Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

nesecrin, serdi kartı gördü umutlarını önümüzdeki aya taşıdılar canım :1hug:

fundacım bende 11.09 adet oldum normalde 9.10 da olmam lazım ama biz 11.10 yazalım
bugün yeni bittim çalışmalara başlıcaz artık bizde

evrimcim,izinliyim bugün yazmışsın,çalışıyosun dimi? ne iş yapıyosun cnm?bende çok istiyodum çalışmak ama kısmet olmadı,istediğim gibi bi iş bulamadım.şimdide bebek düşünüyorum zaten.bıraktım artık iş aramayı.

fundacım bende 11.09 adet oldum normalde 9.10 da olmam lazım ama biz 11.10 yazalım
bugün yeni bittim çalışmalara başlıcaz artık bizde

evrimcim sen ağustosun 18 inde düşük yapmadınmı nası oluyo ben senden önce düşük yaptım hala adet olmadım niyeki:uhm:

BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ

Karamelek.............................
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................
Serdi.....................................
Lolo.......................................13.09
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Funda...................................
Başak0402.............................
Evrimela.................................11.10
Naz&pıtırcık............................
Nilayyy...................................

aylincim benim liste bi görünüyo bi kayboluyo bende anlamadım.yeliz kırmızı kart görmüşmürdü bu ay.iyice kafam durdu benim ya

canım cevap yazdım sana ama görmedin galiba...

canım çalışıyorum 12 yıldan beri aynı işyerindeyim boya firmasının finansman bölümündeyim bizim işlerimizde kötüye gidiyor ya şirket satılır yada kapanır bende kapanırsada bebeğim olursa onu büyütürüm diyorum hem birazda kafa dinlerim çalışmakta stres evde oturmakda sıkıcı işte insan bazen ne yapıcağını bilemiyor

evrimcim sen ağustosun 18 inde düşük yapmadınmı nası oluyo ben senden önce düşük yaptım hala adet olmadım niyeki:uhm:

kürtaj oldunmu canım ben 18 ağustosda düşük yaptım kanamam lekelerim eylülün 8 'ine kadar sürdü 11 adet oldum benim adetim çok düzzzenliydi normalde seninki nasıldı

kızlar ya ben biraz uzansam dinlensem.çok çarpıntım var.akşam gelirim yine kociş maç izliycek bu akşam pc bana kalıyo.boynuma ascakmış bilgisayarı.öle diyo bana.

kızlar kendinize iyi bakın ben yemek yapıcam zaten pc de zor açılıyo sonra görüşürüz

herkese merhaba...yeni keşfettim siteyi...benimde 1 hafta önce 9 haftalık bebeğimin kalbi durdu...kürtaj oldum...hala kanamalrım devam ediyor...bu yüzden evde raporlu yatıyorum...sizlerinde kanamaları bu kadar uzun sürmüş müydü? neyse insanın yalnız olmadığını bilmesi güzel...sizler atlatalı bikaç ay olmuş anladığım kadarıyla...yeni çalışmalar başlamış.a.s...bende o günleri en kısa zamanda görürüm inşallah....önce iyileşmem lazım...burda hepiniz bayağı neşelisiniz...bu aralar en çok ihtiyacım olan şey...tekrar herkese merhabalar....

canım öncelikle aramıza hoş geldin çookk geçmiş olsun allah bir daha aynı acıyı yaşatmaz inşallahbanada o günler hiç geçmicek gibi gelmişti ama bak geçti sabredersen isteğine ulaşırsın

teşekkürler....doğru söylüyosun sabretmek lazım...okuduklarımdan anladığım kadarıyla seninde kanamalrın uzun sürmüş...sanırım normal tüm bunlar...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…