- Konu Sahibi minik_kelebek
-
ıyıyım canım malum ramazanın ılk gunu bıraz mahmurluk var bakalım allah kolaylık versın
gecen yıl ızmır e gıttık esımle konsolosluga kordondaydı bırazda gezmıştık cok guzeldı
canım çoooook geçmiş olsun neden kaybettin bebeğini bende 6.5 aylık kaybettimde ve bende sinan obada oturuyorum.
slm kızlar hayırlı ramazanlar kızlar cok dua edelım bırbırımıze baskasının yaptıgı dua daha cabuk kabul olurmus ınsallah bu ramazanda hayırlı haberler alırız hepımız
aylın ve funda ne guzel sohbet etmıssınız oyle kıskandım vallahı aksam ben gıtmısım sız gelmıssınız bulusamamısız
bu arada benım adımda yelız
Slm kislar naber nasil gidiyo bakalim. şu mübarek günler hepimize umut işiği olsun hepimiz bu güsel ayda hayirli haberlerimizi verelim tek tek allahin izniyle.herkese hayirli ramazanlar.
Slm kislar naber nasil gidiyo bakalim. şu mübarek günler hepimize umut işiği olsun hepimiz bu güsel ayda hayirli haberlerimizi verelim tek tek allahin izniyle.herkese hayirli ramazanlar.
evet izmir şirin bi kent .ben antalya ya 2 sefer gittim.ben öyle sıcak bir şehir görmedim ya
nasıl yaşıyosunuz siz orda ölüyorum sandım nemden.izmirde çok sıcak olur ama antalya dah da beter yaw. :bbo:
merhaba canım gözük müyosun epeydir.benden iyilik valla geceden beri sular yok .hiç bi iş de olmuyo malum.allahtan ben dün öğleden sonra temizlikleri yapmıştım.buğün bi yemek yapıcam o kadar.
oktay ustanın tariflerin den birini deniycem buğün.köfteli kebapcokacimcoook
ay canınız çekmesin oruçlu oruçlu benimki de laf iştekafamçokkarıştı
ben üniv. mersinde okudum, orasıda öyle nasıl sıcak oluyodu anlatamam, evden çıkası olmuyodu insanın..
ama kışında bir yağmur yağıyodu heryeri sel götürüyodu nasıl iş bilmiyorum valla kaydirigubbakcemile2
fundacım nabeeerrsin?
tüh yaa susuzluk kötü olur tabii, biran önce gelir inşallah.
bende iftarda napsam diye düşünüyodum, neyse buldum bişeler.. cokacimcoook
annemle kardeşim gelcek iftara çok mutluyum:)
aaaa aylinim yavrim hoş geldinŞeniz
hayırlı ramazanlar allah kabul etsin niyetliysen
nasılsın dün akşamdan beri
:1hug: hoşbuldum canımcım, ben iyiyim sahura kalktık yattık bölee bi hoşum yani..
biraz yürüdüm sabah uzaktaki markete gittim, alışveriş yaptım geldimm.
saol canım niyetliyim Allah kabul ederse.
sen tutamamışsın bugün ama bir kaç gün sonra tutarsın üzülme.. a.s.
evet canım ilk günler alışana kadar insan zorlanıyo.bir hafta sonra rutine giriyo.bende bir kaç gün sonra bende tutarım inşallahkaydirigubbakcemile3
alışılır canım yaa, zorlanmıyorum ben sadece sahura kalkıp yatmak zor oluyodu çalışırken, uyuyamıyodum çünkü sabahta erkenden işe gitmek gerekiyodu tam leylaa oluyodum..
ama şimdilik gayet güzel kaydirigubbakcemile3
ütü yapmaya gidiyom öptüüümm :1hug:
slm kızlar ıhlas okudum onu eklemek ıcın acıtım burayada ugramadan edemedım sızde katılmak ıstersenız konu acılmıs bende dun basladım
kızlar yıne bulmusunuz bırbırınızı bende evı supurdum toz aldım bırazda utu vardı hepsını hallettım sadece pazara gıtmedım o da azsonra aylıncım kolay gelsın guzelım
bu arada albumlerınıze baktım masallahınız var kızlar aman nazar degmesın bende bırkac resım ekledım aksam ama sıkıldım bırkac tane daha eklıcem sonra sımdılık hoscakalın kızlar ıftardan sonra tekrar ugrarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?