Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

slm..bende 2.gün önce 4-haftalık bebegımı dusurduüm..tabıkı halıyle gene hemen bebek istıyorum..ama kalsam gene düsürürmüyüm..bu konuda bılgısı olan ltf yardımcı olsun..

geçmiş olsun canım allah bir daha yaşatmasın.bu konu da çok fazla bişi söyleyemem hayatım.ben kendi dr sorduğumda hayır dedi bunu bir kere yaşaman bir daha yaşayacağın anlamına gelmez dedi.
bu arada sende hoşledin aramıza zeynocum.a.s.

sag ol canım h.b..ama bu bı degıl ıkı etttı aslında bundan 5 sene once ..3 aylık oglum öldu dogduktan sonra..ınsan halıyle korkuyooo..genede herseyın hayırlısı.

sag ol canım h.b..ama bu bı degıl ıkı etttı aslında bundan 5 sene once ..3 aylık oglum öldu dogduktan sonra..ınsan halıyle korkuyooo..genede herseyın hayırlısı.

ay canım benim başın sağolsun çok üzüldüm.çok kötü bir talihsizlik bu.yine de kötü düşünme canım ya.tabiki hepimiz korkuyoruz tekrar yaşarmıyız bunu diye elde değil sonuçta bu acıyı yaşayan bilir.inşallah bundan sonra herşey güzel olur ve yolunda gider herkes için.

aa serdi de burdaymış kız nerelerdesin sen görünmüyosun hiç
günaydın canım.nasılsın

hoşgeldin canım sefalar getirdin hemşehrim.kim aklına getirir ki bebeğini kaybedeceğini.benim aklımın ucundan geçmedi.çevremde çok duyuyordum bebeğini düşürenleri ama nedense hiç konduramadım ben kendime.hayır diyodum benim bebeğime bişi olmuycak.hiç aklıma gelmez di hiiiç.herşey bizler için bunu şimdi daha iyi anlıyorum

kıslar dereboylu benim arkadaşım(komşum)aynı sitede oturuyoruz.ben hep bahsediyodum KK yı gel senide alalaım buraya diye.nihayet geldi

valla şükocum ediyle büdü bi ikimiziz herhelde baksan kimseden ses seda yok.yeşil ışıklarıda yanıyo ama yooooklar işte hıııııh

aman yaparsın işleri benimde herşey duruyo daha ütü yapcam
yemek yapılcak oooo iki lafın belini bükelim dedim şuracıkta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…