Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm canım hoşbulduk sıkma canını bu ay olmaz dıger ay olur inşallah
alıstık artık her ay bır heyecanla adet gunumuzu beklemeye gunler gecmek bılmez
benım durumum daha fecı benım adetlerım duzensız oldugu ıcın hep gecıkme olur
bu ay tamam tuttu derım kan testı yaptırırım negatıf bırkac gun gecer dayanamam bıde kendım yaparım yıne negatıf sonunda ıstenmeyen adet gelıverır valla nedıyeyım allah sonumuzu hayır etsın

slm canım hoşbulduk sıkma canını bu ay olmaz dıger ay olur inşallah
alıstık artık her ay bır heyecanla adet gunumuzu beklemeye gunler gecmek bılmez
benım durumum daha fecı benım adetlerım duzensız oldugu ıcın hep gecıkme olur
bu ay tamam tuttu derım kan testı yaptırırım negatıf bırkac gun gecer dayanamam bıde kendım yaparım yıne negatıf sonunda ıstenmeyen adet gelıverır valla nedıyeyım allah sonumuzu hayır etsın
kaydirigubbakcemile4

hay allah neden düzensizlik oluyormuş canımcım.
yumurtlamanda bir sorun var mı peki ve haklısın allah sonumuzu hayır etsinn.

arkadaslar bencede bekledıgımız tarıhlerden yapalım lısteyı benım 5 eylul
olacagını zannetmıyorum ama genelde gecıkır

benimde oyum bu yönde, bencede beklediğimiz tarihleri yazalım..

benım adetlerım hep duzensızdı ılk evlendıgım yıl 3 hafta gecıktı dr.a gıttık prolaktın yuksek cıktı
o zaman cocuk ıstemıyordum neyse en son gecen yıl yıne gıttım ve cocukta dusunuyorduk bır takım testler falan prolaktın yıne yuksek adet duzenleyıcı ve prolaktın ıcın ılaca basladım 2 ay da dustu 3.ay hamıle kaldım ama 10.haftada bebegımı kaybettım 3 adet donemı korunduk 3 aydır olmadı bunun 2 ayı klomen ıctım bu ay artık bıraktım ılac falan ıcmedım stres yapmadım bakalım bırazda boyle denıcez

benım adetlerım hep duzensızdı ılk evlendıgım yıl 3 hafta gecıktı dr.a gıttık prolaktın yuksek cıktı
o zaman cocuk ıstemıyordum neyse en son gecen yıl yıne gıttım ve cocukta dusunuyorduk bır takım testler falan prolaktın yıne yuksek adet duzenleyıcı ve prolaktın ıcın ılaca basladım 2 ay da dustu 3.ay hamıle kaldım ama 10.haftada bebegımı kaybettım 3 adet donemı korunduk 3 aydır olmadı bunun 2 ayı klomen ıctım bu ay artık bıraktım ılac falan ıcmedım stres yapmadım bakalım bırazda boyle denıcez

olsun canım herşeyin başı sağlık, en azından hamile kalabiliyoruz, birde bu sorunla uğraşmıcaz hiç deilse..

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Tossbaa..............................23.09
Lolo....................................
Minik kelebek.....................
Pretty women...................... 26.09
Tuğra85...............................
Karamelek........................... 5.09
Nesecrin...............................
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Serdi.....................................12.09

bu arda serdicim 12 eylül benim evlilik yıl dönümüm.sırnaşık şey.aaaa hoşgeldin demeyi unuttum.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi

Tossbaa..............................23.09

bu arda serdicim 12 eylül benim evlilik yıl dönümüm.sırnaşık şey.aaaa hoşgeldin demeyi unuttum.

eline sağlık canım, çok şirin olduk yaa kaydirigubbakcemile5

ben kendi adetimin tarihini yazdım ama tahmini yani gelmezse şaşırmam.genelde en erken 40 günde bir falan olurum ben

neden öyle oluyo acaba, dr ne diyor, yumurtlamanda bir sorun oluyor mu?

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESi:nazar:

Tosbaa..............................23.09
Minik kelebek2 ......................

evet canım yumurtalarım büyüyüp çatlayamıyolar.pko hastasıyım.tedaviyle hamile kalmıştım.ekimde başıycak tedavim .ekime kadar kendi halinde çalışmalara devam.:jeyyar:

evet canım yumurtalarım büyüyüp çatlayamıyolar.pko hastasıyım.tedaviyle hamile kalmıştım.ekimde başıycak tedavim .ekime kadar kendi halinde çalışmalara devam.:jeyyar:

kaydirigubbakcemile2 anladım canım, hayırlısı olsun bakalım..
inşallah tedaviye gerek olmadan sürpriz yapar senin meleğin :emir_bebek:
ama olmazsada sorun çözülebiliniyormuş ne güzel.

inşallah canım.işin kötü yani yumurtlama günlerimi tam bilemiyorum.o yüzden pek umudum yok.38-40 günde genelde oluyorum ama 50 -55 gün de bir de olabiliyor.benim işim çok uzun çooook.neyse ben bu ay 18.gün olarak hesaplıyorum yumurtlama günümü.kıssadan hisse ben garanti olsun diye 16 günden başlıyım çalışmaya 10 gün devam edeyim gün aşırı belki tutar.nasrettin hoca hesabı.ya tutursa:)

inşallah canım.işin kötü yani yumurtlama günlerimi tam bilemiyorum.o yüzden pek umudum yok.38-40 günde genelde oluyorum ama 50 -55 gün de bir de olabiliyor.benim işim çok uzun çooook.neyse ben bu ay 18.gün olarak hesaplıyorum yumurtlama günümü.kıssadan hisse ben garanti olsun diye 16 günden başlıyım çalışmaya 10 gün devam edeyim gün aşırı belki tutar.nasrettin hoca hesabı.ya tutursa:)

hmm bayağı uzunmuş canım benim ama adet tarihin bittikten sonra yumurtlayacağın zamana kadar boş geçme bence..
arada bir ilişki belki çatlayan bir yumurtayı yakalatır size. :sm_confused:

hmm bayağı uzunmuş canım benim ama adet tarihin bittikten sonra yumurtlayacağın zamana kadar boş geçme bence..
arada bir ilişki belki çatlayan bir yumurtayı yakalatır size. :sm_confused:

hiç boş geçermiyim aylincim.yumurtlama bahane ,ben şimdiden başladım çalışmaya.sırnaşık şey:jeyyar:

Back