Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

kızlaaaaar benide alın aranıza.bende 8 temmuzda bebişimin kalbi durduğu için aldırmak zorunda kaldım. :çok üzgünüm:çok ağladım.üzüldüm,neden oldu diyip durdum.zor toparlandım.gerçi içim cıız ediyor hala.internette 7 haftalık bebiş resimlerine baktım.çok çok üzüldüm gene.off(( umarım bir daha yaşamam bunu.hepimiz bebişlerimize kavuşuruz inşallah.

hiç boş geçermiyim aylincim.yumurtlama bahane ,ben şimdiden başladım çalışmaya.sırnaşık şey:jeyyar:

affferin sana, boşuna nickin preti vumın deil yaniii. hihoyyyt

valla ben şimdiden heyecanlanmaya başladım ya.bakalım önümüzdeki aya hamiş çıkacakmı aramızdan.

çıkıcak tabii hepimiz :CüvCüv: olcaz inşallaahh.
ama ben ikiz istiyoom hayırlısıyla

kısslar bune hız böyle
ben yoktum bugun hıc uugrayamadım ya,gecmısı nası okuycam ne cok yazısmıssınız yahu :)

şakkıdı yaa gördün mü kelebekciiim hiç ayrılmıcan topicinin başından:)
hoşgeldin canımcım, nasılsın kaydirigubbakcemile5

hiiiç merak etme canım benim hepimiz hamile kalabilen hatunlarız.. :CüvCüv:
en hayırlı zamanda bebişlerimiz olucak inşalllah.
hoşgeldiiin funda ben aylin. a.s.

hoşgeldin adaşım benim adımda funda.kötü günler geride kaldı arkadaşım inşallah bizlerinde yüzü gülecek en kısa zamanda.tekrar hoşgeldina.s.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Tosbaa..............................23.09
Lolo....................................
Minik kelebek.....................
Pretty women...................... 26.09
Tuğra85...............................
Karamelek........................... 5.09
Nesecrin...............................
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Serdi.....................................12.09
Minik kelebek2 ......................
Funda....................................

valla giderek çoğalıyoruz kıslar.liste uzayıp gidiyohihoyyyt

sormayın kızlar
ya bugun fındık bahcesındeydım kosa kosa geldım dusa bıle gırmeden kızlara bakıyım dedım.iyiym canım sizler nasılsıznız.aylıncım sorma çift olmusuz,ama tesedüfe bak nickimiz aynı :)

Son düzenleme:

evet evet cogalıyoruz cok hosuma gıttı hihoyyyt :teytey:,topiğimizin bukadar tutacagını bılmıyodum valla kaydirigubbakcemile3.heycanla ilk meleğimizi beklıyoruz bakalım ılk müjdeli haberi kim vercek ve kesınlıkle ellerıne saglıkm canım listemiz süppppeeeer oomus

kaydirigubbakcemile2 kaydirigubbakcemile2 sositososito sositososito sositososito
eline sağlık canımm.

:roflol: :teytey: yarışmacı arkadaşlarıma başarılar diledim ,yine diliyorumm :teytey:

Son düzenleme:

kesınlıkle yılmadan son gaz calısmalara devam, ee napalım bizim bebişler nazlı bebiş..... onu bulmak için cok calısmak lazımsa calısırız dimi kıssslar

bende heyecanla bekliyorum valla ilk hamişimizi.yılmak yorulmak yok.çalışmalar tam hız ileri:jeyyar:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…