• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Düşük yapan ve tekrar hamile kalmak isteyenler...

:nazar:BEBEĞİ NAZLI OLANLARIN LİSTESİ :nazar:

Karamelek.............................
Minik kelebek2 ......................08.09
Nesecrin................................
Serdi.....................................
Lolo.......................................13.09 Beklemede
Kadriye..................................21.09
Tuğra85.................................22.09
tosbaa...................................23.09
Yüksek sadakat.....................24.09
Minik kelebek........................04.10
Pretty women........................06.10
Funda...................................
Başak0402.............................
Evrimela.................................11.10
Naz&pıtırcık............................
Nilayyy...................................

kızlaaarrr,ben geldim.ayyy bende yaprak dökümü izliyodum.benim kociş maça dalınca bende kaptım pcyi.veee işte burdayımmm.eee ne haberler kızlarrr?
aylincik gezmelerde bile yalnız bırakmıyo bizi,kuzum benim.ya bu arada burda acayip bi yağmur yağdı,fırtına koptu valla.hala yağıyo.aman yağsın ya havalar çok boğucuydu bu aralar.

özlemcim burdada baya yağdı iftar saati.ama şimdi durdu.haliyle de baya serinledi şimdi.aman çok sıcaktı zaten kaç gündür.keşke biraz daha yağsa.
benim goncamda maç izliyo pc bana kaldıhihoyyyt
yaprak dökümü ne güzeldi dimi kızlar.bir ara ali rıza beye inme incek sandım valla.adamın çilesi bitmek bilmiyo yazık ya.içim daraldı vallaaaaaaaaa.

canlarım şoktayım ben şuan hani size sersoy diye bir arkadaş var demiştim 1 tane çocuğu var 6 tane düşük yapmış.hayat hikayesini yazmış linkini atıyımda okuyum.çok üzüldüm ya.Allah,ım sabır versin.

kızlaaarrr,ben geldim.ayyy bende yaprak dökümü izliyodum.benim kociş maça dalınca bende kaptım pcyi.veee işte burdayımmm.eee ne haberler kızlarrr?
aylincik gezmelerde bile yalnız bırakmıyo bizi,kuzum benim.ya bu arada burda acayip bi yağmur yağdı,fırtına koptu valla.hala yağıyo.aman yağsın ya havalar çok boğucuydu bu aralar.

sorma felaket yağıyor valla.benim balkondada kilim masa sandalye falan var panjurları kapatmama rağmen nasıl içeri yağmur giriyorsa herşey ıslandı.topladım balkondakileri panjur kapalı ama sırıl sıklam oldum ya ilk defa böle oluyor.

canlarım şoktayım ben şuan hani size sersoy diye bir arkadaş var demiştim 1 tane çocuğu var 6 tane düşük yapmış.hayat hikayesini yazmış linkini atıyımda okuyum.çok üzüldüm ya.Allah,ım sabır versin.

cnm ben kaçırmışım sanırım sersoy hakkında daha önce yazdıklarını,merak ettim şimdi.tamam linki bul sen,yaz buraya cnm bekliyorum.

sorma felaket yağıyor valla.benim balkondada kilim masa sandalye falan var panjurları kapatmama rağmen nasıl içeri yağmur giriyorsa herşey ıslandı.topladım balkondakileri panjur kapalı ama sırıl sıklam oldum ya ilk defa böle oluyor.

ah cnm benimde aynı yaa,heryeri sıkı sıkı kapadım ama yinede çok su girdi,aman yaa kışın ne yapcam bilmiyorum.neyse sağlık olsun.sen istanbulun neresindeydin cnm?ben beylikdüzündeyim.

funda ses versene yeşil ışığın yanıyor gülüm..bu arada yeni çizelgende süper olmuş.

burdayım canımya data eror la uğraşıp duruyorum yazamadım kaç dk dır.
beğendin mi tatlım saol.ay süper şeyler var hangisini yapıcamı şaşırdım yani
ben kaçırdım bir link vermişsin galiba nolmuş o arkadaşa dur bende okuyayım bari

burdayım canımya data eror la uğraşıp duruyorum yazamadım kaç dk dır.
beğendin mi tatlım saol.ay süper şeyler var hangisini yapıcamı şaşırdım yani
ben kaçırdım bir link vermişsin galiba nolmuş o arkadaşa dur bende okuyayım bari

süper olmuş bayıldım.site sürekli eror veriyo diye bende zorla yazıyorum.

Back
X