- Konu Sahibi minik_kelebek
-
fundacıım geldim ama biraz geç oldu galiba..
akşama iftardan sonra arkadaşlarımız gelicekler, onlara bişeyler hazırladım.
iftar için yemek yaptım, şöyle bir üstünden temizlik yapıp geldimm..
sizler nerdesiniz bakiiiiimm, sesimi duyan var mıııııııı :)
kolay gelsin canım.bende birazdan arkadaşlarımla buluşucam.bakayım bi dedim.
bugün biraz stresli, geçti günüm.arkadaşımın 10 aylık bebeğinin üzerine kaynar süt döküldü.onu hastaneye götürdüler.onu telaşı vardı bizdede .allahtan şimdi iyi ama hastahanede yatırdılar.yanığı çok ciddi değilmiş.küçük olduğu için yatırmışlar.iyi haberlerini aldımya içim rahatladı.
senin günün de baya yoğun geçmiş kumrim.hazırlıklar ,yemekler, temizlikler.hamarat arkadaşım benim .Şeniz
ben evrimelayı çok merek ettim.dr gidecek ti.noldu acaba .inşallah iyi haberler almıştır.
neyse bende çıkıyorum kimse yok anlaşılan.öpüldünüz
bende agustos 19 düşüj yaptım tüp bebekle şuanda istesem de yapamayız çünkü durumumuz yok inşallah kendiliginden olur olursada mucize olur çünkü benim tüplerin ikiside kapalı yinede ALLAHTAN ümit kesilmez ALLAHIM inşallah hepimizin yüzünü bu mübarek ramazan gününde yüzlerimizi güldürür inşallah
bende agustos 19 düşüj yaptım tüp bebekle şuanda istesem de yapamayız çünkü durumumuz yok inşallah kendiliginden olur olursada mucize olur çünkü benim tüplerin ikiside kapalı yinede ALLAHTAN ümit kesilmez ALLAHIM inşallah hepimizin yüzünü bu mübarek ramazan gününde yüzlerimizi güldürür inşallah
şimdi nasılsın toparlayabildin mi kendini biraz.hiç bir zaman unutulmuyo gerçi ama güçlü olmamız gerekiyo.
canım her zaman kucagıma alamadagım bebişim aklımda hiç aklımdan cıkmıyor ki biz kadınları çilesi degişirmiki bilemiyorum afffffffffffffffffffff ALLAHIM
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?