Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ya kızlar siz geldiniz ben çıkıyorrumm, çok üzüldüm şimdi..
dışarı çıkıyoruz biz eşimle çook öpüyorum sizi, bol muhabbetler canlarım beniimm.

tebrik ederim.sağlıkla kucağın alırsın inşallah.darısı bizlerin başına.bol bol dua et bizler için olurmu.hamişlerin duası kabul olurmuş

Canim bende de degisiklik yok 34 gün oldu hala tik yok. Biliyorsun 2-3 gün önce test yapmistim, negatif cikmisti, kasik agrilar hafif su anda, valla bilmiyorum. Beklemekten baska care yok gibi.

evet canım bıraz daha bekle tekrar test yaparsın cunku benım 10 gun gectıkten sonra test yapmıstım ve 2.çizgi okadar siliktiki doktor yenı bır gebelık demıstı.gunum gectıgı gıbı yapsaydım negatif cıkcakmıstı.bıde eczaneden bir günlük dahı gebelıgı ölcebılen test al diğerleri pekde iyi olmuyo.neuyse beklıyoruz bakalım heycanla :1hug:

iyilik aylincim ya buğün çok geç kalktım 12 de maymun gibiyim.bu kadar yatmaya alışık olmayınca bi tuhaf oldum ya.öyle saf saf dolanıyorum evde valla canım da bişi yapmak istemiyo.

benim adet tarihime 5 gün vardı test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı.yani oldu mu bişiler çıkyo erken yada geç.silik bi çizgiydi daha çok yeni olduğunu sörlemişti dr umuz.:ecrin_bebek:

benim adet tarihime 5 gün vardı test yapmıştım çift çizgi çıkmıştı.yani oldu mu bişiler çıkyo erken yada geç.silik bi çizgiydi daha çok yeni olduğunu sörlemişti dr umuz.:ecrin_bebek:

bırde her insanda farklılık gösterebılıyor demekkı.hemde senın 5 gun varken cıkmıs :1shok: ve test yaptın evde kan tahlılı degıl dimi canım? neyse ama bırde benım adetım düzenlı degıldı heray 1 hafta ileri giderdi ondan ben 10gun gecınce yaptım

ay sorma işler zaten hep beklıyo,bende bugun domates sosu yapıp hazırlıcam galıba.sağolsun benımkılerı hep anne yapardı ama ilk defa kendım denenmek istiyorum.ama tuzunu nekadar koyacagımı hala kestıremedım ya cok tuzlu olursa yada az koyarsam

idrar testi canım.dr 21 adet olacağımı söylemişti bana.benimde kasıklarım ağrıyodu kahverengi lekelenmde başlayınca tamam hastalancam dedim.bel ağrısı karın ağrısı adet belirtisine dair herşey var dı yani.evde test vardı dyr bi yapayım dedim.yaptığımda hamile olduğumu görmüştüm.nasıl ağlamıştım bi bilsen.elim ayağım titremişti inanamamıştım.

tuzu belirgin olsun canım öyle zehir gibi de olmucak.bende fasülye ve barbunya yapıcam buğün.barbunyalar kocişe ayit tabi.hep o yapıyo onları.

bende test yapmıstım evde tabı beklıyorum tepesınde bı baktım negatıf bölüm kopkoyu oldu diğer taraf bombostu,üzülerek içeri gectim tam kagıdını atıcaktım sonrada kasetı atıcaktım ama kagıttakı 5 dakıka sonra sonuca bakınız yazıyodu.kosarak lavobaya gıttım bı baktım silik bı cızgı elım ayagım titrek bı sekılde eşimin yanına gıttım ve basladım aglamaya,gittik tekrar baktık ve hamıleydım.cok baska bı duyguydu.inşallah Allah tekrar yasamayı ve 9 ay sonunda bebegımızı saglıkla kucagımıuza almayı nasıp eder :CüvCüv::ecrin_bebek:

kızlar benden dün açık kahve bi leke geldi gerisi gelmedi çok hafif belimde kasığımda hassasiyet var o kadar ne bu şimdi adetmi oluyorum yoksa bilmem yoktur yaa daha düşük yapalı bir ay bile olmadı sizde böyle olmuşmuydu kafam karıştı 13 ünde olmam gerekiyo normalde

canım sormuşmuydu m bilemdim ama senın ilk hamilleğin naısl oldu bebiş yok dimi şimdi sende

canım benim bebiş tedaviyle oldu.geçen sene eylül ayında başlamıştık tedaviye 10 ay sonra hamile kalmıştım.benim yumurtlama problemim var.çok geç adet oluyorum bu yüzden de kist oluşabiliyo.gonal-f adında iğne tedavisiyle hamile kalmıştım.aslında hiç beklemediğim bir andı.yine olmadı diye düşünürken bebeğim gelmişti bana ama çabuk terketti.4 gün sonra cinsiyetini öğrenmeye gi diceltik rendavumuzu almıştık dr dan.ama nasip olmadı.3 aylık bebğimin kalbi durmuş çok ama çok ağladımsenağlama hala da ağlıyorum.çok istemiştim ama nasip olmadı.
9 temmuzda kürtaj oldum.dr korunmama gerek olmadığını söyledi.şimdi çalışmalara başlıyoruz.hayırlısı bakalım.kendiliğinden olmazsa.ekim de tedaviiye başlıycaz yine

tuzu belirgin olsun canım öyle zehir gibi de olmucak.bende fasülye ve barbunya yapıcam buğün.barbunyalar kocişe ayit tabi.hep o yapıyo onları.

ben daha almadım taze fasulye ama bu salı alcam pazardan.aynı bende öyle yapıyom fasulyeyı domatesle hafıf kavuruyom suyunu cekınce dogru buzluga.... barbunyayı nası yapıyon eşim onu cok sevıyo ama daha hıc denemedım şahsen

canım belkı içerde kalan pis kan olabılır gelen.daha cunku baya var adetıne buarada siz korunmuyormuydunuz canım hamiş olma ihtimalin varmı yanı :1shok:

13 ne daha var canım telaş etme. belki hamilesindir.değilsende sorun değil.hem düzene girmesi zaman alıyo 38 gün sonra oldum.bir hafta geçmeden tekrar oldum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…