Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

adet günü
aylin....................................
Lolo....................................
Minik kelebek......................
Pretty women...................... 17 Ağustos

çok güzel olmuş eline sağlık inşallah uğur getirir listemiz bakalım önce kim hamile kalıcak çok merak ediyorum

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Minik kelebek.....................

kaydirigubbakcemile3 eline sağlık çok şirin gözküyoruz maşallah:)
istersen benim tarihimide 30.08 yazalım o zaman kadar olmazsam süpeer olcak çünküüü:)

amin canım benimm.
bende 2 nisanda 24 haftalık bebiğimi kaybettim erken doğum ile.
inşallah burda güzel günleri hep birlikte karşılıcaz..

Bende 26 Nisan da15+6 da bebeğimi kaybettim. Şimdi yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum. Umarım Allahım bir daha bu acıyı hiçbirimize yaşatmaz ve bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder.

cok büyük gecmiş olsun canım,umarım bır daha bu acıları yasamayız ve sevınclerımızı paylasırız insallah....

Sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım anneliği bize de nasip eder yüce tanrım. Tekrar denemeye başladın mı.? Ben 2 aydır deniyorum ama henüz birşey yok. Adetime 9 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım ama çıkmadı.

aylin....................................30 Ağustos

Tossbaa..............................30 Ağustos
Tuğra85...............................

:içelim: saol canım benim hepimize geçmiş olsuun.
bu ay başladık çalışmalara , pek günüde tutturamadık ama umut dünyası iştee..

geçmiş olsun canım.allah bir daha yaşatmasın inşallah.aamiiiiiin:Saruboceq:

yok canım daha baslamadım henüz bı adet olayım baslıycam inş.,sende baya sabırsızlanmıssın.bukadar stres yapma canım kendıne olur inşallah ama bu stres varya bu stres herseyın düşmanı.insanın adet tarıhını bıle degıstırdıgı yetmezmıs gıbı yumurtlama dönemını dahı etkılıyormus.bence oluruna bırakmalısın ve Allah tan hayırlı ve saglıklısını istemelısın herzaman.yüce rabbımn suan vermıyorsa vardır bır bıldıgı..ama bız calısmalara ara ara vermeden hız kesmeden devam etmelıyız ve hergun dua etmelıyız hem kendımıze hem birbirimize :))

hihoyyyt bende çoook sabırsızım tadı damağımda kaldı tekrar hamile kalmak istiyorum sağlıkla sıhhatleee..
hepimize dua ediyorum güzel hamişlikler geçirelim diyee.. sositososito sositososito sositososito

slm hanımlar benıde lısteye ekleyın bende yılbasında kurtaj oldum bebegım 10 haftalıkken 3 ay ara verdık 3 aydır beklemedeyız ınsallah lıstemız hayırlı olurda teker teker hamış oluruz

gerçekten düşük yapmak bayaa acı oluyo benimde tadı damamda kaldı hamile olduğumu anladığımdan bi kaç gün sonra lekelenmemle başladı kötü günler devamlı yattım bebeğime bişey olmasın diye ama lekelenmeden bir hafta sonra kana dönüştü gece hastaneye gittim çok ta sancım vardı bebeği düşürmüşün kürtaja almamız gerekiyor seni dediler canlı kürtaj yapıcaz dayanabilirmisin dediler bende hayır dedim kürtaj olmadım ertesi gün kendi dr ma gittim kese hala duruyor bi şans verelim ama büyük bi ihtimalle düşer dedi anlamadığım ben gece hastaneye giderken o kadar çok kan pırtısı ve kan geldiki anlatamam benim drum bu kanama ve pırtıların çocuktan gelmediğini söyledi hiç bişey anlamadım kesede zaten bi kaç gün sonra düştü sizin düşüklerinizdede böyle bişey oldumu mesela ben 4 sene öncede düşük yaptım tamam çok sancım oldu ama hiç böyle çok ve büyük pıhtılar gelmedi neyse geçti gitti şimdi önümüze bakmak lazım ben tedavi görüyordum klomen kullanıyordum doktor klomene devam et hamile kaldığına göre muhakkak olur dedi ama ben artık dr ya gitmicem ay aşırı klomen kullanıcam fazlada kafama takmıcam zaten okullarda açılıyor kafama takıcak vakit bile olmaz biraz kilo fazlam var verim diyorum fazla kiloda gebeliği güçleştirir biliyosunuz dimi benim bide oğlum var 8 yaşında 3. sınıfa geçti okullar açılınca hiç bebek düşüncek vaktim olmuyor tabiki hamileleri görmezsem bi linkte okudum hamile bi kadın doğum yaparken o sancıyı çekerken sizin isminizi söyleyip size dua ederse duası kabul olur derler bi arkadaşım var ona rica edicem doğururken bana dua et diye bakalım inşallah bizlerinde yüzü tez zamanda güler :CüvCüv: ............................kusura bakmayın uzun oldu ama çenem düştü işte napim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…