- Konu Sahibi minik_kelebek
fundacım ne kullanıyosun şampuan olarak? belki onunla alakalıdır..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
anlamadım şekercimm noluyo vallaaa, olsun kökü bizde uzar yinee:)
bak bu yapraknil arkadaşımız varya acem kızın hamile dediği..
bir kaç ay önce boş gebelik yaşamışi pkosu varmış, eşinin spermlerindede sorun varmış, bu a dr'u gel aşılama yapalım demiş ama kızcağız hamile kalmış.
onun için hiç pkoluyum falan deme hiç belli olmuyu bu işler:)
hımmmm inşallah canım. sen başlamışmıydın çalışmalara.biz seni listeye ekledik mi acem dur bi bakim.
canım benim tüpler kapalı ara vermeme gerek yok normal yolla olamaz bebiş ben kürtaj olmadım 7 haftalıktı kendiliginden düştü
ayy gerçekten mi inşallah kuzum ya.ne bileyim kendiliğinden olmaz gibi geliyo.ialçlarla bile zar zor yumurtalarım büyüdü.en son iğne işe yaramıştı.gonal-f (150 mg la başlamıştım)
ama böyle duyuncada içim kıpır kıpır oluyo.çoook heyecanlandım birden.
bu ay çalışmalara devam zaten tedavi zamanına da az kaldı ya.hayırlısı neyse o olsun.
gözek,sevvin ve iipek arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz.hepinize ayrı ayrı geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum.umarım bundan sonra hep güzel şeyler paylaşmak için burada toplanacağız.
ipek cim 2 kez düşük yaptım demişsin kan pıhtılaşması sorunu varmış herhalde peki ilk düşükten sonra mı bu anlaşıldı canım yoksa 2. sinden sonramı.
off ya yenı geldım herkez cıkmıs galıba,pretty gıremedım yarım saat kk ya sonra anneme gectım anca geldım bı yandan yemek hazırlıyom bıyandan topiğimizi okuyomee aylıncım senden nbr
ee acem kızı sen nasıl hamiş kalmıstın tüpler kapalı yazmısın ya merak ettım.ama canım bı bakmassın hepimizden önce hamiş olmussun yeterkı Allah nasıp etsın o yolunu bulur bi süpriz yapar belkıde sana :1hug: bu arada düşükten sonra baktımı doktorun parca kalmısmı diye
iyiyiim canım benim, bende masamı hazırladım misafirim var iftara kızartmalar yapıcam biraz daha zaman geçsin diye bekliyorum..
sen nasılsın kelebekçiim :1hug:
canım düşükten sonra ultrasonda bakıldı rahim ter temiz görünüyordu dr dediki kürtaja gerek yok benim normal gebelik degildi tüp bebekti canım inşallah canım hepimiz bi gün bebişlerimizi kucagımızada alırız anca kredi borclarımız bittikten sonra yaptıra biliriz