Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

aramıza hosgeldın oncelıkle gecmıs olsun allah bır daha yasatmasın hıcbırımıze
canım ben yelız benımde 11 haftalıktı bebegım alındıgında
ama benım baya gectı yılbasındaydı korunma surem vardı o bıttı bır kac aydır da calısmalar full devam edıyor benım hıc kanamam olmadı hastanede ped koymuslardı onda bıraz vardı heralde operasyondan kalma 1 hafta sonra kontrole gıttıgımde rahımde kan toplanmıstı 2 hafta sonra falan bırgun bırden bıre bosalıverdı senınde oyledır benım ılk adetım kurtajdan 2 ay sonra geldı

slm kızlar hepinize hayırlı ramazanlar bende aranıza katıldım pazar günü bebeğim düşdü moralim bozuk tekrar aynı şeyi yaşrsam sorusu var napıcam bilmiyom

hosgeldın ve gecmıs olsun buradakı herkes senı cok ıyı anlıyor buna ınan ınsallah cabuk toparlanırsın benım 8 ay gectı hala aklıma gelınce aglıyorum en kısa zamanda bebıslerımız gelecek ve bızlerı mutlu edecek
canım hamıle kalan 100 kadından 25 ı dusukle sonuclanırmıs bızlerde bu 25 lık oranın ıcındeydık bu sefer dıger sefer 75 lık oranda olacaz hep buna ınan lutfen ılkı oyle oldu dıye dıgerıde oyle olacak dıye bırsey yok onu aklından cıkar

kızlar bende mutfağa giriyorum,menemen yapcam,kocişimin canı çekmiş,oruç ya hergün canı bişi çekiyo haber veriyo telefonda.hadi ben kaçar kızlar.iyi iftarlar şimdiden,akşama gelebilirsem görüşürüz.mucxxxx...

kızlar bugun ruyamda salatalık gordum tabırde esının cocuk doguracagına yorumlanır deyı

aman ben beklerken benım kocıs hamıle kalmasın :roflol::roflol::roflol:
bazen takılıyorum ben doguramadım barı sen dogur dıyorum oda zaten bu gıdısle oyle olacak heralde dıyor eeee ruyamada gırdıgıne gore acaba benım kocıs :CüvCüv:

canım çok geçmiş olsun çok zordur böbrek ağrısı ben kaç kere acillik oldum 16 tane taş düşürdüm bu zamana kadar 1 tanesindende ameliyat oldum.bol su içmek lazım ben 4 litre falan içiyorum iftardan sonra tabi idrara çıkmaktan uyuyamıyorum sonra.dikkat et canım kendine..
canım benim adet tarihim 1.10 ama inşallah olmam.

ay alemsin yelizcim ne komik olur dimi:roflol::roflol:

ayy yeliiz akşam akşam güldürdün beni yavrum yaaa :roflol: :roflol: :roflol:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Lolo.......................................13.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Nilayyy.................................. 01.10.
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Minik kelebek2 ......................06.10
Evrimela................................11.10
Karamelek............................. 14.10
Naz&pıtırcık............................
Nesecrin................................
Serdi.....................................
Funda...................................
Başak0402.............................

Son düzenleme:
kızlaaarrr,ben geldim.ayyy bende yaprak dökümü izliyodum.benim kociş maça dalınca bende kaptım pcyi.veee işte burdayımmm.eee ne haberler kızlarrr?
aylincik gezmelerde bile yalnız bırakmıyo bizi,kuzum benim.ya bu arada burda acayip bi yağmur yağdı,fırtına koptu valla.hala yağıyo.aman yağsın ya havalar çok boğucuydu bu aralar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…