• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aynen canımcım, bende özledimm..
bende yemek yaptım bi dünya..
bugün eşim izinli onuda yapalım, bunuda yapalım canımı çıkarttı, adamcağız oruçlu herşeyi istiyo:)
ayy yorulmuşum hee, iyisin di mi şekercimm.

iyim canımcım.bende temizlik yemek derken gün geçti.arkadaşımın bebişi yanmştı ya buğün hasteneden eve geldiler.bende bişeyler hazırlıyıp gittim ziyarete.iyiler çok şükür görünce rahatladım valla.kıyamam yine gülücükler saçıyo etrafına.

nasıl bebiş yarası falan var mı?
valla yanmak zaten korkutucu bişey ama bide 10 aylık bebek dedin ya içim gitti...
iyi olmasınada çok sevindim, maşallah.

dr aradım bu arada benim ana vatanın durumu için normalmiş olur dedi kürtajdan sonra böyle süregelen kanamalar.

hmm tamam o zaman sorun yok demek kii..
ben doğum yaptığım için mi bilmiyorum 3 hafta kanamam oldu hiç durmadan 1 hafta boşluk oldu sonrada adet oldum tam 4. haftada..
üff kötüydü valla doğumda öyle çok kan kaybettim ki 11.9 olan kan değerim 8.2 ye düşmüştü..
düzene girer canım merak etme, daha çok yeni.

yaraları var tabi sarmışlar gazlı bezlerle mumya gibi olmuş çocuk.ama ağrısı yok ki keyfi yerinde.4 taneşurup vermişler ağrı kesici çinko içeren .maşallah çok tatlı da öpücük atıp duruyo

hmm tamam o zaman sorun yok demek kii..
ben doğum yaptığım için mi bilmiyorum 3 hafta kanamam oldu hiç durmadan 1 hafta boşluk oldu sonrada adet oldum tam 4. haftada..
üff kötüydü valla doğumda öyle çok kan kaybettim ki 11.9 olan kan değerim 8.2 ye düşmüştü..
düzene girer canım merak etme, daha çok yeni.

2 ündür baş dönmelerim falan oluyo şu an yine var.kanama devam ettiğ için mi acaba.gerçi çok gelmiyo ama devam ediyo yinede 5 gündür.

oh valla bebişe sevindim, Allah beterinden korusun..

baş dönmelerinin sebebi yeni düşük atlatman olabilir, kanama devam etmeside olabilir.
ben 1 ay toparlayamamıştım, şiddetli başağrıları, başdönmesi, bacaklarımda kramplar.. dr'a gittiğimde doğumdan ve kan kaybından demişlerdi.
herşeyi ona bağlamıştı dr'lar. gerçekten vitaminler, kan ilaçları sayesinde toparladım.
seninde yeni ya canımcım belki onun için olabilir, bol bol su iç, bol bol salata(yeşil yapraklı ne varsa) yap yee afiyetle şifa olsun arkadaşımaa..

saol kuzuuuum.dikkat ediyorum yediklerime, falan biraz az su tüketiyorum gerçi.ehh buna da şükür demi allah beterinden korusun:)

tabii canım, Allah beterinden korusun..
bende şu hamişlerden haberler sayfasında bir yazı var ona taktım. emzirme ve göğüs uçları ile ilgili, göğsü kopanlar bile olmuş, korktum valla..

bende şu hamişlerden haberler sayfasında bir yazı var ona taktım. emzirme ve göğüs uçları ile ilgili, göğüs ucu kopanlar bile olmuş, korktum valla..

:lepi::lepi:
bende şu hamişlerden haberler sayfasında bir yazı var ona taktım. emzirme ve göğüs uçları ile ilgili, göğüs ucu kopanlar bile olmuş, korktum valla..
sositosositosositososito:teselli::teselli:

:1shok::1shok::1shok:
yok artık yaaaa

bu site beni hasta etti valla ne kadar ağır çalışıyo.en sonunda da yine gitti.şükür girebildim tekrar.bir çözüm bulsunlar şuna yaaaa.konuya cevap göndercem diye cebelleşiyom burda

Bende sekiz ay önce bir düşük yaptım
Doktor uzun bir süre korunmam gerektiğini söyledi
Ama artık çalışmalara başladık
Allah kimseyi aratmasın evlat özlemi çok kötüymüş hiç böyle şeyler yaşayacağımı düşünmemiştim
Kimseninde aklına gelmez sanıyorum
Allah isteyen herkeze (banada) sağlıklı akıllı fikirli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
İ N Ş A L L A H

HOŞ BAYAN HİÇ :utangac:SORMA BİZİM EV 2 KATLI MERDİVENLERDEN YUVARLANDIM 10 BASAMAK KADAR HAYATIMDA İLK DEFA BAYILDIM ÇOK İİ DEĞİLİM AÇIKCASI. KOLUM SIRTIM MOSMORsenağlama.İŞE GELİNCE BUGÜN KENDİMİ SİZE ATTIM SENİN HALIN KEYFİN NASIL BAKALIM...:1hug:

canım ya cok büyükm gecmiş olsun nasıl basardın merdıvenleren düşmeyi.neyse bişe olmaz inşllah bende giremedım nezamandır uzak kaldım hamiş arkadaslarımdan :çok üzgünüm: ama mısafırlerım vardı bvırde bugun butun gun köydeydım yenı geldım eve hemen kostum pc basına.bı yandan yaprak dökümünü izliyom bi yandan gecmişi okuyom a.s

slm kızlar ne habersınız? benım 2 gun kaldı bakalım ne olacak ama soz verdım kendıme gunum gecmeyene kadar test falan yapmıcam aslında gununde olacagını sanmıyorum cunku bu gune kadar hıc olmadı canlarım ınanın gun boyu aklıma geldıkce dua edıyorum hepımız ıcın allahım gerı cevırmez ınsallah dualarımızı herkes tv basında heralde
ya kızlar bısey sorcam dun bı baslık okudum ama bugun bulamıyorum bır bayan test yapmıstı gebelık saat 2 de alcam sonucu dıyordu onunda bel agrısı vardı bendede 5 6 gundur bel agrısı varda ondan merak ettım sonucunu hatta baslık bıle actım haber yok cok uzattım galıba hepınızı opuyorum bay

bu site beni hasta etti valla ne kadar ağır çalışıyo.en sonunda da yine gitti.şükür girebildim tekrar.bir çözüm bulsunlar şuna yaaaa.konuya cevap göndercem diye cebelleşiyom burda

he valla şekerim yaa sorma banada data base error yazdı yazdıo, bi cvp yazamadım sana.. ayrıcana oku şekerim o dediğim sayfayı korku filmi gibi, bende çok tırstımmm.. (göğüs ucu ile ilgili olan) kaydirigubbakcemile2

Bende sekiz ay önce bir düşük yaptım
Doktor uzun bir süre korunmam gerektiğini söyledi
Ama artık çalışmalara başladık
Allah kimseyi aratmasın evlat özlemi çok kötüymüş hiç böyle şeyler yaşayacağımı düşünmemiştim
Kimseninde aklına gelmez sanıyorum
Allah isteyen herkeze (banada) sağlıklı akıllı fikirli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
İ N Ş A L L A H

amin canım çok saol, hoşgeldin ve geçmiş olsunn.
bidaha yaşamıcaz inşallah böyle şeyler, öpüyorum güzel haberlerini bekliyorum.. a.s.

canım ya cok büyükm gecmiş olsun nasıl basardın merdıvenleren düşmeyi.neyse bişe olmaz inşllah bende giremedım nezamandır uzak kaldım hamiş arkadaslarımdan :çok üzgünüm: ama mısafırlerım vardı bvırde bugun butun gun köydeydım yenı geldım eve hemen kostum pc basına.bı yandan yaprak dökümünü izliyom bi yandan gecmişi okuyom a.s

evet kelebekçim yaa uzak kaldın bizden, bu kadar ara verme olur muu a.s. özlüyoruz seni soora.
bende normalde çarşamba akşamları avrupa yakasını seyrediyodum şimdi yoktu yaprak dökümüne takıldım biraz, ağladım onları izlerken iki kardeşin barışması içime dokundu biraz, hep ağlak bi dizi galiba senağlama

slm kızlar ne habersınız? benım 2 gun kaldı bakalım ne olacak ama soz verdım kendıme gunum gecmeyene kadar test falan yapmıcam aslında gununde olacagını sanmıyorum cunku bu gune kadar hıc olmadı canlarım ınanın gun boyu aklıma geldıkce dua edıyorum hepımız ıcın allahım gerı cevırmez ınsallah dualarımızı herkes tv basında heralde
ya kızlar bısey sorcam dun bı baslık okudum ama bugun bulamıyorum bır bayan test yapmıstı gebelık saat 2 de alcam sonucu dıyordu onunda bel agrısı vardı bendede 5 6 gundur bel agrısı varda ondan merak ettım sonucunu hatta baslık bıle actım haber yok cok uzattım galıba hepınızı opuyorum bay

saol canım benim,Allahım inşallah dualarımızı duyar ve kabul eder.
dediğin başlığı ben okumamışım bilemicem onun için. ama senin inşallah güzel haberlerini alırız, hadi bakalım biraz daha sabır iki gün kalmııışş..

Back