- Konu Sahibi minik_kelebek
-
ben bekliyorum düşükten sonra adet olmadım hiç 13 ünde olması lazım olduktan sonra çalışma gerçi ramazan ayındayız çalışılacak vakitteyok ama bakalımolmazsa öbür ay ilk adetimi olimde
evet aylıncım aynen bende salya sümük agladım onlar barısırkensenağlama evet bıraz aglak bı dizi ama ben cok sevıyorum avrupa yakasınıda arada bı tekrardan izliyorum.cok uzak kaldım sormaya ama ınan vaktım olsa zaten ayrılmam pc basında sırnaşık şey neyse şu 2 günde gecsın sonra burdayım inşallah :sm_confused:
kızlaarr günaydın nasılsınız ben kıskandım sizi beni hiç soran yok bende ilk baştan beri aranızdayım tamam az giriyorum ama her sabah yazdıklarınızı okuyorum kimsede bana bişey yazmıyor banane ben kırıldım size hemde hepinize
slm..bende 2.gün önce 4-haftalık bebegımı dusurduüm..tabıkı halıyle gene hemen bebek istıyorum..ama kalsam gene düsürürmüyüm..bu konuda bılgısı olan ltf yardımcı olsun..
ya biraz zor oldu ama nihayet geldim.işler duruyor
hoşgeldin kuzuuuuum.gel anam gel bu kızlardan hayır yok yazıyoz teşrif eden bile olmuyo valla kırıldım doğrusu:dilcikar:
eee anlat bakalım kuzucuk
olursun tatlım merak etme .ben olmadım deyip duruyodum bak oldum şimdi bitmek bilmiyo.kaydirigubbakcemile3
yerimseniben allah iyiliğini versin fundacım bitmek bilmiyo yazmışsın güldürdün beni kaydirigubbakcemile3
başdönmelerin devam ediyo mu?
kızlarda işler daldıysa cevap veremediler herhalde.
sahurdan sonra uyuyamıyorum, sonrada sabah uyanmak bilmiyorum, daha yeni uyandım :)
yemeğimde var bugün, işte yapmıcam..
kitap okurum bütün gün :)
dün yaprak dökümü çok güzeldi ya .yine salya sümük gırla gitti valla.ay sonunu göremedim ya sızmışım koltukta yine öfff
bence evlensinler ama oğlanın ailesi karşı çıkacaktır.neyse çok bişi kaçırmamışım iyi bariben izledim en sonunda şey oldu, özcan denizin sevgilisi olan kıza mavi gözlü çocuk evlenme teklif etti.
benimle evlenir misin dedi orda bittiii..
evlenir mi onlar acaba?
isimlerini bilmiyorum yaa izlemiyodum ben diziyi geçen sezonlarda :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?