- Konu Sahibi minik_kelebek
-
canım benim ilk adetim çok ağrılı ve çok kanamalı oldu herkesin aynı değildir belki ama 5 gün sürdü ve 5 gün boyunca ağrım oldu benim.inşallah senin çok ağrın olmak valla dayanılmıyor bu adet sancılarına.
kelebkçim iyiyim valla nolsun, gezdik gezdik bugün, yoruldum valla.. hala eve gidemedik bir arkadaşımızın evinde akvaryum işleri var eşim ve diğer arkadaşlar onlarla ilgileniyo bende nette dolanıyorumm.nbr aylıncım,görüşemedık bı türlü bugün ben geldım sen gittin
canıım senin kafan niye karışık yaa, adet oldun mu olmadın mı diye mii?ben iyim canım sen nasılsın benim biraz kafam karışık sadece yoksa maşşallah turp gibiyim
hiç nasıl gecsın bugun evdeydım ve kömürlüğü temizledik kocişimle :bbo: ee kışa hazırlık diyelim soba yakacagımız için benneyaptımki öle yanı.sonrada domates sosunu denedım galıba tuttu,bıde belkı beceremem dıye az yaptı 3 kavanoz tutmus şükür.ohh sende gezdın bugun bı güzel havada baya güzeldı zaten
kızlar ben adet oldum galiba hafif pembe leke geldi devamı da gelir sanırım ama hiç ağrım falan yok lekede temiz geldi demekki içim tamamen temizlenmiş sizin düşükten sonraki ilk adetiniz nasıl olmuştu ağrınız olmuşmuydu ve nasıl başlamıştı
inşallah hamilesindir tatlım.bir kaç gün dur bakalım sonra testi yaparın.ay heyecanlandım kız.bi bakıyosun çift çizgi ay inşallah:CüvCüv:kızlar ben hala edet olmadım ve goguslerım fecı agrımaya basladı ama karalıyım test yapmıcam
bırkac gun daha beklemeyı dusunuyorum ama ıcımden bır hıs melegımın geldıgını soyluyor
aslında fazla umıtlenmek ıstemıyorum ama boyle hıssedıyorum bılmıyorum
bırde bu aralar o kadar duygusalım kı anlatamam olur olmaz seylere aglayasım gelıyor
fundacım bebegınle ılgılı yazdıklarını okurken bıle tutamadım kendımı
bende bebegımı gorecem dıye bır heyecanla gıttım dr.a bebegımı gordum ama kalp atısı yoktu
o anı omrum boyunca unutamam dr.um bır hafta bekleyelım haftaya gelın yıne bakalım ama herseye hazırlıklı olun durum aynıysa o gun alırız demıstı ben duramadım 2 gun sonra baska dr.a gıttım o hıc beklemeye gerek yok dedı bu buyuklukte bebegın kalb atısı mutlaka gorulmelıydı dedı
yasamadıgını bıldıgım halde aldırmak ıstemedım bıraz daha ıcımde kalsın ıstedım ama dr teklıkelı oldugunu soyledı 3 gun sonra kurtaj oldum
omrum boyunca hıc o kadar aglamamıstım ustunden 8 ay gectı hala aklıma gelınce tutamıyorum kendımı allah hıc kımseye yasatmasın ınsallah en kısa zamanda hepımıze meleklerımızın haberını almayı nasıb etsın rabbım
bilmem benimki çok hafif hatta leke gibi daha tam gelmedi sizinki lekeden ne zaman sonra kana dönüşüyodu
ayliiiin minikim kızlar nasılsınız.
kuzucum gezdin geldin ooohhhh.ben bütün gün çalıştım.az önce de camları sildi. gündüz niyetli zor oluyo diye.kışlıklarıda yaptım.ohh bitti işler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?