Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlar öncelikle hepinize çook geçmiş olsun.unutmayın verende alanda ALLAH.sabırlı olun ,nasip olacağı gün gelip çattığında kalbinizin en derinlerinden sadece hayırlısını dileyin.inanın yüce yaradan kimseyi geri çevirmiyor, bir şekilde yolunu açıyor.
ben pcos hastasıyım aylarca tedavi gördüm 2 düşüğüm ,bir dış gebeliğim oldu sağ tub a alındı.üstelik aşılama tedavisi haricinde tüp bebek denememizde oldu.baktık olmuyor ALLAHA dua ettim, yalvardım.şükür şimdi yeniden hamileyim ,zorlu bir gebelik geçirdim ama buna binlerce kez şükür.
ALLAHIM hepimize sağlıklı çocuklar nasip eder İNŞALLAH.ALLAH yardımcınız olsun
NOT:bu notu sadece umudunuzu kaybetmemeniz için çok içten dileklerimle yazdım:1hug:

hadi hayırlısı bakalım inş ilk hayırlı haberı senden alırız oolmassa bı dahakı ay bereber hamıle kalırız belkıde kaydirigubbakcemile5 evet bende cok üzülmüştüm birde biz 2 yıllık evlıyız 1.5 sene falan hiç düşünmedık sonra bır anda bebiş istegiyle doldu içimiz ve 3 ay denedık 3. ayda hamiş oldugumu öğrendım cok sevınclıydım ama tutunamadı miniğim 7 . haftada gitti,ilk hafta cok zor gectı ama beterın beterı var dıye düşündükce ve isyan ederek bıyerlere gelınmedıgını anlayınca dogru olanın Allah tan tekrar istemek oldugunu ve bunun sadece benım basıma gelmedıgını kabullenerek basladım,stresten ve üzüntüden uzaklastım.suan okadar iyi hissedıyorum kı kendımı Allah ıma şükürler olsun.arkadaslar hepimizin inşallah bırer bebısı olucak belkı bu ay belkı bıdahakı ay belkı 3 ay sonra.ama olucak inş hayırlısıyla.ınancımızı hıc kaybetmeyelım........

Son düzenleme:
kaydirigubbakcemile2 oooh negüzeel listemiz olcak ama kim yapcaaak:)
minik kelebekçiim senin ellerinden öper bu iş:) Şeniz

ah canım bıde yapabılsem kafamçokkarıştı aman buluruz bı yolunu kıslar dert etmeyın.bizim elımızden bi ucan kurtulurdu ama onuda havada yakalırız kaydirigubbakcemile3 :roflol: :roflol: :roflol: biraz arastırma yapalım ve enkısa zamanda bı lıste hazırlayalım

Hamiş listemiz
aylin.................................
Lolo..................................
Minik kelebek.................
Pretty women................

bebeği nazlı olanların listesi............................................................................................................................minik_kelebek..............................................................................................................lolo.............................................................................................................................tosbaa8....................................................................................................................................

evet ben becerememişim sen güzel yapmışın nasıl yaptın yaa deminden beri yepemedım ben

merhaba arkadaşlar bende 3 aylık bebeğimi kaybettim temmuz ayında.kalbi durdu meleğimin.bir daha bu acıyı yaşamamak dileğiyle inşallah.güzel günler bekliyor hepimizi buna inanıyorum.ben liste yaptım fikri olan söylesin lütfen.

herkez düşükten sonrakinide söylerse daha iyi takip edebiliriz ben daha adet olmadım muhtemelen eylülün 13 ü gibi olurum heralde daha var yani

yanlış yazmışım düşükten sonraki adet tarihini yani şimdi kim adet olursa tarihini bildirsin ona göre bilelim

canım öncelıkle cok büyük gecmıs olsun ama gercekten alanda verende YÜCE RABBİM.o en hayırlısını bilir ve içimizdekı bır damlayı minik bir meleğe dönüştürür... sanada hayırlı dogumlar canım öpüyorum Şeniza.s.

benim adetim yeni bitti.17 ağustostu.ben pko hastasıyım.yani yumurtalama günlerim belirsizdir adet tarihkerim belli olmadığı için.ekim ayında tedaviye başlıycaz yine.bu arada kendiliğinden olursa ki hiç sanmam ne ala.

olur canım olur kadınlar külübünde ne pcoluların tesdüfen hamıle kaldıgını okudum.oyüzden kendını rahat bırak ve stres yapma.hepimiz yanındayız birvirimize böyle destek olucaz inşallah.......

geçmiş olsun.sende çok kötü şeyler yaşamışsın.şimdi herşeyin yolunda olmasına çok sevindi.sağlıklı bir hamilelik geçirmeni diliyorum.:CüvCüv:

bu arada kıssslar bende kürtajdan sonra adet olmadım daha.kürtaj tarıhım 25 temmuz ama şaşar mutlaka.bakalım bi adet oluyumda ona göre bı tarıh verırım.şimdilik tarıhı bellı olmayanlar ismimiz yazsın duruma göre anlasırız artık :)
hadi bakalım topiğimiz hayırlı olsun cici anne adayları

evet listemizi sen hazırlayabılırsın ve lolonu dedgı gibi adı BEBEGİ NAZLI OLANLIN LİSTESİ olabılır adı.ama kıslşar varsa bı fıkrınız baska bısede olabılır listenmın adı.şimdilik cok yenıyız ve ben cok heycanlandım yupppi bizimde bi listemiz olucak :sm_cool::dance::sm_cool::dance:

bende kürtajdan 38 gün sonra adet oldum yani uzuyo belli olmuyo.tam 1 hafta sürdü ve epey de geldi.
şimdi arkadaşlar adet olanları isminin karşısına yazayım mı tarihiyle birlikte .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…