Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende duduk yapmistim hemde cogu kez allah saglik versin once simdi tekrar bebek deniyorum hemde o kadar cok korkuyorumki anlatamam 5 tane dusukten sonra korkmamak elde degil insallah isteyen herkese bebek versin rabbim kimsenin kucagini bos koymasin hayirli gunde birbirimiz adina dualar edelerim arkadaslar.

merhaba kıslar bende sizler gibiyim bende 8ay önce bi düşük yapmıştım ve 8aydır korunuyorduk çünkü tekrar düşük olur die korkuyordum ama bu ay artık bıraktık istiyoruz bebeğimiz olmasını benide ekler misiniz listenize son adet tarihim 12 ağustos bidahaki adet tarihimde 12 eylül(yani inş.olmayacağım adet tarihim.)dualarım sizler için.

kızlar listeyi yapan arkadaşımız sizi ekler ben bilsem ben yapıcam ama beceremiyorum işte napim

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Tossbaa..............................30 Ağustos
Lolo....................................
Minik kelebek.....................
Pretty women...................... 17 Ağustos
Tuğra85...............................
Karamelek........................... 5 Ağustos
Nesecrin...............................12 Ağustos
Yazgülüm..............................20 Ağustos
Özlem...................................

günaydın kııııslar.listeye yeni arkadaşlarıda ekledim.öncelikle hoşgeldiniz.ve de hayırlısı olsun hepimize inşallah.unuttuğum arkadaşlar varsa belirtsin lütfen.kaydirigubbakcemile

çok geçmiş olsun canım.bu acıyı hemde ard arda yaşamak geçerten çok büyük talihsizlik.rabbim bir daha yaşatmasın .amiiiiiin canım .amiiiiiin.:CüvCüv:

selam kızlaarrrr..
pretty womencıım ben bugün oyun dışı kaldım maaleseff:) artık umutlarım eylül ayına kaldııı..
bu listeye beklediğimiz adet tarihini mi yazıyoruz yoksa olduğumuz tarihi mi?
eğer beklenilen tarihse bana 23.09 yazabilir misiniz acabaa:)
yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz, acılar kötü günler geride kaldı burda hepimiz güzel haberler alıp vericez inşallaaahh...

Son düzenleme:

aylincim ben olduğum tarihi yazdım .herhelde diğer arladaşlarında olduğu tarihtir ama emin değilim tabi. sen bugün mü adet oldun.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Tossbaa..............................30 Ağustos
Lolo....................................
Minik kelebek.....................
Pretty women...................... 17 Ağustos
Tuğra85...............................
Karamelek........................... 5 Ağustos
Nesecrin...............................12 Ağustos
Yazgülüm..............................20 Ağustos
Özlem...................................
Yüksek sadakat.....................

hoşgeldin yüksek sadakat.çok geçmiş olsun.bir daha yaşamamak ümidiyle inşallah.a.s.

arkadaşlar bence bu tarihler kafa karıştırcak gibi geldi bana .bir sonraki adet tarihlerinimi yazsak acaba .olcak mıyız olmıycakmıyız diye yani.ne dersiniz .fikri olan paylaşsın lütfen.bu topik hepimizin topiği dimi ama

slm kızlar,bende temmuz 12de kürtaj olmak zorunda kaldım.bebeğim 11 haftalıktı.zor günler geçirdim ama umudumu yitirmedim.umarım allahım en hayırlı zamanda tekrar yaşatır hamile kalma mutluluğunu.bizi bizden başka kimse anlayamaz,bu yüzden çok mutluyum burda olmaktan.benide eklerseniz sevinirim.son adet tarihim 10 ağustos.

geçmiş olsun canım hemen hemen aynı tarihlere denk gelmiş talihsizliğimiz benim de 9 temmuzdu.bu arada aynı nikte bir arkadaşımız var .ne yapalım şimdi karışmasun diye

aylincim ben olduğum tarihi yazdım .herhelde diğer arladaşlarında olduğu tarihtir ama emin değilim tabi. sen bugün mü adet oldun.

evet canım yaa bygün adet oldum:))
umudumuz mübarek günlere kaldı hihoyyyt hihoyyyt
aslında beklediğimiz tarihleri yazsak daha güzel takip edilmez mi, hem bak senin az kalmış senin bu kadar kalmış diye konuşuruz :CüvCüv: :CüvCüv:
ben 23.09'u bekliyorum.
kızlar ne dersiniz beklediğimiz tarihleri mi yazalım, olduğumuz tarihi mi? :uhm:

kaydirigubbakcemile5 kalp kalbe karşıymış preticim hihoyyyt
aynı şeyi bir önceki mesajımda yazmıştım..

:teselli: hoşgeldin canımm. benim ismin aylinn.
kötü günlerimiz geride kaldı inşallah çook güzel haberler vercez burdan.
senin ismin nedir acaba, grubumuzun kurucusunun nickide minik kelebek. birinize isminizle hitap edelim bari karışmasın a.s.

selam kızlar bende 21 nisanda bebeğimi kaybettim son adet tarihim 14 ağustos beklenen tarih 12 eylül hayırlısı inşallah hepimiz için inşallah Rabbim en kısa zamanda isteyen herkeze verir amin

selam kızlar bende 21 nisanda bebeğimi kaybettim son adet tarihim 14 ağustos beklenen tarih 12 eylül hayırlısı inşallah hepimiz için inşallah Rabbim en kısa zamanda isteyen herkeze verir amin

:1hug: çook geçmiş olsunn.
inşallah birdaha tekrarlanmayacak bu talihsiz olaylar.. Allahım hepimize güzel günler nasip eder inşallah..
senin beklediğin tarih benden 10 gün önce.
bakalım bu ay kimin çalışmaları başarılı olcak kaydirigubbakcemile3
yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorruummm lülülülülülü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…