E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
- #1.001
edit edit edit edit edit edit edit edit edit
Son düzenleyen: Moderatör:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
mrb arkadaşlar içinizde düşükten sonra göbegi şiş olan varmı lütfen yardım edin şimdiden teşekkürler
Selam kizlar, nasilsiniz? Kizlar adet oldum ya, cok kötü oldum. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.
arkadaşlar ben kütaj olmadım
Haklisin, bazen insan kalbine söz geciremiyor iste. Aklimdan cikmiyor sanki. Birde cevremde hep hamileler var, o dahada zorlastiriyor durumu.
kızlar günaydın bu gün okullar açılıyor oğluşumun 3. sınıfta ilk günü bu gün okulda olurumanca öğleden sonra gelebilirim heralde sanki bende okula gidicekmişim gibi heyecanlıyım kızlar iyi şanslar dileyin bize sizi çooookkk çoookkkk öpüyorum kendinize iyi bakın mutlu kalın görüüşşüüürrrüüüzzzzzzz
Selam kizlar, nasilsiniz? Kizlar adet oldum ya, cok kötü oldum. Aglamamak icin zor tutuyorum kendimi.
Merhaba kizlar yorucu bir hafta sonunun ardindan sizlere kavuştum keyifler nasil bakalim
Evet bende öyle. ilk hamile kaldigimda eltim beni cok kiskandi, bebegimi kaybettigimde sevinir gibiydi, ve bir ay sonra cocuklarini ikidebir bana gönderip annem hamile duymadinmi dediler. Ondan beri kafam cok karisik. Bana inat cocuk yapti. Her gördügümde karnini sivalayip duruyor. Canim cok aciyor valla.
Evet bende öyle. ilk hamile kaldigimda eltim beni cok kiskandi, bebegimi kaybettigimde sevinir gibiydi, ve bir ay sonra cocuklarini ikidebir bana gönderip annem hamile duymadinmi dediler. Ondan beri kafam cok karisik. Bana inat cocuk yapti. Her gördügümde karnini sivalayip duruyor. Canim cok aciyor valla.
özlemcim üzülme hayatım herkes ettiğini bulur.allah ıslah etsin öylelerini.
ay nazar değdi valla siteye.ömrüm den ömür aldı burası ya yok giremiyorum kardeşim .afakanlar bastı yaw
özlemcim üzülme hayatım herkes ettiğini bulur.allah ıslah etsin öylelerini.
ay nazar değdi valla siteye.ömrüm den ömür aldı burası ya yok giremiyorum kardeşim .afakanlar bastı yaw