- Konu Sahibi minik_kelebek
-
aaaa nerde bu kızlaaar yaaaa, minik kelebekleeerr fundalaaaarrrr kara melekçiim nerdesiniiiiizzzzzz
herkese hayırlı ramazanlar kızlar.hayırlara vesile olur inşallah.kaydirigubbakcemile3
bugün çok yoruldum arkadaşlar.kışa hazırlıl şişe dometesi yaptım.sonra taze fasülye yaptım dondurucuya.bir de biber salçası yaptım.şurumu kaybettim valla yorgunuktan.
Fundacım sende hakketten baya cevherler varmıs,domates sosunu bende yapıcam bugun pazardan domates alıcam,cok sevıyorum domatesı kısında sırf hormon oldugundan hıc güzel olmuyı.en ıyısı kısa hazırlık yapmak ve kısın domates sosunu afıyetle kullanmak
selam kızlar nasılsınız ilk oruçlu gününüz nasıl geçti ben gece sahura kalkamadım dün bayaa bi kötüydüm akşamı zor ettim ben genelde sabahları giriyorum siz akşam giriyorsunuz karşılaşamıyoruz karşılıklı bi sohbet edemedik ama bütün yazdıklarınızı okuyorum hadi sizi öpüyorum baayyyyy
merhaba başakcım .sana da hayırlı ramazanlar canım.görünmüyosun epeydir.keyifler nasıl
selam kızlar nasılsınız ilk oruçlu gününüz nasıl geçti ben gece sahura kalkamadım dün bayaa bi kötüydüm akşamı zor ettim ben genelde sabahları giriyorum siz akşam giriyorsunuz karşılaşamıyoruz karşılıklı bi sohbet edemedik ama bütün yazdıklarınızı okuyorum hadi sizi öpüyorum baayyyyy
oh canım benım siteye gıremedıgım gunler fundayla pek kaynatmıssınız neyse topiğimiz boş kalmamıs enazından.buarada kızlar hepimizin ramazanı hayırlı olsun.dualarımız kabul olur inşallah Allah hayırlı saglıklı bebişler nasip eder inşallah şu mübarek ayların hürmetine bizimde gönlümüzden gecen olur inşallah.....
Kizlar merhaba 4 gündür sizlerden ayri kaldim nasilsiniz bakalim hayirli ramazanlar.bugün bende burdayim tosbaa minik kelebekkkk nasilsiniz...
arkadaslar ben de sizdenim ben de gecen ay dusuk yaptim,bu ay doktora gittim hormon testi yapildi prolaktin fazla cikti dusuk nedeni oymus simdi tedavi oluyorum merak etdim sizin dusuk nedeniniz ne?herkeze mutluluklar diliyorum,insallah bir gun hepimizin yuzu gulecek
HOŞ BAYAN HİÇSORMA BİZİM EV 2 KATLI MERDİVENLERDEN YUVARLANDIM 10 BASAMAK KADAR HAYATIMDA İLK DEFA BAYILDIM ÇOK İİ DEĞİLİM AÇIKCASI. KOLUM SIRTIM MOSMORsenağlama.İŞE GELİNCE BUGÜN KENDİMİ SİZE ATTIM SENİN HALIN KEYFİN NASIL BAKALIM...:1hug:
:1hug: Aayy canım yaa çook geçmiş olsun, aksiliğe bak..
Nazar değmiştir arkadaşıma..
Gerçekten çok üzüldüm, ağrın var mı peki? :1hug:
canim hemde nasil dayanamiyorum öğleden sonra dr a gideceğim dayanamiyorum ezilmiş dediler ama..sana çok katiliyorum tatlim; benim yildizim düşük galiba nazarada inaniyorum.aman siz dikkat edinnn.
çok aciyooo uff oldu(allahtan hamile falan değilim azicik kanama oldu nasil düştüysem artik)
HOŞ BAYAN HİÇSORMA BİZİM EV 2 KATLI MERDİVENLERDEN YUVARLANDIM 10 BASAMAK KADAR HAYATIMDA İLK DEFA BAYILDIM ÇOK İİ DEĞİLİM AÇIKCASI. KOLUM SIRTIM MOSMORsenağlama.İŞE GELİNCE BUGÜN KENDİMİ SİZE ATTIM SENİN HALIN KEYFİN NASIL BAKALIM...:1hug:
arkadaslar ben de sizdenim ben de gecen ay dusuk yaptim,bu ay doktora gittim hormon testi yapildi prolaktin fazla cikti dusuk nedeni oymus simdi tedavi oluyorum merak etdim sizin dusuk nedeniniz ne?herkeze mutluluklar diliyorum,insallah bir gun hepimizin yuzu gulecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?