• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

pantane dalgalı saçlar için olanını.ama tutam tutam ya çok kötü
bakımda yapıyorum hafta da bir bemiks ampül evigen ampül bepantane ampül bir de badem yağı karıştırıyorum. 2 haftadır çok dökülüyo ondan önce bişi yoktu.adet olmaya başladığımdan beri yani acaba bi ilşkisi olabilirm mi

bak şimdi banada noldu anlatim sana..
hamile kalmadan önce saçlarım bir güzeldi ipek gibi taranmasında falan hiç sorun yoktu, ne zaman hamile kaldım, saçlarım ıslanınca keçe gibi oluyo resmen kördüğüm.
tararken gözlerimden yaş geliyodu.
yarım şişe saç kremi kullanıyodum nerdeyse, dökülmeside cabası.
şimdi de geçti sayılır ama yinede biraz karışıyo banyodan sonra.
ben gliss'in şampuanını ve sıvı saç kremini kullanıyorum. bayağı farketti, daha rahat taranıyor ve daha az dökülüyor. bir dene istersen.

bende düşünüyordum şampuanımı değiştirsem mi diye.hemen hemen bi 10 senedir aynı şampuanı kullanıyorum.korkuyorum da daha beter olursa diye.deneyim olmazsa. benimde keçe gibi açıcam diye mahvoluyorum.ne oluyo bize yaa

anlamadım şekercimm noluyo vallaaa, olsun kökü bizde uzar yinee:)

bak bu yapraknil arkadaşımız varya acem kızın hamile dediği..
bir kaç ay önce boş gebelik yaşamışi pkosu varmış, eşinin spermlerindede sorun varmış, bu a dr'u gel aşılama yapalım demiş ama kızcağız hamile kalmış.
onun için hiç pkoluyum falan deme hiç belli olmuyu bu işler:)

anlamadım şekercimm noluyo vallaaa, olsun kökü bizde uzar yinee:)

bak bu yapraknil arkadaşımız varya acem kızın hamile dediği..
bir kaç ay önce boş gebelik yaşamışi pkosu varmış, eşinin spermlerindede sorun varmış, bu a dr'u gel aşılama yapalım demiş ama kızcağız hamile kalmış.
onun için hiç pkoluyum falan deme hiç belli olmuyu bu işler:)

ayy gerçekten mi inşallah kuzum ya.ne bileyim kendiliğinden olmaz gibi geliyo.ialçlarla bile zar zor yumurtalarım büyüdü.en son iğne işe yaramıştı.gonal-f (150 mg la başlamıştım)
ama böyle duyuncada içim kıpır kıpır oluyo.çoook heyecanlandım birden.:emir_bebek:
bu ay çalışmalara devam zaten tedavi zamanına da az kaldı ya.hayırlısı neyse o olsun.

off ya yenı geldım herkez cıkmıs galıba,pretty gıremedım yarım saat kk ya sonra anneme gectım anca geldım bı yandan yemek hazırlıyom bıyandan topiğimizi okuyomee aylıncım senden nbr

canım benim tüpler kapalı ara vermeme gerek yok normal yolla olamaz bebiş ben kürtaj olmadım 7 haftalıktı kendiliginden düştü

ee acem kızı sen nasıl hamiş kalmıstın tüpler kapalı yazmısın ya merak ettım.ama canım bı bakmassın hepimizden önce hamiş olmussun yeterkı Allah nasıp etsın o yolunu bulur bi süpriz yapar belkıde sana :1hug: bu arada düşükten sonra baktımı doktorun parca kalmısmı diye

ayy gerçekten mi inşallah kuzum ya.ne bileyim kendiliğinden olmaz gibi geliyo.ialçlarla bile zar zor yumurtalarım büyüdü.en son iğne işe yaramıştı.gonal-f (150 mg la başlamıştım)
ama böyle duyuncada içim kıpır kıpır oluyo.çoook heyecanlandım birden.:emir_bebek:
bu ay çalışmalara devam zaten tedavi zamanına da az kaldı ya.hayırlısı neyse o olsun.

ay canım için kıpır kıpır olsun zaten,bakarsın bebiş bi süpriz yapıverır.anıden calar kapıyı,moral zaten cok önemlı sen kafana pco yu yada yumurtalarını falan takma.gerekırse yıne ilac tedavısı uygulanır ama en ıyı ılac ınsanın kendısıdır canımkaydirigubbakcemile5.ınsan enıyı kendıkendını tedavı eder yeterkı moral olsun stres olmasın :1hug: a.s.

gözek,sevvin ve iipek arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.umarım bundan sonra hep güzel şeyler paylaşmak için burada toplanacağız.
ipek cim 2 kez düşük yaptım demişsin kan pıhtılaşması sorunu varmış herhalde peki ilk düşükten sonra mı bu anlaşıldı canım yoksa 2. sinden sonramı.

canım yazını gec okusm kusura bakma
2. dusukten sonra yaptırdık testlerı 2. den sonra anlasıldı
ılk dusukte test yapmıyorlar zaten hatta 3 ten sonra yapıyolarda bız yınede yaptırdık 2 de canım

off ya yenı geldım herkez cıkmıs galıba,pretty gıremedım yarım saat kk ya sonra anneme gectım anca geldım bı yandan yemek hazırlıyom bıyandan topiğimizi okuyomee aylıncım senden nbr

iyiyiim canım benim, bende masamı hazırladım misafirim var iftara kızartmalar yapıcam biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum..
sen nasılsın kelebekçiim :1hug:

fundaaaam canım benim sen hiç pko nu falan takma kafana, yeterki için rahat olsun..
stres en büyük düşman biliyosun, bak benim içime doğuyo senin böööle sana benzeyn güzel mi güzel bir kızın olcakk...

ee acem kızı sen nasıl hamiş kalmıstın tüpler kapalı yazmısın ya merak ettım.ama canım bı bakmassın hepimizden önce hamiş olmussun yeterkı Allah nasıp etsın o yolunu bulur bi süpriz yapar belkıde sana :1hug: bu arada düşükten sonra baktımı doktorun parca kalmısmı diye

canım düşükten sonra ultrasonda bakıldı rahim ter temiz görünüyordu dr dediki kürtaja gerek yok benim normal gebelik degildi tüp bebekti canım inşallah canım hepimiz bi gün bebişlerimizi kucagımızada alırız anca kredi borclarımız bittikten sonra yaptıra biliriz

iyiyiim canım benim, bende masamı hazırladım misafirim var iftara kızartmalar yapıcam biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum..
sen nasılsın kelebekçiim :1hug:

bende masayı hazırlıyodum,iyiyim canım neyse hadı sana misafirlerinle iyi iftarlar canım.Allah kabul etsın oruclarımızı inşallah.enkısa zamanda görüşmek üzere kaydirigubbakcemile3 a.s.

canım düşükten sonra ultrasonda bakıldı rahim ter temiz görünüyordu dr dediki kürtaja gerek yok benim normal gebelik degildi tüp bebekti canım inşallah canım hepimiz bi gün bebişlerimizi kucagımızada alırız anca kredi borclarımız bittikten sonra yaptıra biliriz

canım inşallah tüp bebege bile gerek kalmadan süpriz hamiş olursun valla cok içten diliyorum canım.inşallah hepimiz mutlu birer anne oluruz şimdilik sadece meleklerimizi bekleyen anne adaylarıyız.ama inanıyorum Allah hepimize nasip edecek inşallah

hatunlaaarrr nerelerdesiniiiz bakalımm..
benim misafirlerim balkonda sigara molası verdiler(evde içirtmiyorum kimseye). bende bir arkadaşlarıma bakayım dediim.
günü yaklaşan fıstıklar,hiç hamilelik belirtisi falan olan yok mu acabaaaa...
haydi listemizde hamileler çoğalsssssıııııın bakalıım...

ben burdayım canımcım.hehe bende evde içirtmiyorum sigara.balkonlar ne güne duruyo .şimdi geldik bizde koçişle eve bebişi yanan arkadaşıma gittik.ailecek geçmiş olsuna .

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Karamelek.............................05.09
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................12.09
Serdi.....................................12.09
Lolo.......................................13.09
kalimerom..............................16.09
Fındık kurdu...........................20.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Yazgülüm..............................
Özlem...................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................
Zeyno.....................................
Naz&pıtırcık............................
İipek.......................................
sevvin.....................................
Gözek....................................
Tuanna...................................

:CüvCüv::emir_bebek:hihoyyyt

Back