Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ışığın yanıyo ama kendin yoksun be anacım.gel artık şuraya.çık şu göğüs ucu emzirme olayından aaaa ama kızıyorum bakkaydirigubbakcemile

aayy kuzuuum beniim, ne bilim bende hiç buraya dönmeden kapatmışım akşam, kimse yok burda diye..
tüüh ya üzüldüm şimdii.
akşam arkadaşlarım geldiler bizede tatlı mı tatlı bir bebişleri var.
bu gelen arkadaşım benim liseden arkadaşım, nasıl başardıysak aynı anda hamile kalmıştık, aynı zamandada doğum yapcaktık ama benimki dayanamadı maalesef..
çay kahve, sohbet muhabbeet akşamımız öyle geçti.
bak şimdi yaa keşke baksaydım burayadaaa... :1hug:

ben şimdi markete gidiyorum fıstıklar, burda böle yeşil ışıklı durcam, gelen olursa ses versin tamam mıı canlarımmmm.....

canım bence liste oluşturalım böylece daha iyi anlarız kim hamile kim bekliyorr

tum bunları okuyunca tuhaf oldum şimdı:çok üzgünüm: bende düşük yaptım benım bebişim 3 haftalıktı daha...herkes amaaan boşver dedi daha kan pıhtısıydı,daha yapışmamıştı vs.şeyler söledı ama benım için kan pıhtısından çok başkaydı hayat demektı umut demektı ılk tı.içimden akıp gitti.bırde bız eşimle zor günler yaşamıştık 3 yıl ilişkimiz olmadı torun için aıle baskıları tahmın edersınız...ınsanlar bazen çok acımasız oluyr....şimdiii ben yıne hamişim:CüvCüv: 6 haftalık bence adet düzeni çok önemlı ben yumurtlama günümü hesaplayarak hamıle kaldım.Allah çocuk isteyen herkesın yardımcısı olsun.benım destek aldğım bı söz vardı"OLANA SEVIN,OLMAYANA DAHA ÇOK SEVIN ÇÜNKÜ HAYIRLISI OLMUŞTUR"uzun oldu yazı kusuruma bakmayın hanımlar:enbuyukkk:

kızlar ya kürtajdan sonra bu ikinci reglim.ilkinde(4ağustos) 3gün sürdü bitti.28ağustos gene reglioldum. 5gün dolu dolu oldu.halada az az leke leke gelmeye başladı gene.yıkanıyorum bitti diyorum.akşam orucumu açtım yatmaya yakın gene gelmeye başladı az az.yıkandım yattım.gene gelmiş.sahurda hadi bi daha abdest aldım.kafayı yiycem ya.:1shok: bi tuhaflık var bende.korkmaya başladım.kürtajdan dolayımı ki? fisfisfis ama kürtajı 8 temmuzda oldum ben..yardım edin bana.

kızlar ya kürtajdan sonra bu ikinci reglim.ilkinde(4ağustos) 3gün sürdü bitti.28ağustos gene reglioldum. 5gün dolu dolu oldu.halada az az leke leke gelmeye başladı gene.yıkanıyorum bitti diyorum.akşam orucumu açtım yatmaya yakın gene gelmeye başladı az az.yıkandım yattım.gene gelmiş.sahurda hadi bi daha abdest aldım.kafayı yiycem ya.:1shok: bi tuhaflık var bende.korkmaya başladım.kürtajdan dolayımı ki? fisfisfis ama kürtajı 8 temmuzda oldum ben..yardım edin bana.

canım bünyeden bünyeye fark ediyor bende 19 temmuzda oldum kürtajı ama 2 kez regl oldum geçen gün evin merdivenlerinden düştüm reglim biteli 1 hafta olmasına ragmen az bi kanama oldu sabah yinede orucumu bozmadım baktım akşam azıcık daha gelmiş istersen bi dr a sor..ama olabilir diye düşünüyorum.sıkma canının tatlım benimmmmmmmmm:1hug:

ayyy canım bilemiyorum kii, mesela bende doğumdan sonra kürtaj olduğumda adet oluyodum fakat yumurtalarım çatlamıyodu. bendede öyle bi terslik olmuştu, sonra kendi kendine düzene girdi.
belki zamanla rayına oturur canım, geçmiş olsun..

aayy kuzuuum beniim, ne bilim bende hiç buraya dönmeden kapatmışım akşam, kimse yok burda diye..
tüüh ya üzüldüm şimdii.
akşam arkadaşlarım geldiler bizede tatlı mı tatlı bir bebişleri var.
bu gelen arkadaşım benim liseden arkadaşım, nasıl başardıysak aynı anda hamile kalmıştık, aynı zamandada doğum yapcaktık ama benimki dayanamadı maalesef..
çay kahve, sohbet muhabbeet akşamımız öyle geçti.
bak şimdi yaa keşke baksaydım burayadaaa... :1hug:

kumrim benim üzülmene gerek yok.bende kimse olmayınca dönmeden gidiyorum.kaydirigubbakcemile3bende dün arkadaşıma gittim.eşim yoktu akşam. Salı akşamları arkadaşlarıyla futbol oynuyo.bende kendi arkadaşlarımla buluşuyorum.

canım aynen bende senin gibiyim şu an,bende 9 temmuzda kürtaj oldum.ve ilk adetim 17 ağustostu.ve 29 ağustosta yine kanama geldi ama bu seferki az miktarda.tam bitti diyorum hooop bir daha başlıyo.buğün dr mu aradım.anlattım.normal olduğunu , rahimin kendini toparlama çalıştığını telaş etmemem gerektiğini söyledi.sende merak etme tatlım normalmiş bunun olması.:1hug:

şimdi yine hamıleyım.düşük yapmış arkadaşlar beynınızı rahatlatın adetınızın düzenlı olmasına dıkkat edın ben yumurtlama gününü hesaplayarak hamıle kaldım allah yardımcınız olsun.

şimdi yine hamıleyım.düşük yapmış arkadaşlar beynınızı rahatlatın adetınızın düzenlı olmasına dıkkat edın ben yumurtlama gününü hesaplayarak hamıle kaldım allah yardımcınız olsun.

çok sevindim senin adına .hayırlısı olsun inşallah.sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim.dikkat edelim adetin düzenine de canım.benim namıssız yumurtalarım kafasına göre takılıyo.yumurtlama günü diye bişi yok ki bende -tatlicadiarzu-

daphnecim sanada çok geçmiş olsun,bu hamileliğin içinde tebrik ederimm.
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallaahh.

Back