- Konu Sahibi minik_kelebek
-
dr aradım bu arada benim ana vatanın durumu için normalmiş olur dedi kürtajdan sonra böyle süregelen kanamalar.
hmm tamam o zaman sorun yok demek kii..
ben doğum yaptığım için mi bilmiyorum 3 hafta kanamam oldu hiç durmadan 1 hafta boşluk oldu sonrada adet oldum tam 4. haftada..
üff kötüydü valla doğumda öyle çok kan kaybettim ki 11.9 olan kan değerim 8.2 ye düşmüştü..
düzene girer canım merak etme, daha çok yeni.
sositosositosositososito:teselli::teselli:tabii canım, Allah beterinden korusun..
bende şu hamişlerden haberler sayfasında bir yazı var ona taktım. emzirme ve göğüs uçları ile ilgili, göğüs ucu kopanlar bile olmuş, korktum valla..
HOŞ BAYAN HİÇSORMA BİZİM EV 2 KATLI MERDİVENLERDEN YUVARLANDIM 10 BASAMAK KADAR HAYATIMDA İLK DEFA BAYILDIM ÇOK İİ DEĞİLİM AÇIKCASI. KOLUM SIRTIM MOSMORsenağlama.İŞE GELİNCE BUGÜN KENDİMİ SİZE ATTIM SENİN HALIN KEYFİN NASIL BAKALIM...:1hug:
bu site beni hasta etti valla ne kadar ağır çalışıyo.en sonunda da yine gitti.şükür girebildim tekrar.bir çözüm bulsunlar şuna yaaaa.konuya cevap göndercem diye cebelleşiyom burda
Bende sekiz ay önce bir düşük yaptım
Doktor uzun bir süre korunmam gerektiğini söyledi
Ama artık çalışmalara başladık
Allah kimseyi aratmasın evlat özlemi çok kötüymüş hiç böyle şeyler yaşayacağımı düşünmemiştim
Kimseninde aklına gelmez sanıyorum
Allah isteyen herkeze (banada) sağlıklı akıllı fikirli eli ayağı düzgün evlatlar nasip etsin
İ N Ş A L L A H
canım ya cok büyükm gecmiş olsun nasıl basardın merdıvenleren düşmeyi.neyse bişe olmaz inşllah bende giremedım nezamandır uzak kaldım hamiş arkadaslarımdan :çok üzgünüm: ama mısafırlerım vardı bvırde bugun butun gun köydeydım yenı geldım eve hemen kostum pc basına.bı yandan yaprak dökümünü izliyom bi yandan gecmişi okuyom a.s
slm kızlar ne habersınız? benım 2 gun kaldı bakalım ne olacak ama soz verdım kendıme gunum gecmeyene kadar test falan yapmıcam aslında gununde olacagını sanmıyorum cunku bu gune kadar hıc olmadı canlarım ınanın gun boyu aklıma geldıkce dua edıyorum hepımız ıcın allahım gerı cevırmez ınsallah dualarımızı herkes tv basında heralde
ya kızlar bısey sorcam dun bı baslık okudum ama bugun bulamıyorum bır bayan test yapmıstı gebelık saat 2 de alcam sonucu dıyordu onunda bel agrısı vardı bendede 5 6 gundur bel agrısı varda ondan merak ettım sonucunu hatta baslık bıle actım haber yok cok uzattım galıba hepınızı opuyorum bay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?