- Konu Sahibi minik_kelebek
-
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
aylin....................................
Lolo....................................
Minik kelebek.....................
Pretty women...................... 17 Ağustos
Bende 26 Nisan da15+6 da bebeğimi kaybettim. Şimdi yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum. Umarım Allahım bir daha bu acıyı hiçbirimize yaşatmaz ve bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder.
Bende 26 Nisan da15+6 da bebeğimi kaybettim. Şimdi yeniden hamile kalmak için sabırsızlanıyorum. Umarım Allahım bir daha bu acıyı hiçbirimize yaşatmaz ve bebeklerimizi hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip eder.
Sana da çok geçmiş olsun canım. Umarım anneliği bize de nasip eder yüce tanrım. Tekrar denemeye başladın mı.? Ben 2 aydır deniyorum ama henüz birşey yok. Adetime 9 gün kala dayanamayıp kan testi yaptırdım ama çıkmadı.
yok canım daha baslamadım henüz bı adet olayım baslıycam inş.,sende baya sabırsızlanmıssın.bukadar stres yapma canım kendıne olur inşallah ama bu stres varya bu stres herseyın düşmanı.insanın adet tarıhını bıle degıstırdıgı yetmezmıs gıbı yumurtlama dönemını dahı etkılıyormus.bence oluruna bırakmalısın ve Allah tan hayırlı ve saglıklısını istemelısın herzaman.yüce rabbımn suan vermıyorsa vardır bır bıldıgı..ama bız calısmalara ara ara vermeden hız kesmeden devam etmelıyız ve hergun dua etmelıyız hem kendımıze hem birbirimize :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?