N
nesecrin
Ziyaretçi
- Konu Sahibi minik_kelebek
Günaydin kislar.yeni gün hepimize umut işiği olsun. Bol hamişli günler.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ışığın yanıyo ama kendin yoksun be anacım.gel artık şuraya.çık şu göğüs ucu emzirme olayından aaaa ama kızıyorum bakkaydirigubbakcemile
canım bence liste oluşturalım böylece daha iyi anlarız kim hamile kim bekliyorr
kızlar ya kürtajdan sonra bu ikinci reglim.ilkinde(4ağustos) 3gün sürdü bitti.28ağustos gene reglioldum. 5gün dolu dolu oldu.halada az az leke leke gelmeye başladı gene.yıkanıyorum bitti diyorum.akşam orucumu açtım yatmaya yakın gene gelmeye başladı az az.yıkandım yattım.gene gelmiş.sahurda hadi bi daha abdest aldım.kafayı yiycem ya.:1shok: bi tuhaflık var bende.korkmaya başladım.kürtajdan dolayımı ki? fisfisfis ama kürtajı 8 temmuzda oldum ben..yardım edin bana.
kızlar bugün minik kelebeki gören oldum?tosbaacım sende gel hadi marketten
aayy kuzuuum beniim, ne bilim bende hiç buraya dönmeden kapatmışım akşam, kimse yok burda diye..
tüüh ya üzüldüm şimdii.
akşam arkadaşlarım geldiler bizede tatlı mı tatlı bir bebişleri var.
bu gelen arkadaşım benim liseden arkadaşım, nasıl başardıysak aynı anda hamile kalmıştık, aynı zamandada doğum yapcaktık ama benimki dayanamadı maalesef..
çay kahve, sohbet muhabbeet akşamımız öyle geçti.
bak şimdi yaa keşke baksaydım burayadaaa... :1hug:
kızlar ya kürtajdan sonra bu ikinci reglim.ilkinde(4ağustos) 3gün sürdü bitti.28ağustos gene reglioldum. 5gün dolu dolu oldu.halada az az leke leke gelmeye başladı gene.yıkanıyorum bitti diyorum.akşam orucumu açtım yatmaya yakın gene gelmeye başladı az az.yıkandım yattım.gene gelmiş.sahurda hadi bi daha abdest aldım.kafayı yiycem ya.:1shok: bi tuhaflık var bende.korkmaya başladım.kürtajdan dolayımı ki? fisfisfis ama kürtajı 8 temmuzda oldum ben..yardım edin bana.
şimdi yine hamıleyım.düşük yapmış arkadaşlar beynınızı rahatlatın adetınızın düzenlı olmasına dıkkat edın ben yumurtlama gününü hesaplayarak hamıle kaldım allah yardımcınız olsun.
ahanda benim kuzum gelmiiişşş, fundaaaaaa burdasın di miiii...