- Konu Sahibi minik_kelebek
-
kızlar ya kürtajdan sonra bu ikinci reglim.ilkinde(4ağustos) 3gün sürdü bitti.28ağustos gene reglioldum. 5gün dolu dolu oldu.halada az az leke leke gelmeye başladı gene.yıkanıyorum bitti diyorum.akşam orucumu açtım yatmaya yakın gene gelmeye başladı az az.yıkandım yattım.gene gelmiş.sahurda hadi bi daha abdest aldım.kafayı yiycem ya.:1shok: bi tuhaflık var bende.korkmaya başladım.kürtajdan dolayımı ki? fisfisfis ama kürtajı 8 temmuzda oldum ben..yardım edin bana.
kelebekçiğimiz maalesef iki gündür kuzenleriyle gezmekten bize bakamıyooo kaydirigubbakcemile
ben geldim marketten ama, bir yandan mutfakta yemek yapıyom, bi yandan sizi dinliyom kaydirigubbakcemile5
Bende sekiz ay önce bir düşük yaptım
Doktor uzun bir süre korunmam gerektiğini söyledi
Ama artık çalışmalara başladık
Allah kimseyi aratmasın evlat özlemi çok kötüymüş hiç böyle şeyler yaşayacağımı düşünmemiştim
Kimseninde aklına gelmez sanıyorum
Allah isteyen herkeze (banada) sağlıklı akıllı fikirli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
İ N Ş A L L A H
slm kızlar ne habersınız? benım 2 gun kaldı bakalım ne olacak ama soz verdım kendıme gunum gecmeyene kadar test falan yapmıcam aslında gununde olacagını sanmıyorum cunku bu gune kadar hıc olmadı canlarım ınanın gun boyu aklıma geldıkce dua edıyorum hepımız ıcın allahım gerı cevırmez ınsallah dualarımızı herkes tv basında heralde
ya kızlar bısey sorcam dun bı baslık okudum ama bugun bulamıyorum bır bayan test yapmıstı gebelık saat 2 de alcam sonucu dıyordu onunda bel agrısı vardı bendede 5 6 gundur bel agrısı varda ondan merak ettım sonucunu hatta baslık bıle actım haber yok cok uzattım galıba hepınızı opuyorum bay
kızlaarr günaydın nasılsınız ben kıskandım sizi beni hiç soran yok bende ilk baştan beri aranızdayım tamam az giriyorum ama her sabah yazdıklarınızı okuyorum kimsede bana bişey yazmıyor banane ben kırıldım size hemde hepinize
slm..bende 2.gün önce 4-haftalık bebegımı dusurduüm..tabıkı halıyle gene hemen bebek istıyorum..ama kalsam gene düsürürmüyüm..bu konuda bılgısı olan ltf yardımcı olsun..
slm..bende 2.gün önce 4-haftalık bebegımı dusurduüm..tabıkı halıyle gene hemen bebek istıyorum..ama kalsam gene düsürürmüyüm..bu konuda bılgısı olan ltf yardımcı olsun..
ben bekliyorum düşükten sonra adet olmadım hiç 13 ünde olması lazım olduktan sonra çalışma gerçi ramazan ayındayız çalışılacak vakitteyok ama bakalımolmazsa öbür ay ilk adetimi olimde
kızlaarr günaydın nasılsınız ben kıskandım sizi beni hiç soran yok bende ilk baştan beri aranızdayım tamam az giriyorum ama her sabah yazdıklarınızı okuyorum kimsede bana bişey yazmıyor banane ben kırıldım size hemde hepinize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?