Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ben bekliyorum düşükten sonra adet olmadım hiç 13 ünde olması lazım olduktan sonra çalışma gerçi ramazan ayındayız çalışılacak vakitteyok ama bakalımolmazsa öbür ay ilk adetimi olimde

olursun tatlım merak etme .ben olmadım deyip duruyodum bak oldum şimdi bitmek bilmiyo.kaydirigubbakcemile3

oleeeyyyy iki gün sontra kelebekçim bize kalıyooooo, yaşasssııınnn..kaydirigubbakcemile5

ooy kıyamam üzülme şekerciiimm, denk gelmemişizdir, zamanlama sorunumuz var biliyosun bi hepimiz buluşamadık burda senağlama

slm..bende 2.gün önce 4-haftalık bebegımı dusurduüm..tabıkı halıyle gene hemen bebek istıyorum..ama kalsam gene düsürürmüyüm..bu konuda bılgısı olan ltf yardımcı olsun..

çok geçmiiş olsun canım benim, hoşgeldin aramıza. valla canım benim alışmış kudurmuştan betermiş ben 6 aylık bebeiğimi erken doğum ile kaybettim, tadı damağımda kaldı tekrar istiyorum vallaaa. Allahım herkese hayırlısını göstersin. :Saruboceq:
ya biraz zor oldu ama nihayet geldim.işler duruyor

hoşgelkdin dereboylum, aylin ben.
nasılsın? :1hug:

hoşgeldin kuzuuuuum.gel anam gel bu kızlardan hayır yok yazıyoz teşrif eden bile olmuyo valla kırıldım doğrusu:dilcikar:

fundacııııım naber şekeriiimm :1hug:

iyilik aylincim sen nasılsın.işlere başlamadan bakayım bi kızlara dedim görüntü var ama ses yok kendi kendime yazıştım durdum

kızlarda işler daldıysa cevap veremediler herhalde.
sahurdan sonra uyuyamıyorum, sonrada sabah uyanmak bilmiyorum, daha yeni uyandım :)
yemeğimde var bugün, işte yapmıcam..
kitap okurum bütün gün :)

yerimseniben allah iyiliğini versin fundacım bitmek bilmiyo yazmışsın güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
başdönmelerin devam ediyo mu?

ara ara devam ediyo canım.kansız kaldım sanırsam.kuru üzüm falan yiyorum şimdi belki toparlarım biraz.
dün akşamda giremedim .eşimin elinden alamadımki neti.oyun oyun delirti beni
diziler başladı ya ne yapsın adamoyuna vurdu kendini yazık

dün yaprak dökümü çok güzeldi ya .yine salya sümük gırla gitti valla.ay sonunu göremedim ya sızmışım koltukta yine öfff

evet evet siyah kuru üzüm çok iyi geliyo, çekirdekleriyle yicen onu..
aaah aaah ben neler yedim Allah'tan geçti çok şükür şimdi kansızlık sorunum yok.
sende atlatırsın şekercim..
yaaw bugün bişe yapmak is-te-mi-yo-ruuumm.. yapmıcamda sateeen:)
dereboylu senin arkadaşınmış, şimdi okudum..
karşılaşırız inşallah bir ara.

dün yaprak dökümü çok güzeldi ya .yine salya sümük gırla gitti valla.ay sonunu göremedim ya sızmışım koltukta yine öfff

ben izledim en sonunda şey oldu, özcan denizin sevgilisi olan kıza mavi gözlü çocuk evlenme teklif etti.
benimle evlenir misin dedi orda bittiii..
evlenir mi onlar acaba?
isimlerini bilmiyorum yaa izlemiyodum ben diziyi geçen sezonlarda :1no2:

bence evlensinler ama oğlanın ailesi karşı çıkacaktır.neyse çok bişi kaçırmamışım iyi bari
izlenesi bir dizi yavrucum.tam bir aile dizisi.bu sezon son olcak zaten dizim bitiyosenağlama buna en çok koçiş seviniyo tabi . oh hiç olmazsa birinden kurluluyoruz diyo:mymeka:

biri biter biri başlar tatlişkoom, kocişine müjdeyi ver, aşk-ı memnu başlıyooo..
ya ben yaprak dökümünün kitabını okudum ve çok sevdim ama dizide olmaz artık dediğim şeyler oldu..
hem aile dizisi hem nekadar olmayacak şey varsa hepsi var., kardeşler birbirinin kocasıyla, erkek kardeş yolsuzluk yapıyo, gelin desen ayrı edepsizz normal hayatta olur mu bunlaaarr.. anaaam naparlar adamı:)
bende izlememişim iyiki demi herşeyi biliyom, arkadaşlarım sağolsunlaar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…