Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

ıyıyım canım malum ramazanın ılk gunu bıraz mahmurluk var bakalım allah kolaylık versın
gecen yıl ızmır e gıttık esımle konsolosluga kordondaydı bırazda gezmıştık cok guzeldı

evet izmir şirin bi kent .ben antalya ya 2 sefer gittim.ben öyle sıcak bir şehir görmedim ya
nasıl yaşıyosunuz siz orda ölüyorum sandım nemden.izmirde çok sıcak olur ama antalya dah da beter yaw. :bbo:

canım çoooook geçmiş olsun neden kaybettin bebeğini bende 6.5 aylık kaybettimde ve bende sinan obada oturuyorum.

hmm yakın sayılır seninke di mi sinanoba büyükçekmeceyi geçince galiba..
preklampsi oldum canım ben hamileliğimde çok az rastlanan bir durummuş, beni buldu.
böbreklerim çalışmadı, plesantam normalden çok büyüktü,tansiyınum yükseldi ve hep ödem oldum, maalesef..
inşallah birdaha yaşamayız böyle kötü şeyler, senin şikayetin neydi?

ben hepimiz için dua ediyorum, hepimiz hayırlı zamanda bebişlerimize kavuşalım diye.
evet yelizcim akşam denk geldik fundayla bayağı kaynattık yani:) denk gelememişiz seninle ama, buluşuruz yine kaydirigubbakcemile2

Slm kislar naber nasil gidiyo bakalim. şu mübarek günler hepimize umut işiği olsun hepimiz bu güsel ayda hayirli haberlerimizi verelim tek tek allahin izniyle.herkese hayirli ramazanlar.

güzel dileklerin için teşekkürler canım, bu mübarek günler hayırlara vesile olsun inşallah.

Slm kislar naber nasil gidiyo bakalim. şu mübarek günler hepimize umut işiği olsun hepimiz bu güsel ayda hayirli haberlerimizi verelim tek tek allahin izniyle.herkese hayirli ramazanlar.

merhaba canım gözük müyosun epeydir.benden iyilik valla geceden beri sular yok .hiç bi iş de olmuyo malum.allahtan ben dün öğleden sonra temizlikleri yapmıştım.buğün bi yemek yapıcam o kadar.
oktay ustanın tariflerin den birini deniycem buğün.köfteli kebapcokacimcoook
ay canınız çekmesin oruçlu oruçlu benimki de laf iştekafamçokkarıştı

evet izmir şirin bi kent .ben antalya ya 2 sefer gittim.ben öyle sıcak bir şehir görmedim ya
nasıl yaşıyosunuz siz orda ölüyorum sandım nemden.izmirde çok sıcak olur ama antalya dah da beter yaw. :bbo:

ben üniv. mersinde okudum, orasıda öyle nasıl sıcak oluyodu anlatamam, evden çıkası olmuyodu insanın..
ama kışında bir yağmur yağıyodu heryeri sel götürüyodu nasıl iş bilmiyorum valla kaydirigubbakcemile2

fundacım nabeeerrsin?

tüh yaa susuzluk kötü olur tabii, biran önce gelir inşallah.
bende iftarda napsam diye düşünüyodum, neyse buldum bişeler.. cokacimcoook
annemle kardeşim gelcek iftara çok mutluyum:)

iiyilik canım oturuyorum sular kesik yapcak bişi yok.birazdan arkadaşım gelcek laflamaya.

aaaa aylinim yavrim hoş geldinŞeniz
hayırlı ramazanlar allah kabul etsin niyetliysen
nasılsın dün akşamdan beri

:1hug: hoşbuldum canımcım, ben iyiyim sahura kalktık yattık bölee bi hoşum yani..
biraz yürüdüm sabah uzaktaki markete gittim, alışveriş yaptım geldimm.
saol canım niyetliyim Allah kabul ederse.
sen tutamamışsın bugün ama bir kaç gün sonra tutarsın üzülme.. a.s.

evet canım ilk günler alışana kadar insan zorlanıyo.bir hafta sonra rutine giriyo.bende bir kaç gün sonra bende tutarım inşallahkaydirigubbakcemile3

evet canım ilk günler alışana kadar insan zorlanıyo.bir hafta sonra rutine giriyo.bende bir kaç gün sonra bende tutarım inşallahkaydirigubbakcemile3

alışılır canım yaa, zorlanmıyorum ben sadece sahura kalkıp yatmak zor oluyodu çalışırken, uyuyamıyodum çünkü sabahta erkenden işe gitmek gerekiyodu tam leylaa oluyodum..
ama şimdilik gayet güzel kaydirigubbakcemile3

ütü yapmaya gidiyom öptüüümm :1hug:

bende öptüm canım görüşürüz sonra.benim de arkidiş geldi zatenkaydirigubbakcemile3

slm kızlar ıhlas okudum onu eklemek ıcın acıtım burayada ugramadan edemedım sızde katılmak ıstersenız konu acılmıs bende dun basladım
kızlar yıne bulmusunuz bırbırınızı bende evı supurdum toz aldım bırazda utu vardı hepsını hallettım sadece pazara gıtmedım o da azsonra aylıncım kolay gelsın guzelım
bu arada albumlerınıze baktım masallahınız var kızlar aman nazar degmesın bende bırkac resım ekledım aksam ama sıkıldım bırkac tane daha eklıcem sonra sımdılık hoscakalın kızlar ıftardan sonra tekrar ugrarım

slm kızlar ıhlas okudum onu eklemek ıcın acıtım burayada ugramadan edemedım sızde katılmak ıstersenız konu acılmıs bende dun basladım
kızlar yıne bulmusunuz bırbırınızı bende evı supurdum toz aldım bırazda utu vardı hepsını hallettım sadece pazara gıtmedım o da azsonra aylıncım kolay gelsın guzelım
bu arada albumlerınıze baktım masallahınız var kızlar aman nazar degmesın bende bırkac resım ekledım aksam ama sıkıldım bırkac tane daha eklıcem sonra sımdılık hoscakalın kızlar ıftardan sonra tekrar ugrarım

oooh sende bayağı iş yapmışsın şekerim maşallah, ben ütünün yarısını yapabildim, gazete falan okıyım dedim biraz sonra yapıcam. anlayacağın keyif beni boğuyo şu anda :roflol: :roflol:
sanada kolay gelsin, pazara gitmeyi bende çok seviyorum bizim burda pazar günleri kuruluyo.

kızlar yoksunuz ortalarda .diziler başladı dimi sattınız topiği bi dakkada:))hangi kanalı izliycemi şaşırdım valla.starda sonbahar adlı yeni dizi süperdi.çoook beğendim.şimdi yol arkadaşım başladı bu kız kaçar see you

selam kızlar nasılsınız ilk oruçlu gününüz nasıl geçti ben gece sahura kalkamadım dün bayaa bi kötüydüm akşamı zor ettim ben genelde sabahları giriyorum siz akşam giriyorsunuz karşılaşamıyoruz karşılıklı bi sohbet edemedik ama bütün yazdıklarınızı okuyorum hadi sizi öpüyorum baayyyyy

kıssllar günaydın,ayyy cok özledım topiğimizi ve sizi,2 gündür siteye bı türlü giremıyorum ya delı olcam.bıde kuzenlerım geldı cok uzaktan süreklı onlarla beraberız,zaten uzun uzun takılamıycaktım ama enazından bı meraba dıyım dıye kackez denedım gırmedı bı türlü siteye.neyyse bı gecmıusı okıyım bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…