- Konu Sahibi minik_kelebek
-
bende duduk yapmistim hemde cogu kez allah saglik versin once simdi tekrar bebek deniyorum hemde o kadar cok korkuyorumki anlatamam 5 tane dusukten sonra korkmamak elde degil insallah isteyen herkese bebek versin rabbim kimsenin kucagini bos koymasin hayirli gunde birbirimiz adina dualar edelerim arkadaslar.
selam kızlaarrrr..
pretty womencıım ben bugün oyun dışı kaldım maaleseff:) artık umutlarım eylül ayına kaldııı..
bu listeye beklediğimiz adet tarihini mi yazıyoruz yoksa olduğumuz tarihi mi?
eğer beklenilen tarihse bana 23.09 yazabilir misiniz acabaa:)
yeni katılan arkadaşlar hepiniz hoşgeldinizzzz, acılar kötü günler geride kaldı burda hepimiz güzel haberler alıp vericez inşallaaahh...
slm kızlar,bende temmuz 12de kürtaj olmak zorunda kaldım.bebeğim 11 haftalıktı.zor günler geçirdim ama umudumu yitirmedim.umarım allahım en hayırlı zamanda tekrar yaşatır hamile kalma mutluluğunu.bizi bizden başka kimse anlayamaz,bu yüzden çok mutluyum burda olmaktan.benide eklerseniz sevinirim.son adet tarihim 10 ağustos.
aylincim ben olduğum tarihi yazdım .herhelde diğer arladaşlarında olduğu tarihtir ama emin değilim tabi. sen bugün mü adet oldun.
arkadaşlar bence bu tarihler kafa karıştırcak gibi geldi bana .bir sonraki adet tarihlerinimi yazsak acaba .olcak mıyız olmıycakmıyız diye yani.ne dersiniz .fikri olan paylaşsın lütfen.bu topik hepimizin topiği dimi ama
slm kızlar,bende temmuz 12de kürtaj olmak zorunda kaldım.bebeğim 11 haftalıktı.zor günler geçirdim ama umudumu yitirmedim.umarım allahım en hayırlı zamanda tekrar yaşatır hamile kalma mutluluğunu.bizi bizden başka kimse anlayamaz,bu yüzden çok mutluyum burda olmaktan.benide eklerseniz sevinirim.son adet tarihim 10 ağustos.
selam kızlar bende 21 nisanda bebeğimi kaybettim son adet tarihim 14 ağustos beklenen tarih 12 eylül hayırlısı inşallah hepimiz için inşallah Rabbim en kısa zamanda isteyen herkeze verir amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?