- Konu Sahibi minik_kelebek
-
hiç boş geçermiyim aylincim.yumurtlama bahane ,ben şimdiden başladım çalışmaya.sırnaşık şey:jeyyar:
valla ben şimdiden heyecanlanmaya başladım ya.bakalım önümüzdeki aya hamiş çıkacakmı aramızdan.
kısslar bune hız böyle
ben yoktum bugunhıc uugrayamadım ya,gecmısı nası okuycam ne cok yazısmıssınız yahu :)
kızlaaaaar benide alın aranıza.bende 8 temmuzda bebişimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. :çok üzgünüm:çok ağladım.üzüldüm,neden oldu diyip durdum.zor toparlandım.gerçi içim cıız ediyor hala.internette 7 haftalık bebiş resimlerine baktım.çok çok üzüldüm gene.off(( umarım bir daha yaşamam bunu.hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
affferin sana, boşuna nickin preti vumın deil yaniii. hihoyyyt
herhalde yavrim.sengözlerimebaksanab
valla sağlıklı sıhhatli olsun tek olsun diye dua ediyorum hep.benim çevremde ikiz üçüz çok var onların halini gördükçe korkuyorum vallahi.tabi rabbim bilir onun orasınıda çok zor arkadaşlar çoookkafamçokkarıştı
kızlaaaaar benide alın aranıza.bende 8 temmuzda bebişimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. :çok üzgünüm:çok ağladım.üzüldüm,neden oldu diyip durdum.zor toparlandım.gerçi içim cıız ediyor hala.internette 7 haftalık bebiş resimlerine baktım.çok çok üzüldüm gene.off(( umarım bir daha yaşamam bunu.hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.
kısslar bune hız böyle
ben yoktum bugunhıc uugrayamadım ya,gecmısı nası okuycam ne cok yazısmıssınız yahu :)
affferin sana, boşuna nickin preti vumın deil yaniii. hihoyyyt
herhalde yavrim.sengözlerimebaksanab
valla sağlıklı sıhhatli olsun tek olsun diye dua ediyorum hep.benim çevremde ikiz üçüz çok var onların halini gördükçe korkuyorum vallahi.tabi rabbim bilir onun orasınıda çok zor arkadaşlar çoookkafamçokkarıştı
-tatlicadiarzu- valla doğru dedin şekeriim, sağlıklı olsun bebişim olsuun şımarıklığa gerek yok di mi kaydirigubbakcemile5
bir taneyi bile 6. aya kadar zor taşıdım ikizi nasıl yapcam acaba..
Allahım hayırlısını göstersiinn.
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
Tosbaa..............................23.09
Lolo....................................
Minik kelebek.....................
Pretty women...................... 26.09
Tuğra85...............................
Karamelek........................... 5.09
Nesecrin...............................
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Serdi.....................................12.09
Minik kelebek2 ......................
Funda....................................
valla giderek çoğalıyoruz kıslar.liste uzayıp gidiyohihoyyyt
BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi
Tosbaa..............................23.09
Lolo....................................
Minik kelebek.....................
Pretty women...................... 26.09
Tuğra85...............................
Karamelek........................... 5.09
Nesecrin...............................
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Serdi.....................................12.09
Minik kelebek2 ......................
Funda....................................
valla giderek çoğalıyoruz kıslar.liste uzayıp gidiyohihoyyyt
-tatlicadiarzu- valla doğru dedin şekeriim, sağlıklı olsun bebişim olsuun şımarıklığa gerek yok di mi kaydirigubbakcemile5
bir taneyi bile 6. aya kadar zor taşıdım ikizi nasıl yapcam acaba..
Allahım hayırlısını göstersiinn.
geçen c.tesi bebek mevlüdüne gittim.arkadaşın üçüzü oldu.kadın 46 günde hamile kaldığı kilonun altına inmiş sabah 7 lere kadar ayaktalar.yorgunluktan şarkülü kaymış garibimin.hem çok güzel hemde çok zor.ben hangisiyle ilgileniceğimi şaşırdım.çok komikti ya:smiley-cool:
kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sositososito sositososito sositososito
eline sağlık canımm.
evet evet cogalıyoruz cok hosuma gıttı hihoyyyt :teytey:,topiğimizin bukadar tutacagını bılmıyodum valla kaydirigubbakcemile3.heycanla ilk meleğimizi beklıyoruz bakalım ılk müjdeli haberi kim vercek ve kesınlıkle ellerıne saglıkm canım listemiz süppppeeeer oomus
geçen c.tesi bebek mevlüdüne gittim.arkadaşın üçüzü oldu.kadın 46 günde hamile kaldığı kilonun altına inmiş sabah 7 lere kadar ayaktalar.yorgunluktan şarkülü kaymış garibimin.hem çok güzel hemde çok zor.ben hangisiyle ilgileniceğimi şaşırdım.çok komikti ya:smiley-cool:
aay maşallaaahh
eminim çok zordur, Allah bebişlerini bağışlasın arkadaşının.. :Saruboceq:
ayyy üçüz mü? kafamçokkarıştı aman Allah yardımcısı olsun valla.sorma insan hangısını sevecegını sasasırır :roflol: bı yandanda bı anda 3 tane bırden cocugun oluyo ne tuhaf bı duygudur kımbılır:bbo:
evet evet cogalıyoruz cok hosuma gıttı hihoyyyt :teytey:,topiğimizin bukadar tutacagını bılmıyodum valla kaydirigubbakcemile3.heycanla ilk meleğimizi beklıyoruz bakalım ılk müjdeli haberi kim vercek ve kesınlıkle ellerıne saglıkm canım listemiz süppppeeeer oomus
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?