Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

saol canım misafirperverliğin içinŞeniz. eşimle geçenlerde konuşuyoduk bebeşimiz olunca gs yeni stadına götürcekmiş bizi bebeşimiz 2-3 yaşlarına gelince
görüyusun dimi yine FUTBOL-tatlicadiarzu-
sizin fikirde iyimiş valla hem senin için değişiklik olur.zaten hafta sonu izmiri gezmek için de yeter yani.beklerim valla öle bişi olursa çok sevinirim.:içelim:

hehehe bende beylikdüzü..
tam zıt uçlardayız kaydirigubbakcemile3
valla pendik çook bilgimin dışında kaldı canım ya hiç dr bilmiyorumm...

sağol canım yarın bakıcam işte önce testi yaptırdığım yeri arıcam bir yanlışlık olabilirmi diye bir baksınlar belki yanlış yazdılar çünkü internetten baktım sonucuma yok doğru derlerse bir doktor araştırıp gidicem çok ilginç herhalde kimsenin başına gelmemiş baktım ama sitede bulamadım

rica ederim canım ne demek, ben bebeğimi 6 aylıkkaybettim yaa, yavas yavas alışverişe başlamıştık. eşimin bebeğe aldığı herşey fenerıumdandı:)
inşallah eşininde seninde dilekleriniz gerçek olur fundacım, valla hayali bile güzell..inşallah böyle güzel günlerde görüşürüz..

peki senin dr unun bu test sonucundan haberi, var mı canım

bakalım ne dicek yarınki dr..
evet ilginç canım gerçekten, bende duymamıştım daha önce..
ama güzel bişey çıkar inşallah altından a.s.

evrim ela geldin nihayet.valla biz bi anlam veremedik bu olayına.sen hemen .dr git bizide merakta bırak ma olur mu canım

tamam canım bırakmam çok acayip gerçekten hamile olsam 114 az bence çünkü en son 17 temmuzda regl oldum bir arkadaşımızda ikizdir belki teki düşmüştür demiş ama bilmiyorumki öyle birşey olabilirmiki zannetmiyorum canım düşük yaptığımda üzülmüştüm ama sonra vardır bununda bir hayırlısı dedim kendimi topladım anlamadımki düşük mü adet mi oldum hastane tam kesin konuşmadı sinirlendim çıktım zaten hastaneden

amin canım benim.inşallah kötü günler geride kaldı .her kışın sonunda bahar vardır.
elbet bizlerin umutlarıda yeşerecek.güzel günler yakında inanıyorum:teselli:

ben hiç bi yorum yapamıyorum canım ya, yani bildiğim bişey deil yanlış yönlendirmeyeyim seni..

her hayırda bir şer.her şerde de bir hayır vardır canım.valla ben acayip stres oldum senin şu durumundan.hayır yani neden gerekli bilgi,yi vermezlerki.neden kimse aydınlatmıyo seni onu anlamadımÇok üzgünüm çoook

bende anlamadım kötü birşey çıkıcak diye hastaneye gitmek istemiyorum dış gebelik veya parça kalmış kürtaj yapalık gibi zaten çok küçüktü yani adet tarihime göre 5 haftalıktı yumurtlama gününe göre 3 haftalık falan oluyor işte merdivenlerde kaydım ben kızlar düşmedim ama ayaklarımın üstüne çok sert bastım o gün biraz kan geldi sonra üç gün kahverengi lekeler gelmeye başladı kaydığım gitti aklımdan çünkü sabah kaydım öğlen hamile olduğumu öğrendim bir doktoru aradım leke olabilir ama ağrın kan olursa gel dedi 3 gün sonra kan gelmeye başladı hastaneye gittim keseyi göremediler test yaptılar dış gebelik olabilir dediler bir gece kaldım hastanede kan tahlilleri yapıldı 38 çıktı sonra 28 korktum ağladım sonra sabah dış gebelik yok deyince içim rahatladı başka doktora gittim parçan yok rahmin temiz kürtaj olmana gerek yok dediler işte böyle dünde 114 çıktı çok acayip annem teyzem eşim anlam veremiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…