• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben daha almadım taze fasulye ama bu salı alcam pazardan.aynı bende öyle yapıyom fasulyeyı domatesle hafıf kavuruyom suyunu cekınce dogru buzluga.... barbunyayı nası yapıyon eşim onu cok sevıyo ama daha hıc denemedım şahsen

ayıkla çiğden koy buzdolabı poşetine .yallah buzluğa.en kolay o oluyo zatenn

canım benim bebiş tedaviyle oldu.geçen sene eylül ayında başlamıştık tedaviye 10 ay sonra hamile kalmıştım.benim yumurtlama problemim var.çok geç adet oluyorum bu yüzden de kist oluşabiliyo.gonal-f adında iğne tedavisiyle hamile kalmıştım.aslında hiç beklemediğim bir andı.yine olmadı diye düşünürken bebeğim gelmişti bana ama çabuk terketti.4 gün sonra cinsiyetini öğrenmeye gi diceltik rendavumuzu almıştık dr dan.ama nasip olmadı.3 aylık bebğimin kalbi durmuş çok ama çok ağladımsenağlama hala da ağlıyorum.çok istemiştim ama nasip olmadı.
9 temmuzda kürtaj oldum.dr korunmama gerek olmadığını söyledi.şimdi çalışmalara başlıyoruz.hayırlısı bakalım.kendiliğinden olmazsa.ekim de tedaviiye başlıycaz yine

canım kıyamam ya aglama sakın :teselli: :1hug: o melek oldu artık senın üzülmenı hıc istemez insallah tekrar hamiş olcaz ve busefer bebıslerımız kucagımıza alcaz inşallah

canım belkı içerde kalan pis kan olabılır gelen.daha cunku baya var adetıne buarada siz korunmuyormuydunuz canım hamiş olma ihtimalin varmı yanı :1shok:

hayır korunmuyorum ben hiç korunmadım pis kan gibi değil temiz çok açık kahverengi sarıya dönük dün geldi daha bişey yok piskolojikmidir bilmiyorum ama sanki göğsümün kahverengi kısımları genişlemiş gibi üfff bi an önce adet olim yaa böyle düşünmekten iyidirbenneyaptımki

hayır korunmuyorum ben hiç korunmadım pis kan gibi değil temiz çok açık kahverengi sarıya dönük dün geldi daha bişey yok piskolojikmidir bilmiyorum ama sanki göğsümün kahverengi kısımları genişlemiş gibi üfff bi an önce adet olim yaa böyle düşünmekten iyidirbenneyaptımki

ay canım ya yınede telaş etme adet olursan umut bıdahahakı aya kalır ama olurda hamişsen valla hepimiz inan sen kadar sevıncez canım.ayy hadi bakalım baya arttı hamişlik bekıleyenler cok heycanlı

ne bilim benim hiç umudum yok ama düşürdüğüm bebişte umut etmediğim bi zamanda gelmişti

domatesleri yıka kabuklarını soy.(uzun domates olacak )
enlemesine ortadan ikiye böl.çekirdeklerini çıkar(limon gibi elinle sıkınca çekirdekler çıkıyo)
yemeklik doğra.tuzunu ekle .tuzu bol olacak.
kaynamaya başladıktan sonra yarım saat tut ateşte.piştikten sonra kavanozlara koy.kavanoza koyarkende ateşin altını kapatma kısık kalsın.sıcsk sıcak koy kavanozlara.
ağzını iyice sık.ters çevir 1-2 gün öyle dursun.sonra düzelt ve kilerine kaldırabilirsin.ben yarım kiloluk kavanozlara yapıyorum .kullanımı daha kolay oluyo
kolay gelsin.

canım benim saol.deniyim bakıyım bende inşallah tuzunu tutturabilirim.kolay gelsin sanada canım.

kızlar ben hala edet olmadım ve goguslerım fecı agrımaya basladı ama karalıyım test yapmıcam
bırkac gun daha beklemeyı dusunuyorum ama ıcımden bır hıs melegımın geldıgını soyluyor
aslında fazla umıtlenmek ıstemıyorum ama boyle hıssedıyorum bılmıyorum
bırde bu aralar o kadar duygusalım kı anlatamam olur olmaz seylere aglayasım gelıyor

fundacım bebegınle ılgılı yazdıklarını okurken bıle tutamadım kendımı
bende bebegımı gorecem dıye bır heyecanla gıttım dr.a bebegımı gordum ama kalp atısı yoktu
o anı omrum boyunca unutamam dr.um bır hafta bekleyelım haftaya gelın yıne bakalım ama herseye hazırlıklı olun durum aynıysa o gun alırız demıstı ben duramadım 2 gun sonra baska dr.a gıttım o hıc beklemeye gerek yok dedı bu buyuklukte bebegın kalb atısı mutlaka gorulmelıydı dedı
yasamadıgını bıldıgım halde aldırmak ıstemedım bıraz daha ıcımde kalsın ıstedım ama dr teklıkelı oldugunu soyledı 3 gun sonra kurtaj oldum
omrum boyunca hıc o kadar aglamamıstım ustunden 8 ay gectı hala aklıma gelınce tutamıyorum kendımı allah hıc kımseye yasatmasın ınsallah en kısa zamanda hepımıze meleklerımızın haberını almayı nasıb etsın rabbım

iyi canım senden,baktım kimseler olmayınca bende barı mutfaga gıdeyım dedımcokacimcoook.aksam ıcın şöyle buz gibi limonata yapıyorum,güzel olur inşallah ilk denemem :utangac: ee sen nasılsın canım

amin inşallah belkide bebeğin şu an içindedir inşallahda bu sefer kucağınada alırsın bebeğini

kızlar ben adet oldum galiba hafif pembe leke geldi devamı da gelir sanırım ama hiç ağrım falan yok lekede temiz geldi demekki içim tamamen temizlenmiş sizin düşükten sonraki ilk adetiniz nasıl olmuştu ağrınız olmuşmuydu ve nasıl başlamıştı

kızlar ben hala edet olmadım ve goguslerım fecı agrımaya basladı ama karalıyım test yapmıcam
bırkac gun daha beklemeyı dusunuyorum ama ıcımden bır hıs melegımın geldıgını soyluyor
aslında fazla umıtlenmek ıstemıyorum ama boyle hıssedıyorum bılmıyorum
bırde bu aralar o kadar duygusalım kı anlatamam olur olmaz seylere aglayasım gelıyor

fundacım bebegınle ılgılı yazdıklarını okurken bıle tutamadım kendımı
bende bebegımı gorecem dıye bır heyecanla gıttım dr.a bebegımı gordum ama kalp atısı yoktu
o anı omrum boyunca unutamam dr.um bır hafta bekleyelım haftaya gelın yıne bakalım ama herseye hazırlıklı olun durum aynıysa o gun alırız demıstı ben duramadım 2 gun sonra baska dr.a gıttım o hıc beklemeye gerek yok dedı bu buyuklukte bebegın kalb atısı mutlaka gorulmelıydı dedı
yasamadıgını bıldıgım halde aldırmak ıstemedım bıraz daha ıcımde kalsın ıstedım ama dr teklıkelı oldugunu soyledı 3 gun sonra kurtaj oldum
omrum boyunca hıc o kadar aglamamıstım ustunden 8 ay gectı hala aklıma gelınce tutamıyorum kendımı allah hıc kımseye yasatmasın ınsallah en kısa zamanda hepımıze meleklerımızın haberını almayı nasıb etsın rabbım

canım belkıde alırız hayırlı haberlerını neyse beklıyoruz bakalım ,maalesef o kürtaj meselesıne hıc gırmek dahı9 ıstemıyorum benım ıcınde cok zor bı dönemdı hala üzülüyorum ama bu bı fayda saglamıyor maalesef.her seyde vardır bır hayır,sende üzülme canım artık:teselli:

kızlar ben adet oldum galiba hafif pembe leke geldi devamı da gelir sanırım ama hiç ağrım falan yok lekede temiz geldi demekki içim tamamen temizlenmiş sizin düşükten sonraki ilk adetiniz nasıl olmuştu ağrınız olmuşmuydu ve nasıl başlamıştı

canım benim ilk adetim çok ağrılı ve çok kanamalı oldu herkesin aynı değildir belki ama 5 gün sürdü ve 5 gün boyunca ağrım oldu benim.inşallah senin çok ağrın olmaz valla dayanılmıyor bu adet sancılarına.

Son düzenleme:

canım benımde ılk adetım cok normaldı,aynı eskıler gıbı,adet olmadan 2 gun önceden hafıf hafıf karnımagrıdı sonra adet oldum hep ılk 2 gunum sancılı gecer yıne aynı gectı.herhamgı bı degısıklık olmadı ve eskıdende 7 gun sürerdı yine öyle oldu ama herkez bır degıldır sende aksı olursa panık yapma bence,belkı eskısı gıbı olur belkıde nılay gıbı farklılık gösterır.ama benımde aynı sen gıbı acık kırmızı ve cok temızdı.sonra yogunlastı

Son düzenleme:
benim normalde adetten bi kaç gün önce başlardı sancılarım ilk önce koyu kahverengi gelir sonra kana dönüşürdü bir veya iki gün sürer sancım sonra geçerdi bu sefer farklı başladı bi kaç gündür yoğun bi akıntım vardı şimdi pembe değişik oldu yani hiçde ağrım yok gayet iyiyim belkide düşükten sonra değişmişti adet belirtilerim yada o kadar kan ve pıhtı gelmiştiki benden içim tertemiz olmuştur bu yüzden bu kadar rahatımdır

iyi akşamlar kadınlar kulubunun güzel hatunlarıııı..
napıyosunuz bakalımm..
karamelekçiiim hamile misin yoksa yaaa, hheyecanlandım bende şimdiiiii....

Back