Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aaaa nerde bu kızlaaar yaaaa, minik kelebekleeerr fundalaaaarrrr kara melekçiim nerdesiniiiiizzzzzz

oh canım benım siteye gıremedıgım gunler fundayla pek kaynatmıssınız neyse topiğimiz boş kalmamıs enazından.buarada kızlar hepimizin ramazanı hayırlı olsun.dualarımız kabul olur inşallah Allah hayırlı saglıklı bebişler nasip eder inşallah şu mübarek ayların hürmetine bizimde gönlümüzden gecen olur inşallah.....

Fundacım sende hakketten baya cevherler varmıs,domates sosunu bende yapıcam bugun pazardan domates alıcam,cok sevıyorum domatesı kısında sırf hormon oldugundan hıc güzel olmuyı.en ıyısı kısa hazırlık yapmak ve kısın domates sosunu afıyetle kullanmak

engüzel anne adayları ,kimsecıkler yok galıba bugun ben bırazdan hazırlanıp pazara inicem carsıdada cok işlerim var gelınce tekrar ugrarım artık.öpüyom hepinizi şekerler.

günaydın kelebeğim naber.sana da hayırlı ramazanlar canım.yok tun kaç gündür ama misafirlerin varmış. gelirsin artık dimi.kaydirigubbakcemile3

saol canım eh yıllardır alıştım artık. bir annem maşallah çok bilirdi böyle şeyleri göre göre yapıyo insan.Allah yemeği nasip etsin inşallah.

lolocum günaydın .valla ben niyetli değildim allah nasip ederse yarın başlıycam artık.benim anavatanın durumu düzeldi.
evet canım bir türlü denk gelemiyoruz seninle.akşamları giremiyomusun nete canım.gerçi dün akşamda kimsecikler yoktu.diziler başladı herkes vıııın.

Kizlar merhaba 4 gündür sizlerden ayri kaldim nasilsiniz bakalim hayirli ramazanlar.bugün bende burdayim tosbaa minik kelebekkkk nasilsiniz...

arkadaslar ben de sizdenim ben de gecen ay dusuk yaptim,bu ay doktora gittim hormon testi yapildi prolaktin fazla cikti dusuk nedeni oymus simdi tedavi oluyorum merak etdim sizin dusuk nedeniniz ne?herkeze mutluluklar diliyorum,insallah bir gun hepimizin yuzu gulecek

merhaba canım öncelikle geçmiş olsun Rabbim birdaha aynı acıları yaşatmasın. Bende 21 nisanda yaşadım bana doktorum bazı testler yaptı sonuçlar normal çıktı bana prolaktin bakmadı sanırım ama ben daha önce baktırmıştım normaldi? yani bana düşük sebebi olrak kesin bişey söylemedi ya stres yada sağlıksız bebek olabilir dedi

Son düzenleyen: Moderatör:
merhaba başakcım .sana da hayırlı ramazanlar canım.görünmüyosun epeydir.keyifler nasıl

HOŞ BAYAN HİÇ SORMA BİZİM EV 2 KATLI MERDİVENLERDEN YUVARLANDIM 10 BASAMAK KADAR HAYATIMDA İLK DEFA BAYILDIM ÇOK İİ DEĞİLİM AÇIKCASI. KOLUM SIRTIM MOSMORsenağlama.İŞE GELİNCE BUGÜN KENDİMİ SİZE ATTIM SENİN HALIN KEYFİN NASIL BAKALIM...:1hug:

kaydirigubbakcemile2 merhaba lolocum, benim maşallahım var gayet güzel geçiyo. bu sene ramazanda çalışmıyorum ya onun için gayet rahatım sanırsam.
dün gece bende gelemedim, hem iftarda annemler vardı bide iftardan sonra elveda rumeli başladı onun için pek bakamadım buraya, inşallah denk gelirizde bol bol muhabbetler ederiizz kaydirigubbakcemile2

kaynattık tabiii, kaynatmaz mıyızz, yeter ki biraraya gelebilelim kaydirigubbakcemile2
duaların içinde teşekkürler, aminnn..

Kizlar merhaba 4 gündür sizlerden ayri kaldim nasilsiniz bakalim hayirli ramazanlar.bugün bende burdayim tosbaa minik kelebekkkk nasilsiniz...

gayet iyiyim canım saolasın sen nasılsın? görüşemiyoruz pek iyisin di mi?

hoşgeldin canım ben aylin, kötü günler geride kaldı inşallah güzel günler yaşayacağız, çok geçmiş olsunn. :1hug:
ben preklampsi diye bir rahatsızlığa yakalandım maalesef erken doğum yaşadım, Allah'ım kimseye yaşatmasınn.

:1hug: aayy canım yaa çook geçmiş olsun, aksiliğe bak..
nazar değmiştir arkadaşıma..
gerçekten çok üzüldüm, ağrın var mı peki? :1hug:

:1hug: Aayy canım yaa çook geçmiş olsun, aksiliğe bak..
Nazar değmiştir arkadaşıma..
Gerçekten çok üzüldüm, ağrın var mı peki? :1hug:

canim hemde nasil dayanamiyorum öğleden sonra dr a gideceğim dayanamiyorum ezilmiş dediler ama..sana çok katiliyorum tatlim; benim yildizim düşük galiba nazarada inaniyorum.aman siz dikkat edinnn.

çok aciyooo uff oldu(allahtan hamile falan değilim azicik kanama oldu nasil düştüysem artik)

evet bazı kişilerin oluyomuş öyle yıldızı düşük benim kardeşimde öyle hep düşer, bir yerini incitir..
üzüldüm valla canının yanmasına, bakalım dr ne dicek?
tekrar geçmiş olsuun.. :1hug:

hay allah çok geçmiş olsun arkadaşım ya.görünmez kaza.dikkat. et kendine bi dr görün istersen sonradan bişi çıkmasın.ben çook ufak yaşlarda düşmüştüm merdivenlerden 2 kat aşağıya yuvarlanmıştım elimde de piknik tüpü.aradan yıllar geçti hala kuyruk sokumumun üzerine çok uzun oturamam hemen ağrımaya başlar.çook gemmiş olsun arkadaşım allah nazarlardan korusun

hoşgeldin arkadaşım.geçmiş olsun allah bir daha bu acıları yaşatmasın hiçbirimize.benim düşüğümün belli bir nedeni yok.genelde anamoli bozukluğuna bağladılar.sağlıklı olmadığı için ölmüş bebeğim.

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo......................................13.09
kalimerom.............................16.09
Fındık kurdu..........................20.09
Tuğra85................................22.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................belirsiz(şimdilik):sm_ confused:
Minik kelebek........................04.10
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela.................................
Lifeisgood...............................
FidanAzeri..............................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…