyodunn, halledebildin mi?
yakın olsak yardıma gelirdim :1hug:

Allah askına hangıne üzüldün.sakın annesıne üzüldüğünü söyleme.tam bi şeytan oh kızıda cok iyi yapıyo,sok oldu kadıncagız :)

peki bişe sorcami bihter adnan beyi seviyo mu sence yoksa annesini sinir etmek için mi evleniyo onunla.
eğer annesine gıcıklık yapıyosa üzülürüm adnan bey'e -tatlicadiarzu-

evet kelebekçim biz aynı anda geldikte fundayla arzu gitmişler galibaaa..
belki sesimizi duyar gelirler..
naptın şekercim sen halıları silcem üstünden diyodunn, halledebildin mi?
yakın olsak yardıma gelirdim :1hug:

ayyy saol canım ya valla söyledın içimi erittin gıııızzzzzz,hallettım canım hem diziyi izledim hem halıyı üstten bi siliverdim.zaten diziye kaptırmısım kendımı nasıl sildim hiç anlamadım :) evet evet funda duy sesımızı

aaaayyyy durumunuda aşık yapmışsın kelebekçiim, Allah ayırmasın sizi canım yaaa..
maşallaaah :nazar:

ayy saol canım ya,valla cok severim keratayı :asigim: inşşaallah Allah tüm sevenlerı ayırmasın,basta ben ve sizler olmak üzere.....

merhabalar,
bende sizlerle aynı duyguları paylaşıyorum.
üç ay arayla iki kez düşük yaptım.ilk düşük normal dediler.ikinci düşükte aynı 5.5haftalıkken oldu.genetik inceleme yapıldı.tahlilde MTHFR (677T)MUTASYONU HETEROZİGOT
MTHFR(1298)MUTASYONU HETEROZİGOT kanda pıhtılaşma olduğu söylendi.Ayrıca protein c aktivitesi yüksek çıktı 144.haftada dört gün cor aspirin 80,iki gün folbiol 10,bir günde becozyme fort vitamin içiyorum.ayrıca hamile kalıncada hearin iğne vurulacakmışım.birde metioninden sınırlı diyet yapıyorum.et,balık,sarımsak,brokoli,bezelye,çikola ta,çerez yasak.sınırlı süt ve yoğurt.anlayacağınız doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum.moralim çok bozuk ve çok korkuyorum.inanın hamilelik hevesim bile kalmadı.psikolojim çökmüş durumda.çünkü bu iğneler kafamı karıştırıyor.kimileri kanı fazla sulandırdığı için gene düşük oluyor diyorlar.ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar varsa lütfen yazssın.sevgiler

peki bişe sorcami bihter adnan beyi seviyo mu sence yoksa annesini sinir etmek için mi evleniyo onunla.
eğer annesine gıcıklık yapıyosa üzülürüm adnan bey'e -tatlicadiarzu-

ay tabı orası cok ayrı bı konu,sevmıyo bence sırf annesıne inat yapıyo,o konuda adnan beye bende cok acıdım ama annesı daha kocasının kırkı cıkmadan neler düşüünüyo ona sinir oldum.ya bu arada eskılerde baya bı entrıka varmıstı haaa,baksana halit ziya dan bahsedıyoruz adam yazmıs yanı,tabı reşat nuriyi unutmamak lazım kaydirigubbakcemile3

merhabalar,
üç ay arayla iki kez düşük yaptım.ilk düşük normal dediler.ikinci düşükte aynı 5.5haftalıkken oldu.genetik inceleme yapıldı.tahlilde MTHFR (677T)MUTASYONU HETEROZİGOT
MTHFR(1298)MUTASYONU HETEROZİGOT kanda pıhtılaşma olduğu söylendi.Ayrıca protein c aktivitesi yüksek çıktı 144.haftada dört gün cor aspirin 80,iki gün folbiol 10,bir günde becozyme fort vitamin içiyorum.ayrıca hamile kalıncada hearin iğne vurulacakmışım.birde metioninden sınırlı diyet yapıyorum.et,balık,sarımsak,brokoli,bezelye,çikola ta,çerez yasak.sınırlı süt ve yoğurt.anlayacağınız doğru düzgün hiçbirşey yiyemiyorum.moralim çok bozuk ve çok korkuyorum.inanın hamilelik hevesim bile kalmadı.psikolojim çökmüş durumda.çünkü bu iğneler kafamı karıştırıyor.kimileri kanı fazla sulandırdığı için gene düşük oluyor diyorlar.ne yapacağımı bilmiyorum benim gibi aynı durumda olan arkadaşlar varsa lütfen yazssın.sevgiler

hoşgeldin selvihan, geçmiş olsun.
canım benim bu konuyla ilgili bir bilgim yok maalesef, bebeğimi kaybetmenin nedeni preklampsi idi.
doktorların ne diyorsa sen onu uygula bence, başkalarının dediklerine kulak asma, inşallaah bir daha böyle sıkıntılar yaşamaz, sağlıklı bir hamilelik ile bebişlerine kucağına alırsın, alırız :1hug:

ay tabı orası cok ayrı bı konu,sevmıyo bence sırf annesıne inat yapıyo,o konuda adnan beye bende cok acıdım ama annesı daha kocasının kırkı cıkmadan neler düşüünüyo ona sinir oldum.ya bu arada eskılerde baya bı entrıka varmıstı haaa,baksana halit ziya dan bahsedıyoruz adam yazmıs yanı,tabı reşat nuriyi unutmamak lazım kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: valla eskiler az kaçın kurası deilmiş yaniii, haklısın.
cem yılmaz gibi;
bir gösterisinde biz artistlere marjinal derler, bir gün evde öğleden sonra kadın kuşağına denk geldim, tv'de kadınlar kocam beni komşumla aldattı, bende kaynımla kaçtım, çocukları bakkala bıraktım falan diyolar hangimiz marjinaliz diye soruyodu..
çok gülmüştüüm.
ama biz bu ay hamile olcaz bizene (ne alakaysaaaa ) araya sıkıştırayım dedim :CüvCüv:

merhabalar,

ayy canım cok büyük gecmiş olsun,bu kan pıhtılasması işini duymustum ama bukadar bilgim yok canım.yanı kan pıhtılasması olanların bı iğne yediğini duymustum hailelikleri boyunca ve cogununda iyi bi hamıleleık gecırdıgını okumustum.keske yardım edebılsem.ama en önemlısı moral canım sakın moralını bozma.bak bı akrabam var peşpeşe 2 düşük yaptı şimdi 3 üncüye hamıle ve az kaldı dogumuna ve yaşı 36 :1shok: oyuzden biz duamızı eksık etmeyelım ve doktorların tavsiyelerine uyalım.buarada istersen içinin rahat etmesi için baska bi doktora daha danısabılırsın.eger oda aynını söylerse demekkı öle yapman gerekır canım.ama üzülme oldumu hepimiz burdayız sanada destek oluruz manevi olarak sıkma tatlı canını :teselli: a.s.

:roflol: :roflol: valla eskiler az kaçın kurası deilmiş yaniii, haklısın.
cem yılmaz gibi;
bir gösterisinde biz artistlere marjinal derler, bir gün evde öğleden sonra kadın kuşağına denk geldim, tv'de kadınlar kocam beni komşumla aldattı, bende kaynımla kaçtım, çocukları bakkala bıraktım falan diyolar hangimiz marjinaliz diye soruyodu..
çok gülmüştüüm.
ama biz bu ay hamile olcaz bizene (ne alakaysaaaa ) araya sıkıştırayım dedim :CüvCüv:

:roflol: :roflol: :roflol: ay kuzum ya cok hossun yerim seni (vuy kız sen benden büyükmüydün yoksam ayıp olmasın ) sıkıştır anam altına üstüne her yere sıkıştıralım biz hamiş olcaz bu ay banane banane kaydirigubbakcemile3

:roflol: :roflol: :roflol: ay kuzum ya cok hossun yerim seni (vuy kız sen benden büyükmüydün yoksam ayıp olmasın ) sıkıştır anam altına üstüne her yere sıkıştıralım biz hamiş olcaz bu ay banane banane kaydirigubbakcemile3

:1hug: büyüğü küçüğü yok şekerciimm, hepimiz hamişiz :CüvCüv:
:roflol: :roflol: :roflol:

Back