Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

benimde doğumdan önce çok ağrılı oluyodu iğne olmadan işe gidemiyordum, ama şimdi hiç sancım olmuyo.
herkesde farklı reaksiyon oluyo demek ki a.s.

ben iyim canım sen nasılsın benim biraz kafam karışık sadece yoksa maşşallah turp gibiyim

nbr aylıncım,görüşemedık bı türlü bugün ben geldım sen gittin
kelebkçim iyiyim valla nolsun, gezdik gezdik bugün, yoruldum valla.. hala eve gidemedik bir arkadaşımızın evinde akvaryum işleri var eşim ve diğer arkadaşlar onlarla ilgileniyo bende nette dolanıyorumm.
naptın, nasıl geçti pazar günüün?

ben iyim canım sen nasılsın benim biraz kafam karışık sadece yoksa maşşallah turp gibiyim
canıım senin kafan niye karışık yaa, adet oldun mu olmadın mı diye mii?

hiç nasıl gecsın bugun evdeydım ve kömürlüğü temizledik kocişimle :bbo: ee kışa hazırlık diyelim soba yakacagımız için benneyaptımki öle yanı.sonrada domates sosunu denedım galıba tuttu,bıde belkı beceremem dıye az yaptı 3 kavanoz tutmus şükür.ohh sende gezdın bugun bı güzel havada baya güzeldı zaten

oooh mis gibi yapmışınız kömürlüğü ellerinize sağlıkk, domatesler içinde şimdiden afiyet bal şeker olsuunn.
evet bugün hava çok güzeldi, karşı tarafa geçtik orda dolaştık bayağı iftarımızı yaptık şimdi arkadaşımıza geldik..
günler çok çabuk geçiyo ya yaz diye mi nedir haftaları takip edemiyorum nerdeyse..

kesınlıkle katılıyorum bende gunlerı hıc takıp edemıyorum canım,nasıl gecıyo anlamıyorum yanı.bu arada bizim listemiz uzayıp gidiyo ama paylasımda bulunanlar cok az dimi,ne oldu bizim tayfaya be? herkez kayıp :sm_confused:

oldum sanırsam çok hafif bi pembemsi kahveye dönük düşük yaptığım zaman geldi aklıma ilk böyle bişey gelmişti benden kabus gibiydi ben listeye eklermisiniz oldum heralde

nerdesiniz kızlar yaa ben geliyorum siz kaçıyosunuz hiç karşılaşamıcazmı biz

benim genelde çook ağrım olur hastanelik olurdum ama düşükten sonraki ilk adetim nasıl oldu hiç anlamadım hiç ağrı falan yoktu.1 hafta sürdü.normale kkoyu kahve başlar aderim ama bu sefer koyu kırmızıydı.inşallah artık düzene girer de bende rahatlarım

bilmem benimki çok hafif hatta leke gibi daha tam gelmedi sizinki lekeden ne zaman sonra kana dönüşüyodu

inşallah hamilesindir tatlım.bir kaç gün dur bakalım sonra testi yaparın.ay heyecanlandım kız.bi bakıyosun çift çizgi ay inşallah:CüvCüv:

ayliiiin minikim kızlar nasılsınız.
kuzucum gezdin geldin ooohhhh.ben bütün gün çalıştım.az önce de camları sildi. gündüz niyetli zor oluyo diye.kışlıklarıda yaptım.ohh bitti işler

bakalım benimki ne zaman kana dönüşücek bu günü ilk gün olark kabul ediyoruz dimi benim tarihimi eklermisiniz listemize

ayliiiin minikim kızlar nasılsınız.
kuzucum gezdin geldin ooohhhh.ben bütün gün çalıştım.az önce de camları sildi. gündüz niyetli zor oluyo diye.kışlıklarıda yaptım.ohh bitti işler

amanııın ölsem bu kadar işi yapamam beeen yaaa -tatlicadiarzu-
bir gün camları silerim ertesi gün temizliği yaparım anca..
maşallahın var senin fundacıımm, afferin kız sana.. :1hug:
ben hala eve gidmedim canım ya, arkadaşımıza geldik, beylerin işi var bende nette geziniyorumm.
bir facebooka bir buraya:)

yelizcim sen sanırsam hamilessiiinn, lolocum senimnde ilk günüünn..
haydi vbakalım hayırlısı olsuunnn..
hahah ben böle son noktayı koydum iştee...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…