- Konu Sahibi minik_kelebek
-
canım valla bende bılmıyom ama bı deneyelım bakalım kaydirigubbakcemile3
senın tarıh ne hadı söylede yazalım sekerim
kaydirigubbakcemile5 çok haklısın canım benimm.. erken doğum yapıp bebeğimi kaybettiğim gecenın sabahında çok ağladım hastanede, noldu nerde hata yaptım diye çoook düşündümm ama işin içinden öyle çıkılmayacağını anladım. :1no2:
bugün 27. günüm normalde dün adet olmam gerekti son 3 aydır bu şekilde oluyodum bu sabah test yaptım bişey olmadı -tatlicadiarzu-
nolcak bakalım..
inşallah hepimiz umutlarımıza kavuşuruzz.
kaydirigubbakcemile2 oooh negüzeel listemiz olcak ama kim yapcaaak:)
minik kelebekçiim senin ellerinden öper bu iş:) Şeniz
kızlar öncelikle hepinize çook geçmiş olsun.unutmayın verende alanda ALLAH.sabırlı olun ,nasip olacağı gün gelip çattığında kalbinizin en derinlerinden sadece hayırlısını dileyin.inanın yüce yaradan kimseyi geri çevirmiyor, bir şekilde yolunu açıyor.
ben pcos hastasıyım aylarca tedavi gördüm 2 düşüğüm ,bir dış gebeliğim oldu sağ tub a alındı.üstelik aşılama tedavisi haricinde tüp bebek denememizde oldu.baktık olmuyor ALLAHA dua ettim, yalvardım.şükür şimdi yeniden hamileyim ,zorlu bir gebelik geçirdim ama buna binlerce kez şükür.
ALLAHIM hepimize sağlıklı çocuklar nasip eder İNŞALLAH.ALLAH yardımcınız olsun
NOT:bu notu sadece umudunuzu kaybetmemeniz için çok içten dileklerimle yazdım:1hug:
benim adetim yeni bitti.17 ağustostu.ben pko hastasıyım.yani yumurtalama günlerim belirsizdir adet tarihkerim belli olmadığı için.ekim ayında tedaviye başlıycaz yine.bu arada kendiliğinden olursa ki hiç sanmam ne ala.
kızlar öncelikle hepinize çook geçmiş olsun.unutmayın verende alanda ALLAH.sabırlı olun ,nasip olacağı gün gelip çattığında kalbinizin en derinlerinden sadece hayırlısını dileyin.inanın yüce yaradan kimseyi geri çevirmiyor, bir şekilde yolunu açıyor.
ben pcos hastasıyım aylarca tedavi gördüm 2 düşüğüm ,bir dış gebeliğim oldu sağ tub a alındı.üstelik aşılama tedavisi haricinde tüp bebek denememizde oldu.baktık olmuyor ALLAHA dua ettim, yalvardım.şükür şimdi yeniden hamileyim ,zorlu bir gebelik geçirdim ama buna binlerce kez şükür.
ALLAHIM hepimize sağlıklı çocuklar nasip eder İNŞALLAH.ALLAH yardımcınız olsun
NOT:bu notu sadece umudunuzu kaybetmemeniz için çok içten dileklerimle yazdım:1hug:
merhaba arkadaşlar bende 3 aylık bebeğimi kaybettim temmuz ayında.kalbi durdu meleğimin.bir daha bu acıyı yaşamamak dileğiyle inşallah.güzel günler bekliyor hepimizi buna inanıyorum.ben liste yaptım fikri olan söylesin lütfen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?