Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

evet aylıncım aynen bende salya sümük agladım onlar barısırkensenağlama evet bıraz aglak bı dizi ama ben cok sevıyorum avrupa yakasınıda arada bı tekrardan izliyorum.cok uzak kaldım sormaya ama ınan vaktım olsa zaten ayrılmam pc basında sırnaşık şey neyse şu 2 günde gecsın sonra burdayım inşallah :sm_confused:

canım duruma göre adetın 4 gün geri gelıyo galıba,8 temmuzdan 4 agustosa ,4 agustostan 28 agustosa.bişe yoktur ınsallah sıkma canını,bundan önce kac gunde bır olurdur,benım kürtajdan önce hep bı hafta ileri giderdi ama kürtajdan sonraki ilk adetım sadece 3 gun gecıkmelı geldı,bu benım ıcın daha ıyı oldu belkıde düzene gırdı.senın nasıldı önceden?

kelebekçiğimiz maalesef iki gündür kuzenleriyle gezmekten bize bakamıyooo kaydirigubbakcemile

ben geldim marketten ama, bir yandan mutfakta yemek yapıyom, bi yandan sizi dinliyom kaydirigubbakcemile5

ben burda bır isyan seziyorum sankı ayy ben sızlerı hıc ihmal edermıyım canlarım benım ya kader arkadaslarım benım :1hug: geldım geldım öpüyom hepinizi a.s.

öncelıkle gecmiş olsun canım inşallah tekrar hamıle kalırsın ve Allah bebek isteyen herkeze sana ve bizlere hayırlı ve saglıklısını nasip eder inşallah.öpüyorum a.s.

hadı hayırlısı olsun canım ya,merakla beklıyoruz iyi haberlerını ama kırmızı kartı görmen kötü bi haber degıl unutma bu yumurtlamanın bı belırtısı en azından yumurtladıgını bılmek bıle bi umut.yeterkı umutlarımız sönmesın bıdahakı aya kalsın varsın.....a.s.

kızlaarr günaydın nasılsınız ben kıskandım sizi beni hiç soran yok bende ilk baştan beri aranızdayım tamam az giriyorum ama her sabah yazdıklarınızı okuyorum kimsede bana bişey yazmıyor banane ben kırıldım size hemde hepinize

slm..bende 2.gün önce 4-haftalık bebegımı dusurduüm..tabıkı halıyle gene hemen bebek istıyorum..ama kalsam gene düsürürmüyüm..bu konuda bılgısı olan ltf yardımcı olsun..

günaydın canım,yok bee yazıyolardır sanada cvp :teselli: ben bayadır yoktum buralarda oyuzden kacırdım kım gırıyo kım gıremıyo.bosver lolo cum aklındasındır sen herkezın eeee nbr calısmalra devammıydın sen hihoyyytkaydirigubbakcemile2 yoksa beklemedemıydın :sm_confused:

slm..bende 2.gün önce 4-haftalık bebegımı dusurduüm..tabıkı halıyle gene hemen bebek istıyorum..ama kalsam gene düsürürmüyüm..bu konuda bılgısı olan ltf yardımcı olsun..

cok gecmıs olsun canım:teselli: bu duyguları yasaman cok normal,hepimizde var bu korkulardan ama bızım umutlarımız korkularımızdan daha buyuk oyuzden bıan önce hamıle kalmak istiyoruz:CüvCüv:.bence sende korkularını bı durak gerıde bırakıp bızımle yenı umutlara yürümelısın.kafanı bosaltıp sadece hayırlısını ve saglıklısını isteyip beklemelısın.bak enazından hamıle kalabılıyorsun,yeterkı umutlarımız hiç sönmesin varsın bıraz gecıkmelı gelsın :1hug: a.s.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo......................................13.09
kalimerom.............................16.09
Fındık kurdu..........................20.09
Tuğra85................................22.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................belirsiz(şimdilik):sm_ confused:
Minik kelebek........................04.10
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................

merakla tabloda yanına nazar boncugu koyacagımız hamişleri beklıyorum ayyy cok heycanlı yaa,Allah hepimize nasip etsın anne olmayı ve saglıklı bır bebişi

ben bekliyorum düşükten sonra adet olmadım hiç 13 ünde olması lazım olduktan sonra çalışma gerçi ramazan ayındayız çalışılacak vakitteyok ama bakalımolmazsa öbür ay ilk adetimi olimde

geçmiş olsun biri düştü diye diğeride düşücek diye bişey yok aklına kötü şeyler getirme iyi düşün iyi olsun daha çok yeni düşüğün daha değerlerin bile sıfırlanmamıştır normal bu kadar duygusal olman allah herkeze sağlıklı bebekler nasib etsin a.s.

ben bekliyorum düşükten sonra adet olmadım hiç 13 ünde olması lazım olduktan sonra çalışma gerçi ramazan ayındayız çalışılacak vakitteyok ama bakalımolmazsa öbür ay ilk adetimi olimde

aaa olmazmı canım calısmaya zaman kaydirigubbakcemile3 sadece kadır gecesı bı durursun sonra tam gaz devam calısmalara hihoyyytkaydirigubbakcemile2 iftardan sonra sahura kadar dünya zaman var kısss

ayy canım benim kıyamam ben sana sormazmıyız seni nasılsın bakalım?sanada koskocaman günaydınnnkaydirigubbakcemile5

günaydın çok geçmiş olsun tatlım dr ne kadar zaman verdiyse ona göre hareket et.hayırlısı olsun..HER ŞERDE BİR HAYIR HER HAYIRDA BİR ŞER ARAMALIYIZ.sen sağlıklı olda bize minik minik yeğenler doğur:CüvCüv:

günaydın nesecrın,kıslar şimdi cıkmam lazım arkadasım dogum yapmıstı bı8 fırsatını bulup gıdemedım hayırlı olsuna.şimdi gidiyorum gelınce tekrar görüşürüz şekerler öpüyom sizi

canım çok geçmiş olsun bende yaşadığım için çok araştırma yaptım öyle birşey yokmuş tekrar yaşama falan ama genede dikkatli ve doktor kontrolünde olmak lazım folik asit kullanmayı bırakma çocuk istiyosan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…