- Konu Sahibi minik_kelebek
-
kıslarrr biliyorum çok acı bi olayy rabbm bidaha yaştmasnn aynı duyguları bende yaşdmm mart ayında ama haziranda hamile kaldım şuan 11 haftalık hamileyim şükürlr olsnn bakın en azından hamile kalabiliyorzz inşş en kısa zamnda sizde hamilee kalırsnzz kendinize dikkat edin üşütmyinn kalırsnz ayrıca ben hamile kalmdn önce folbiol kullandmm
Canim bende de degisiklik yok 34 gün oldu hala tik yok. Biliyorsun 2-3 gün önce test yapmistim, negatif cikmisti, kasik agrilar hafif su anda, valla bilmiyorum. Beklemekten baska care yok gibi.
evet canım bıraz daha bekle tekrar test yaparsın cunku benım 10 gun gectıkten sonra test yapmıstım ve 2.çizgi okadar siliktiki doktor yenı bır gebelık demıstı.gunum gectıgı gıbı yapsaydım negatif cıkcakmıstı.bıde eczaneden bir günlük dahı gebelıgı ölcebılen test al diğerleri pekde iyi olmuyo.neuyse beklıyoruz bakalım heycanla :1hug:
ya kızlar siz geldiniz ben çıkıyorrumm, çok üzüldüm şimdi..
dışarı çıkıyoruz biz eşimle çook öpüyorum sizi, bol muhabbetler canlarım beniimm.
benim adet tarihime 5 gün vardı test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı.yani oldu mu bişiler çıkyo erken yada geç.silik bi çizgiydi daha çok yeni olduğunu sörlemişti dr umuz.:ecrin_bebek:
iyiyim sen nasılsın fundacım,tüh aylıncım ben geldım sen cıktın
bırde her insanda farklılık gösterebılıyor demekkı.hemde senın 5 gun varken cıkmıs :1shok: ve test yaptın evde kan tahlılı degıl dimi canım? neyse ama bırde benım adetım düzenlı degıldı heray 1 hafta ileri giderdi ondan ben 10gun gecınce yaptım
ay sorma işler zaten hep beklıyo,bende bugun domates sosu yapıp hazırlıcam galıba.sağolsun benımkılerı hep anne yapardı ama ilk defa kendım denenmek istiyorum.ama tuzunu nekadar koyacagımı hala kestıremedım ya cok tuzlu olursa yada az koyarsam
idrar testi canım.dr 21 adet olacağımı söylemişti bana.benimde kasıklarım ağrıyodu kahverengi lekelenmde başlayınca tamam hastalancam dedim.bel ağrısı karın ağrısı adet belirtisine dair herşey var dı yani.evde test vardı dyr bi yapayım dedim.yaptığımda hamile olduğumu görmüştüm.nasıl ağlamıştım bi bilsen.elim ayağım titremişti inanamamıştım.
canım sormuşmuydu m bilemdim ama senın ilk hamilleğin naısl oldu bebiş yok dimi şimdi sende
tuzu belirgin olsun canım öyle zehir gibi de olmucak.bende fasülye ve barbunya yapıcam buğün.barbunyalar kocişe ayit tabi.hep o yapıyo onları.
kızlar benden dün açık kahve bi leke geldi gerisi gelmedi çok hafif belimde kasığımda hassasiyet var o kadar ne bu şimdi adetmi oluyorum yoksa bilmem yoktur yaa daha düşük yapalı bir ay bile olmadı sizde böyle olmuşmuydu kafam karıştı 13 ünde olmam gerekiyo normalde
kızlar benden dün açık kahve bi leke geldi gerisi gelmedi çok hafif belimde kasığımda hassasiyet var o kadar ne bu şimdi adetmi oluyorum yoksa bilmem yoktur yaa daha düşük yapalı bir ay bile olmadı sizde böyle olmuşmuydu kafam karıştı 13 ünde olmam gerekiyo normalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?