Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

bende anlamadım kötü birşey çıkıcak diye hastaneye gitmek istemiyorum dış gebelik veya parça kalmış kürtaj yapalık gibi zaten çok küçüktü yani adet tarihime göre 5 haftalıktı yumurtlama gününe göre 3 haftalık falan oluyor işte merdivenlerde kaydım ben kızlar düşmedim ama ayaklarımın üstüne çok sert bastım o gün biraz kan geldi sonra üç gün kahverengi lekeler gelmeye başladı kaydığım gitti aklımdan çünkü sabah kaydım öğlen hamile olduğumu öğrendim bir doktoru aradım leke olabilir ama ağrın kan olursa gel dedi 3 gün sonra kan gelmeye başladı hastaneye gittim keseyi göremediler test yaptılar dış gebelik olabilir dediler bir gece kaldım hastanede kan tahlilleri yapıldı 38 çıktı sonra 28 korktum ağladım sonra sabah dış gebelik yok deyince içim rahatladı başka doktora gittim parçan yok rahmin temiz kürtaj olmana gerek yok dediler işte böyle dünde 114 çıktı çok acayip annem teyzem eşim anlam veremiyor

anladım canım..
ben okuyorum okuyoruum allah allah diyorum sadece..
bakalım ne dicek dr'lar.
biraz karışık bişey sanırsam, uzmanın yorumlaması şart, ne desem boş valla. :uhm:

bende anlamadım kötü birşey çıkıcak diye hastaneye gitmek istemiyorum dış gebelik veya parça kalmış kürtaj yapalık gibi zaten çok küçüktü yani adet tarihime göre 5 haftalıktı yumurtlama gününe göre 3 haftalık falan oluyor işte merdivenlerde kaydım ben kızlar düşmedim ama ayaklarımın üstüne çok sert bastım o gün biraz kan geldi sonra üç gün kahverengi lekeler gelmeye başladı kaydığım gitti aklımdan çünkü sabah kaydım öğlen hamile olduğumu öğrendim bir doktoru aradım leke olabilir ama ağrın kan olursa gel dedi 3 gün sonra kan gelmeye başladı hastaneye gittim keseyi göremediler test yaptılar dış gebelik olabilir dediler bir gece kaldım hastanede kan tahlilleri yapıldı 38 çıktı sonra 28 korktum ağladım sonra sabah dış gebelik yok deyince içim rahatladı başka doktora gittim parçan yok rahmin temiz kürtaj olmana gerek yok dediler işte böyle dünde 114 çıktı çok acayip annem teyzem eşim anlam veremiyor

heeee sen kürtaj olmadın yani.ee o zaman bebek düşmemiş olabilir o yüzden değerler yüksek çıkıyo.ay kafam karıştı valla.seninde kafanı karıştırmayım gülüm.sen şu dr bi git sende rahatla bizde rahatlayalım.inşallah hamilesindirkaydirigubbakcemile3

kızlar ben çıkıyorum artıkk..
evrimela merak etme, yarın canını sıkan bişeyler olmıcak, güzel haberler alıcan inşallaahh, içini ferah tut canım, iyi geceler.
preticiiim sanada iyi gecelr, yarın görüşürüz Allah izin verirse..
tekrar ramazanımız mübarek olsun, yaptığımız ibadetler kabul olsun inşallah.
öptüm hepinizi...

anladım canım..
ben okuyorum okuyoruum allah allah diyorum sadece..
bakalım ne dicek dr'lar.
biraz karışık bişey sanırsam, uzmanın yorumlaması şart, ne desem boş valla. :uhm:

umarım 1.14 yazıcaklarına 114 yazmışlardır şuan bunu istiyorum bebek içinde herhalde bir beklemem gerekiyor bir adet dönemin geçsin deniyor

kızlar ben çıkıyorum artıkk..
evrimela merak etme, yarın canını sıkan bişeyler olmıcak, güzel haberler alıcan inşallaahh, içini ferah tut canım, iyi geceler.
preticiiim sanada iyi gecelr, yarın görüşürüz Allah izin verirse..
tekrar ramazanımız mübarek olsun, yaptığımız ibadetler kabul olsun inşallah.
öptüm hepinizi...

teşekkür ederim canım umaarım yarın doktora gidebilirim işimde yarın çok yyoğun olucak
bende çıkıcam yatıcaz gece kalkıcaz ya sanada hayırlı ramazanlar canım iyigeceler
yarın umarım iyi haberler verebilirim öptümmmm

heeee sen kürtaj olmadın yani.ee o zaman bebek düşmemiş olabilir o yüzden değerler yüksek çıkıyo.ay kafam karıştı valla.seninde kafanı karıştırmayım gülüm.sen şu dr bi git sende rahatla bizde rahatlayalım.inşallah hamilesindirkaydirigubbakcemile3

yok canım ben kürtaj falan olmadım işte yüksek çıkıyor ama zaten yüksekten düştü sonra yine çıktı neyse sizinde kafanızı karıştırdım herhalde iyigeceler canım bende yatıcam gece kalk yat bakalım nasıl olucak öptüm ramazanımız hayırlı olsun hepimizin

kızlaarr günaydın ilk oruçlu günümüz hayırlı olsun hepimize akşamları dikkatli beslenelimki olurya bi misafirimiz vardır içimizde bilmeden aç bırakmayalım onları birinci sınıflar bu gün ders başı yaptı haftayada bizimki başlıyor ben çok yoğun olucam kızlar bide aç aç zor olucak bana dua edin .......eeee zlar epeydir listemiz ortalıkta yok kimsenin durumu değişmedimi ...........................arkadaşım o 1.14 dür yanlış yazmışlardır düştükten sonra çıkması imkansız benimkide 5 haftalıktı doktorum ilk adetle başlayabilirsin dedei çocuk çalışmalarına ayağının kaymasıylada alakası yok bence erken dönemde bebekte kromozom anomalileri varsa bebek kendiliğinden düşüyomuş ben oğluma hamileyken neler neler yaptım tedaviyle olduğu halde kaç kerede ayağım kaydı düştüm bile sadece 2.5 aylıkken aşşaya inmişti karnımın alt kısmına yerleşti düştü düşücek gibi duruyodu karnım ama alllahıma şükür hiç bişey olmadı sadece erken doğdu duramadı yerinde bi daha hamile kaldım basamağı sert indim akşam kanamam başladı düştü geçen ayda hamile kaldım hiç bişey yapmadım düşmesin diye hatta hep yattım ama genede düştü demekki kısmetimizde olan bebiş bize geleceği vakti biyerlerde bekliyor

kızlaarr günaydın ilk oruçlu günümüz hayırlı olsun hepimize akşamları dikkatli beslenelimki olurya bi misafirimiz vardır içimizde bilmeden aç bırakmayalım onları birinci sınıflar bu gün ders başı yaptı haftayada bizimki başlıyor ben çok yoğun olucam kızlar bide aç aç zor olucak bana dua edin .......eeee zlar epeydir listemiz ortalıkta yok kimsenin durumu değişmedimi ...........................arkadaşım o 1.14 dür yanlış yazmışlardır düştükten sonra çıkması imkansız benimkide 5 haftalıktı doktorum ilk adetle başlayabilirsin dedei çocuk çalışmalarına ayağının kaymasıylada alakası yok bence erken dönemde bebekte kromozom anomalileri varsa bebek kendiliğinden düşüyomuş ben oğluma hamileyken neler neler yaptım tedaviyle olduğu halde kaç kerede ayağım kaydı düştüm bile sadece 2.5 aylıkken aşşaya inmişti karnımın alt kısmına yerleşti düştü düşücek gibi duruyodu karnım ama alllahıma şükür hiç bişey olmadı sadece erken doğdu duramadı yerinde bi daha hamile kaldım basamağı sert indim akşam kanamam başladı düştü geçen ayda hamile kaldım hiç bişey yapmadım düşmesin diye hatta hep yattım ama genede düştü demekki kısmetimizde olan bebiş bize geleceği vakti biyerlerde bekliyor

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Karamelek.............................5.09
Minik kelebek2 .....................08.09
Nesecrin...............................12.09
Serdi....................................12.09
Lolo.....................................13.09
kalimerom..............................16.09
Tuğra85................................22.09
tosbaa..................................23.09
Yüksek sadakat....................24.09
Pretty women.......................belirsiz(şimdilik):sm_confused:
Minik kelebek........................04.10
Yazgülüm.............................
Özlem..................................
Funda....................................
Başak0402.............................
Kuzu......................................
Evrimela...................................
Fındık_Kurdu2008.....................
Lifeisgood................................

günaydın hayırlı ramazanlar.allah kabul etsin inşallah oruçlarınızı,namazlarınızı..
ben bugün tutamadım malesef durumumdan dolayı.inşallah bir kaç gün sonra bende başlarım.

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Pretty women.......................belirsiz(şimdilik):sm_confused:
Fındık_Kurdu2008.....................

günaydın hayırlı ramazanlar.allah kabul etsin inşallah oruçlarınızı,namazlarınızı..
ben bugün tutamadım malesef durumumdan dolayı.inşallah bir kaç gün sonra bende başlarım.

herkese günaydın hayırlı ramazanlar ben listeye tarihimi eklemiştim canim benim 20-09 bunda göremiyorum.

rica ederim canım ne demek, ben bebeğimi 6 aylıkkaybettim yaa, yavas yavas alışverişe başlamıştık. eşimin bebeğe aldığı herşey fenerıumdandı:)
inşallah eşininde seninde dilekleriniz gerçek olur fundacım, valla hayali bile güzell..inşallah böyle güzel günlerde görüşürüz..

canım çoooook geçmiş olsun neden kaybettin bebeğini bende 6.5 aylık kaybettimde ve bende sinan obada oturuyorum.

slm kızlar hayırlı ramazanlar kızlar cok dua edelım bırbırımıze baskasının yaptıgı dua daha cabuk kabul olurmus ınsallah bu ramazanda hayırlı haberler alırız hepımız
aylın ve funda ne guzel sohbet etmıssınız oyle kıskandım vallahı aksam ben gıtmısım sız gelmıssınız bulusamamısız
bu arada benım adımda yelız

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Fındık kurdu..........................20.09
Pretty women.......................belirsiz(şimdilik):sm_ confused:

slm kızlar hayırlı ramazanlar kızlar cok dua edelım bırbırımıze baskasının yaptıgı dua daha cabuk kabul olurmus ınsallah bu ramazanda hayırlı haberler alırız hepımız
aylın ve funda ne guzel sohbet etmıssınız oyle kıskandım vallahı aksam ben gıtmısım sız gelmıssınız bulusamamısız
bu arada benım adımda yelız

günaydın yelizcim. sana dahayırlı ramazanlar canım akşam kimsecikler yoktu bizde kaynattık biraz.sen nasılsın.

ıyıyım canım malum ramazanın ılk gunu bıraz mahmurluk var bakalım allah kolaylık versın
gecen yıl ızmır e gıttık esımle konsolosluga kordondaydı bırazda gezmıştık cok guzeldı

Slm kislar naber nasil gidiyo bakalim. şu mübarek günler hepimize umut işiği olsun hepimiz bu güsel ayda hayirli haberlerimizi verelim tek tek allahin izniyle.herkese hayirli ramazanlar.

Back